|
|
| נשלח ב-5/4/2020 11:20 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | מה שלום הרבנית מסאטמאר תליט"א ?
| מנהשורה כתב: |  | | תכלית, איך מוציאים זוג מבני ברק לנתניה לחג הראשון תתקשר למוקד בבני ברק ותדווח על המופקרים שרוצים להתארח ולרצוח בליל הסדר. |
|
נניח שיש זוג הורים בנתניה בני 45 שיש להם סה"כ שני ילדים נשואים, האחד מתגורר בירושלים ונשאר שם לעשות את הסדר עם שלושת ילדיו הפעוטים,הבן השני מתגורר בבני ברק, עדיין ללא ילדים, וההורים רוצים שהבן ורעייתו יבואו אליהם לסדר, אתה כבר החלטת מי הרוצחים ומי הנרצחים, אתה אולי גלגול של רינה מצליח ? |
|
אתה מטומטם? אתה לא קורא חדשות? אתה יודע כמה אנשים בודדים ישבו בסדר לבדם? לא מספיק לך מספר המתים בשכונות החרדיות בניו יורק כדי לקלוט שהמצב חמור וזאת סכנת נפשות להתארח אחד אצל השני? לא להאמין כמה אידיוטים יש בציבור שלנו. ל 50% מהנדבקים אין שום תופעות לוואי והם לא יודעים שהם חולים אבל הם עלולים להרוג אנשים אחרים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2020 11:26 |
|
| |
המצב כרגע שיש בעיר אלפי מקים הומניטריים חלקם קשים,
מוקד 106 קרס,
אין עם מי לדבר,
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2020 12:03 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | תכלית, איך מוציאים זוג מבני ברק לנתניה לחג הראשון
תתקשר למוקד בבני ברק ותדווח על המופקרים שרוצים להתארח ולרצוח בליל הסדר.
נניח שיש זוג הורים בנתניה בני 45 שיש להם סה"כ שני ילדים נשואים, האחד מתגורר בירושלים ונשאר שם לעשות את הסדר עם שלושת ילדיו הפעוטים,הבן השני מתגורר בבני ברק, עדיין ללא ילדים, וההורים רוצים שהבן ורעייתו יבואו אליהם לסדר, אתה כבר החלטת מי הרוצחים ומי הנרצחים, אתה אולי גלגול של רינה מצליח ? |
|
לאחד זה רק הזוג הצעיר. לשני זה רק המבוגר. לשלישי רק זאת שלפני לידה ולרביעי זאת שאחרי לידה. נשארים בבית!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2020 22:50 |
|
| |
ח"כ משה גפני גם בעד הבאתו של האלוף רוני נומה לנהל את המשבר בבני ברק, והוא היה מעורב בשיקולים להבאתו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2020 23:12 |
|
| |
לה''ו. לכבוד האלוף במיל' נומה. מאת סמ''ל במיל' טרנד חם. הנידון: מיפוי מודיעיני בב''ב. בבני ברק, היה בני ברקי. אין כל צורך במודיעין . כל שיש לעשות הוא להגיע לשדכנים/ות המקומיות, בסיוע היאכנעס השכונתיות, ותדע בדיוק מה קורה בכל דירה מבחינה רפואית, כלכלית, נפשית ודתית. בהצדעה: מקום חתימת ידי. נ.ב. אם יורשה לי החפ''ש לקרוא לך רוני, הצעה קטנה. אם תיתן לאחד ששמו בשטעטעל הקטן של ק''ק בח''ח, בן-רעיון איזה שטעלע, אנחנו מאוד נודה לך. כל טוב ובהצלחה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|