לא מדווחים,וזהו אתם מספיק גדולים לשמור על עצמכם משפחת ומספיק אחראים לא להיות בור המתגלגל ברה'ר אז יאלה שקט לא מדווחים האחוזים יורדים ויחד איתו הסגר
נשלח ב-5/4/2020 18:00
אני שאלתי איך זה שיש כ'כ קצת חולים במגזר החילוני? בא נחכה ליום העצמאות יהיה כאן שישו ושימחו וכמובן ימשיכו להאשים את החרדים
נשלח ב-5/4/2020 11:36
לבחירתכם כתב:
ככה זה התחיל החולים הראשונים היו מהחברה החילונית והנהנתנית שהגיעו מסין ההדבקה היא ע'י מגע פשוט שחולה נגע בעגלה בסופר והדביק 1000 אחריו ובפירט הראדום ובדרבי והם רוצים להמשיך להנות מהחופש ושהשב'כ לא ישגע אותם ולהם הרי יש טלפונים חכמים שאפשר לעלות עליהם ברכל רגע נתון אז איפה הם?? אבל המזוכיסטים שנראים חרדים שלא גרים בבב מכפת להם?שירקבו להם בגטו
תוקן על ידי לבחירתכם ב- 05/04/2020 02:25:58
לא הבנתי איפה מצאת אישוש לטענה שלך שהחילונים לא מדווחים? הרי כל מי שהיה בסביבתו של הפיראט האדום ובדרבי נכנסו לבידוד. אלפים נכנסו לבידוד! דווקא באזורים החרדיים היחס בין כמות החשיפה לחולי קורונה לבין מספר המובדדים הוא נמוך מאוד. בעוד באזורים חילוניים על כל מקום חשיפה יש עשרות או מאות שמדווחים על עצמם ונכנסים לבידוד (עוד לפני שהתחילו איכוני השבכ), דווקא באזורים החרדיים יש רק כמה בודדים שנכנסים לבידוד על כל מקום חשיפה. או בשוגג מחוסר ידע, או בזדון כמו שאתה קורא לעשות. ראה כאן את הנתונים https://twitter.com/sharp_questions/status/1244647404495912960
נשלח ב-5/4/2020 11:12
לבחירתכם
ולשרה_בן כתב:
אני לא בטוח שאתה בכלל יהודי.
תשקר מישהו אחר.אתה כן בטוח שאני יהודי אבל אני בטוח שאתה לא חרדי
נשלח ב-5/4/2020 10:13
לבחירתכם
רעיונוביץ כתב:
מי שמציע את מעשה הנבלה הזה,
יש לו דין רודף,
הוא מציע שאנשים ימותו בגלל נוחות אישית, ה' ירחם,
הוא פושע ממדרגה ראשונה,
מה שהוא עושה זה שותפות בחשש רציחה ממש,
ומי שיודע על מי שהוא חולה קורונה,
שלא מודיע למשרד הבריאות, חייב על פי הוראת כל הרבנים להודיע למשטרה מייד !
כל הרבנים העלעק גם אלה שאמרו לכולם לא לגלוש באינטרנט יא חתיחת צבוע
נשלח ב-5/4/2020 07:19
ולשרה_בן
לבחירתכם כתב:
מנהלים למחוק מהר את האשכול, פיקוח נפש!!
כנראה שאתה היית קאפו בשואה ולא אכפת לך שאחים שלך נמצאים בגטו
אני לא בטוח שאתה בכלל יהודי.
נשלח ב-5/4/2020 03:29
מי שמציע את מעשה הנבלה הזה,
יש לו דין רודף,
הוא מציע שאנשים ימותו בגלל נוחות אישית, ה' ירחם,
הוא פושע ממדרגה ראשונה,
מה שהוא עושה זה שותפות בחשש רציחה ממש,
ומי שיודע על מי שהוא חולה קורונה,
שלא מודיע למשרד הבריאות, חייב על פי הוראת כל הרבנים להודיע למשטרה מייד !
נשלח ב-5/4/2020 02:21
ככה זה התחיל
החולים הראשונים היו מהחברה החילונית והנהנתנית שהגיעו מסין ההדבקה היא ע'י מגע פשוט שחולה נגע בעגלה בסופר והדביק 1000 אחריו ובפירט הראדום ובדרבי והם רוצים להמשיך להנות מהחופש ושהשב'כ לא ישגע אותם ולהם הרי יש טלפונים חכמים שאפשר לעלות עליהם ברכל רגע נתון אז איפה הם?? אבל המזוכיסטים שנראים חרדים שלא גרים בבב מכפת להם?שירקבו להם בגטו
תוקן על ידי לבחירתכם ב- 05/04/2020 02:25:58
נשלח ב-5/4/2020 02:12
לבחירתכם כתב:
בניברקים.תעשו מה שהחילונים עושים לא מדווחים,וזהו אתם מספיק גדולים לשמור על עצמכם משפחת ומספיק אחראים לא להיות בור המתגלגל ברה'ר אז יאלה שקט לא מדווחים האחוזים יורדים ויחד איתו הסגר
החילונים לא מדווחים? אפשר מקור\אסמכתא לטענה ההזויה הזו?
נשלח ב-5/4/2020 02:08
ירושלמי באיזו שכונה אתה גר?
נשלח ב-5/4/2020 01:28
ירו_שלמי
יו_טיוב כתב:
ירו_שלמי כתב:
אני גר בבית שמש ומתחנן לעוצר על האיזור שלי, כי אנשים לא מצייתים להוראות..
פותח האשכול אדיוט .
לגבי סגר אצלך אתה פשוט יכול לעשות סגר עצמי לך ולבני המשפחה שלך לא לצאת מהבית ! אמנם יותר קל כשלכולם יהיה כי צרת רבים חצי נחמה . אבל אתה לא צריך לחכות לסגר כללי בשביל להשמר
כמובן, זה מה שאני עושה. אבל - א. הילדים שלי קנו פיצוחים לשבת, אמרתי להם שזו היתה טעות, אני לא יודע כמה ידיים חיטטו בפיצוחים לפני, אלו שאינם שומעים להוראות הם לרוב גם אלה שלא משתמשים בכף המיועדת לכך.. אז בסוף ככל שיש יותר קורונה בסביבה גם אם ארצה רק לקנות אוכל עדיין אהיה חשוף יותר. ב. אני אוהב את שכניי, אלו המצייתים ואפילו את אלו שבהוראת חלק מהרבנים לא מצייתים, ואני חפץ בחייהם..
נשלח ב-5/4/2020 00:43
פותח האשכול אתה אדם מסוכן לציבור. מה יקרה כאשר המצב הבריאותי ידרדר, גם אז אתה מציע לא להגיע לבית החולים כי המקרה ירשם ? ההצעה הטובה היחידה היא - *תישארו בבית* לא לצאת אם לא חייבים וגם אז לזמן הקצר ביותר ההכרחי. לשמור על מרחק של 2 מטר לפחות מאנשים שגרים בבית אחר ולשטוף ידיים אחרי כל יציאה מהבית.
נשלח ב-5/4/2020 00:36
מעבר לעובדה שאנשים לא באמת מבוגרים ואחראים מספיק לשמור. מניין לך שזה מה שהחילונים עושים??
נשלח ב-5/4/2020 00:34
ירו_שלמי כתב:
אני גר בבית שמש ומתחנן לעוצר על האיזור שלי, כי אנשים לא מצייתים להוראות..
פותח האשכול אדיוט .
לגבי סגר אצלך אתה פשוט יכול לעשות סגר עצמי לך ולבני המשפחה שלך לא לצאת מהבית ! אמנם יותר קל כשלכולם יהיה כי צרת רבים חצי נחמה . אבל אתה לא צריך לחכות לסגר כללי בשביל להשמר