בית פורומים בחדרי חרדים

ערוץ N12 לא סופר את החרדים ! רינה מצליח חזרה לשדר בערוץ כרגיל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/4/2020 21:00 לינק ישיר 
ערוץ N12 לא סופר את החרדים ! רינה מצליח חזרה לשדר בערוץ כרגיל

שבוע לאחר דבריה הקשים, תוך הכללת הציבור החרדי כולו, העיתונאית רינה מצליח חזרה הערב לשדר בחברת החדשות. יאיר נתניהו עקץ: "קנו אותכם בשיחת ליטופים לכמה ראשי עיתונות שלכם, עם אבי וויס" (ברנז'ה)

יאיר טוקר | י"ז בניסן תש"פ

שבוע לאחר דבריה הקשים, תוך הכללת הציבור החרדי כולו, העיתונאית רינה מצליח חזרה הערב (מוצ"ש) לשדר בחברת החדשות. יאיר נתניהו עקץ: "קנו אותכם בשיחת ליטופים לכמה ראשי עיתונות שלכם, עם אבי וויס".

כזכור, סערת רינה מצליח פרצה לאחר דבריה הקשים באולפן 'חדשות 12', שם תקפה את החרדים ובין היתר טענה שכל החרדים תוקפים את פקידי מס הכנסה, מפגינים נגד הגיוס, וכאשר ניסו לקטוע אותה התעקשה שלא מדובר רק במיעוט מתוך החברה החרדית.

"אני צריכה להזכיר לכם מה קורה כשאברך מקבל צו גיוס למרות שהוא יודע שהוא לא יתגייס איזה הפגנות וסגירת כבישים אנחנו מקבלים".

יממה לאחר הסערה דיווח העיתונאי נתי טוקר כי מנכ"ל חברת החדשות, אבי וייס, ניהל שיחות רקע עם עיתונאים חרדים וזה בניסיון להרגיע את הרוחות. בתגובה, צייץ יאיר נתניהו: "וואו. אם קונים אותם ב'שיחות רקע' חסויות - הם ממש פחים".

כאמור, הערב יאיר נתניהו חזר לתקוף וכתב בטוויטר: "אחינו החרדים היקרים. שימו לב שלא רק שערוץ התועבה 12 לא פיטר את רינה מצליח אחרי שהסיתה נגדכם, היא אפילו לא התנצלה ומופיעה מאז ערב ערב כאילו כלום.

"קנו אותכם בשיחת ליטופים לכמה ראשי עיתונות שלכם, עם אבי וויס".

https://mobile.kikar.co.il/article/355395

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 19:41 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:
ולשרה_בן

תעבור לערוץ אחר, אף אחד לא מכריח אותך לבהות בערוץ הזה כל היום. 

תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 12/04/2020 07:05:12

מה שלום מורך ורבך הרקדן הדגול ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 07:05 לינק ישיר 
ולשרה_בן

תעבור לערוץ אחר, אף אחד לא מכריח אותך לבהות בערוץ הזה כל היום. 

תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 12/04/2020 07:05:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 00:43 לינק ישיר 
כושי101

hot_trend כתב:
לה''ו. וכי למה שיספרו את החרדים?! כמהה רייטינג הם מביאים?
וגם הדירוג בצורת חרם, הייתה בדיחה. גוגל ישר מחקו לכולכם את התגובות והדירוג השלילי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

שטויות. הדירוג שלהם נכון לעכשיו צלל ל- 1.8 במקום 4.5 לפני שבוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2020 00:24 לינק ישיר 

מנין לך שר' חיים קנייבסקי הוא גדול הדור ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2020 21:31 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:

אתה ניק מעניין.
מצד אחד נורא מפריע לך ונורא אכפת לך מה קורה באיזה ערוץ תקשורת חילוני, שממילא אצלם כבר מזמן חל איסור גמור על השפיות וזו בושה גדולה לגבר להיות גבר ולאישה - אישה וד"ל, מה שאומר שאת החרדי הממוצע הם מעניינים קדחת. סתם חבורת מטורפים גמורים שהם במקרה גם הרוב או השולטים ברוב.
מצד שני אתה ממש יוצא מכליך בכל אזכור שנראה לך פוגע ברב קנייבסקי שליט"א, כאילו שכל הדת שלך מסתכמת רק באמונה בו.
תמונה של הליטאי החדש?
אל תיקח אישי. הצבעתי על תופעה שרואים הרבה.

א' . מעניין אותי כקליפת השום מה קורה בערוץ הזה ובשאר הערוצים החילונים . רק שמכעיסה אותי ההסתה המכוונת והצבועה שם כלפי המגזר החרדי .

ב' ר' חיים קנייבסקי זה גדול הדור ! ואם הגענו למצב שבפורום חרדי ישתלחו בו כאחרוני האפיקורסים הרי שהפורום כבר מזמן לא חרדי .
( ידוע שיש לכמה חילונים גמורים ניקים פעילים פה )

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2020 21:31 לינק ישיר 

לה''ו. וכי למה שיספרו את החרדים?! כמהה רייטינג הם מביאים?
וגם הדירוג בצורת חרם, הייתה בדיחה. גוגל ישר מחקו לכולכם את התגובות והדירוג השלילי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2020 21:16 לינק ישיר 

זה ערוץ מסחרי.. זכותו לעשות מה שבא לו..
תגיד לשר התקשורת שיפתח את הערוצים לכולם, ולא בא לך, אל תסתכל שם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2020 21:08 לינק ישיר 

אתה ניק מעניין.
מצד אחד נורא מפריע לך ונורא אכפת לך מה קורה באיזה ערוץ תקשורת חילוני, שממילא אצלם כבר מזמן חל איסור גמור על השפיות וזו בושה גדולה לגבר להיות גבר ולאישה - אישה וד"ל, מה שאומר שאת החרדי הממוצע הם מעניינים קדחת. סתם חבורת מטורפים גמורים שהם במקרה גם הרוב או השולטים ברוב.
מצד שני אתה ממש יוצא מכליך בכל אזכור שנראה לך פוגע ברב קנייבסקי שליט"א, כאילו שכל הדת שלך מסתכמת רק באמונה בו.
תמונה של הליטאי החדש?
אל תיקח אישי. הצבעתי על תופעה שרואים הרבה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ערוץ N12 לא סופר את החרדים ! רינה מצליח חזרה לשדר בערוץ כרגיל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext