כל עוד העצניקים ינסו לרצוח יהודים חפים מפשע וחסרי ישע. כן אני יודע שיש שיתקוממו על ההשוואה, אבל כשרואים שאין הבדל גדול בין העצניקים לשוטרים (השוטרים גרועים כמעט כמו העצניקים) לבושתנו זה כך.
סתם דרך אגב, האם רבך ר' ירחמיאל גרשון היה לבד בחג? או שכמו נתניהו לו מותר להפר את ההוראות????
נשלח ב-12/4/2020 13:03
ככלב השב על קיאו
נשלח ב-12/4/2020 12:37
גם בעלי מוגבלות אמורים להשאר בבית. מה לא מובן בזה? מי שלא יכול להכניסו למוסד סגור.
ברכת החמה.
טמטום או אטימות.אין הגדרה יותר עדינה לתגובתך
נשלח ב-12/4/2020 12:03
לגבי ההוא מנתיבות לא הבנתי למה יצא מהבית לבוש בטלית. אדון נכבד אתה לא אמור כלל לצאת מהבית לבוש בטלית. לאן בדיוק אתה הולך ככה ? בקיצור מגיע לך.
לגבי לא נורמלים אם אפשר לשמור עליהם בבית עדיף. אם לא אז להזהיר אותם ולהסביר להם כיצד להתנהג .אם גם זה לא אפשר אז אין מה לעשות ויקבלו את החינוך המתאים מהמשטרה.
ההבדל בין העצניקים לשוטרים הוא שבמשטרה המפקד לא נותן הוראות לשוטרים להתעלל באנשים, רק הערסים מבין השוטרים מתנהגים באלימות.אבל אצל העצניקים המפקד שלהם כן מורה להם להתנהג בצורה שמסכנת את החיים של כולנו
בן כמה אתה? אתה חושב שניסו שחם הוא יוצא מהכלל? או שהמצלמה היא היוצאת מהכלל במקרה שלו שהצליחה לצלם בלי להיתקע בשיניים של הצלם? איפה אתה חי? בלהלה-לנד?
ההבדל בין העצניקים לשוטרים הוא שבמשטרה המפקד לא נותן הוראות לשוטרים להתעלל באנשים, רק הערסים מבין השוטרים מתנהגים באלימות.אבל אצל העצניקים המפקד שלהם כן מורה להם להתנהג בצורה שמסכנת את החיים של כולנו
צר לי שאני לא רואה במקרה הזה ובתמונות הללו מבטי שנאה ולא משהו שמזכיר או קשור לנאצים, גם לא אלימות משטרתית מיוחדת. אף שהיה צריך לנהוג אחרת ברגע שהובן שמדובר באיש בעל מוגבלות.
אם כבר אני רואה בזה תעודת עניות לציבור שלנו שמתנהג כמו בעזה ורמאללה, תוך עליהום וצעקות נאצים לעבר שוטרים רק כי עצרו מישהו (כולנו יודעים שזה נהפך כבר לדפוס התנהגות לקרוא לשוטרים נאצים בכל פעם שהם לא באים טוב בעין). הלחץ אצל השוטרים בסיטואציה כזו מאוד מובן.
נשלח ב-12/4/2020 10:42
ההבדל בין העצניקים לשוטרים הוא שבמשטרה המפקד לא נותן הוראות לשוטרים להתעלל באנשים, רק הערסים מבין השוטרים מתנהגים באלימות.
אבל אצל העצניקים המפקד שלהם כן מורה להם להתנהג בצורה שמסכנת את החיים של כולנו
נשלח ב-12/4/2020 10:39
ולפני שמישהו יתקומם עלי, חלילה לי מלכנות שוטרים יהודים כ'נאצים'. הם לפעמים מתנהגים ברשעות, באכזריות ובחוסר לב, אבל אין שום קשר לנאציזם. גם העצניקים, חלילה, לא נאצים. הם מתנהגים פעמים רבות ברשעות, באכזריות ובחוסר לב, אבל אין שום קשר לנאציזם. כל מה שבאתי לומר זה השוואה בין התעללות חד/רב פעמית של שוטרים מסוימים, לבין ההתעללות הקבועה של חלק/רוב העצניקים ביהדות החרדית, והצבת מראה מול פרצופו של פותח האשכול המשתייך לקבוצת הרוצחים העצניקים.
נשלח ב-12/4/2020 10:33
כל עוד העצניקים ינסו לרצוח יהודים חפים מפשע וחסרי ישע. כן אני יודע שיש שיתקוממו על ההשוואה, אבל כשרואים שאין הבדל גדול בין העצניקים לשוטרים (השוטרים גרועים כמעט כמו העצניקים) לבושתנו זה כך.