בית פורומים בחדרי חרדים

לא אשכח ולא אסלח ל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/4/2020 12:52 לינק ישיר 
לא אשכח ולא אסלח ל

נציגינו בממשלה בכנסת בועדות ויחצניהם שהפה שלהם בבידוד. השנאה לחרדים עוברת כל גבול והגענו עד הקמת גדרות תיל לחסימה. ודרעי וליצמן מהיציע מלבים אש. (לסגור שכונות חרדיות) לעבור בשקט על איש תקשורת שיורק על חרדי. לעבור בשקט על מכות ששוטרים נתנו בשבת כי ידעו שאנחנו לא מצלמים בשבת. לעבור בשקט. כן זה נקרא בשקט על שדרני טלויזיה שלא מפסיקים לטנף ולהעליל ולהסית על חרדים. לא אסלח לעיתונאים ליחצנים לאתרים השונים ברשת שעוברים על זה בשקט. כותהים כתבת נו נו נו וממשיכים. במקום לשים גף שחור בעמוד הראשון עד שהשנאה תעבור והכי הכי הכי הכי לאאסלח ולא אשכח ולא אמחל ומקווה שגם בשמים ישמעו את זעקתנו נגד כל ה"כתות" שבגללם השנאה הגדולה לנו החרדים. על המשטרה לעצור אותם ולשים את כולם באוהל אחד בבידוד עד שלנו בחוץ המחלה תחלוף. ולא לשחררם עד שיהיה ברור שהם לא מדביקים אותנו. . אם הם רוצים למות - בכבוד. תעלו על הגג ותפילו עצמכם. אני לא רוצה למות. אני לא רוצה שילדי יהיו יתומים. אני לא רוצה שההורים שלנו ימותו מתוך המחלה שהם מפיצים או מתוך בדידותם וצערם. עלינו השפויים שבחרדים לצאת בצעקות שבר נגד אלו שמפגינים נגד ההגיון. נגד אלו שנתנו להם כוח לייצג אותנו ולא איכפת להם שמכפישים אותנו לא בוקר וערב אלא כל חצי שעה יש כותרת שנאה ושיטנה ונציגנו מעבירים דף. אוי טאטע רחם עלינו מהר. אין לנו כבר כח .והקבה יצילנו מכל המחלות המגפות והצרות. ונשמע ניסים ונפלאות עד פסח. בע"ה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2020 14:43 לינק ישיר 

ליצמן ודרעי משחקים סטנגה בחוף הים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2020 14:09 לינק ישיר 

הבחירה שלנו בנציגים החרדיים היא לא רק בגלל מי ומה שהם או מה שהם עושים.
זה פשוט שבמקומם לא ישב מישהו אחר. כל השאר זה בונוס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2020 14:04 לינק ישיר 

כתבתי אתמול בעניין הנציגים, אבל הטענה היותר קשה עליהם היא על כך שלא שמענו אותם ולא ראינו את יכולותיהם במאבק בקורונה.
רק חשוב לציין, הזכרת את ליצמן ודרעי שכביכול מלבים את האש. לא רק שזה לא נכון, הם הגורמים (הבריאות והפנים) שיש עליהם אחריות והם חייבים להשמיע קולם ודעתם ולטפל במה שצריך. כל שאר נציגי הציבור אין עליהם אחריות אז הם יכולים לתת לאחרים לספוג את האש.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לא אשכח ולא אסלח ל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext