הוצאתם קיטור על כרמל חומות שאמה הכהן ורינה החרדים כווולם מצליח? יופי! עכשיו נדבר על המנהיגים החרדים זועקי הקוזאק הנגזל וטוב אני עצבני אז אשתף אתכם ובחיאת תתעצבנו איתי.
לפני כשבוע נכנסתי לעבוד בלוגיסטיקה ומטבח למבודדי קורונה בבני ברק. בואו, בשום מקום אחר לא הייתי מסכים לעבוד בקורונה תוך כדי סיכון עצמי וילדיי אבל בבני ברק הרגיש לי שזה ממש חשוב ויאללה קפצתי למים.
היום סגרו באופן סופי ומוחלט את המרכז למבודדים בבני ברק. מלחמות אגו בין מנהיגי העיר והנהגה אימפוטנטית, מבוהלת וכן לצערי גם אכזרית שסגרה בפועל את המקום שהיה אמור להציל חיים.
בחדשות יסבירו לכם שהחרדים סובלים במלונות הקורונה ואין להם אוכל מהדרין והם אוכלים רק ירקות.... שקררררררררר
בניתי יחד עם עשרות אנשים בתוך שלושה ימים מקום לתפארת 200 חדרים שמכילים לפחות שלושה בחדר עם שרותים ואמבטיה עם מטבח בכשרות הרב לנדאו לפסח כן כן כן הרב לנדאו אישר את המטבח המטורף הזה שהכשרנו בתוך יומיים!
המנהיגים יספרו לכם סיפורים שלא מצליחים להגיע לאנשים וכו'.... שקרררררר עברנו ארבע מערכות בחירות והיה להם רשימות של כל תת חסידות בכל הארץ, מי משתייך אליה ומה הטלפונים הניידים ובבית.
יכלו להיות מופת לטיפול בקהילה במשבר ועתה מנהיגי הקהילה רבים עם כרמל הכהן? מה אתם עושים? איך אתם מונעים את המוות המיותר הבא? למה אתם חושבים שבקריית סאטמר בבני ברק חסינים יותר מבקריית יואל? איפה האלוקים שלכם?
יום יבוא ותזכרו את הפוסט הזה שאני כותב בדמע. יום יבוא והציבור יסיים לקבור את המתים ואחר הרעש אש ואחר האש קול דממה דקה שאותה יפרו רמקולים עם קריאות לתרומה לקופות פרנסי העיר לעילוי נשמת הנפטרים. תזכרו בבקשה מי שפך את הדם ומי רק דיבר בטלויזיה או בנה גדרות.
וּבְפָרִשְׂכֶם כַּפֵּיכֶם אַעְלִים עֵינַי מִכֶּם גַּם כִּי תַרְבּוּ תְפִלָּה אֵינֶנִּי שֹׁמֵעַ יְדֵיכֶם דָּמִים מָלֵאוּ
משה פריגן
נשלח מהאנדרואיד שלי