בית פורומים בחדרי חרדים

הנשיא ריבלין אירח בליל הסדר את בתו, בן זוגה וילדיהם בניגוד להנחיות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/4/2020 16:53 לינק ישיר 
הנשיא ריבלין אירח בליל הסדר את בתו, בן זוגה וילדיהם בניגוד להנחיות

כפי שפורסם ב"ידיעות אחרונות", נשיא המדינה ראובן (רובי) ריבלין עשה את ליל הסדר ויעביר את חול המועד יחד עם בתו. יחד איתו היו בסדר ויהיו גם במהלך השבוע בן זוגה ושני ילדיהם שנמצאים איתו בדירת האירוח של בית הנשיא. זאת, לאחר שעברו בדיקות קורונה שנמצאו שליליות. בשעות הצהריים פרסם הנשיא התנצלות והסביר כי ילדיו מסייעים לו רבות מאז שהתאלמן.  

הידיעה על היותם בחג יחדיו פורסמה ב"כאן ב'". בבית הנשיא מדגישים כי מאז פטירתה של נחמה אחד מבני משפחתו של הנשיא שוהים לצדו בשבתות, בחגים ובטיסות לחו"ל באופן קבוע, ובעיקר על מנת לסייע לו בצרכיו האישיים ולאפשר לו לעמוד בקשר עם גורמים רלוונטיים הנוגעים לעבודתו בעת הצורך. כך, למשל, הבת ענת (שחגגה את הסדר בנפרד) ליוותה את הנשיא ריבלין בביקורו באוסטרליה.  

בצהריים פרסם הנשיא התנצלות ומסר כי "בטרם תכנס השבת אני מבקש להתנצל. אני קורא את התגובות הקשות לכך שבתי מלווה אותי במהלך החג ואני מבין את רובן. מאז הלכה נחמה ילדיי מסייעים לי רבות בענייני האישיים, וגם במענה הנדרש בענייני עבודה כאנשי קשר במהלך החגים וסופי השבוע, כשלשכתי אינה מאוישת. אני מבין כי אם לא מכירים את סדר יומי כנשיא, קשה להבין זאת ואני מצר על כך".

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5712028,00.html

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2020 21:17 לינק ישיר 

רק הרבנים המרוקאים מתירים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2020 20:26 לינק ישיר 

לא הבנתי.
הוא כל כך חניוק שמחמיר לא להשתמש בזום בחג??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2020 17:57 לינק ישיר 

לה''ו. מתי תבינו שיש דרג ויש Zרג?!
הם השליטים במדינת העולם השלישית הזו שנקראת מדינת Yes-רע-Hell, אשר שולטת כרגע על חלק קטן מארץ ישראל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2020 17:03 לינק ישיר 

גם נתניהו עשה את הסדר יחד עם בנו אבנר שלא גר איתו אמנם הבן גר במרחק של כ10 מטר אבל הוא עדיין לא גר איתו ולא ראיתי שום התנצלות מצידו של נתניהו שאגב היה ביום האחרון של הבידוד שלו בגלל ליצמן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2020 16:56 לינק ישיר 

"התנצלות"?
הוא ממש לא מתנצל, הוא מבקר את מבקריו ומאשים את הציבור שלא השכיל להבין למה לו מותר מה שמתחשק לו, כשלכל השאר אסור. אבל הוא מ"הצד הנכון", אז התקשורת מגלה הבנה למצבו ומעשיו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הנשיא ריבלין אירח בליל הסדר את בתו, בן זוגה וילדיהם בניגוד להנחיות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext