|
|
| נשלח ב-13/4/2020 12:15 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | אתה מרגיש כלוא?אני מרגיש כלוא. תכננתי נסיעה לטיולים בחג. ואני לא יכול. ועוד מאיימים עלי בכליאה בדן פנורמה או בניר עציון.
אם ליצמן לא עוצר מיידית את הקורונה, יש לפתוח עצומה לקרוא לו להתפטר!!! |
| זה מה שחסר לך? טיולים? כנראה את המשכורת שלך אתה ממשיך לקבל שרק טיולים חסרים לך. יש יהודים שנשבר מטה לחמם, כאלה שסגורים בבית כבר חודש מהם עם ילדים, כאלה שביצים זה חלום, די אם תתן להם די אוכל לעבור את היום. ויש כאלה שחולים בצורה קשה, מהם מורדמים ומונשמים רק כי נדבקו באיזה אירוע. ואתה מדבר על טיולים. רחמנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2020 12:16 |
|
| |
| יהודי_חזק כתב: |  | וכליאת הציבור החרדי הועילה משהו בשביל להפסיק תופעות כאלו שבשוליים? |
|
זה ממש לא תופעות בשוליים, שלחתי לכמה חברים שסיפרו שכך בדיוק היה אצלם, פורסם שהגר"ח קנייבסקי מתפלל במניין בביתו. הסגר יועיל למניעת הדבקה פנים חרדית? לא, אבל בהתנהגות הנוכחית הוא ימשך כדי שחרדים לא ידביקו אחרים, ובצדק מוחלט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2020 12:45 |
|
| |
בניו זילנד יש כ5.5 מליון תושבים סך הכל כ1300 נדבקים ו4 מתים וזה כי כאשר היו רק 20 חולים הם סגרו את מדינתם וכל מי שחזק מחול הוכנס לבידוד במלנות ל14 יום וכאשר היו 100 חולים הם החריזו על סגר מלא בכל המדינה היום שליש מהחולים כבר החלימו ויש כמעט 0 הדבקות חדשות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2020 20:04 |
|
| |
טוב, נניח שליצמן יתפטר, ומה יהיה אחר כך? האם יבוא שר אחר יותר טוב? מישהו שידאג יותר טוב לחרדים? לא נראה.
צריך לפעול בשכל ולא ברגשות, גם אם מישהו סבור שליצמן לא פעל נכון וצריך להתפטר צריך גם לחשוב בשכל על התוצאות, אם זה יביא תועלת או אולי המצב יהיה יותר גרוע, לדעתי אם ליצמן יתפטר זה יהיה יותר גרוע עבור החרדים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2020 20:08 |
|
| |
| משגיחשליטא כתב: |  | אתה מרגיש כלוא?אני מרגיש כלוא. תכננתי נסיעה לטיולים בחג. ואני לא יכול. ועוד מאיימים עלי בכליאה בדן פנורמה או בניר עציון.
אם ליצמן לא עוצר מיידית את הקורונה, יש לפתוח עצומה לקרוא לו להתפטר!!!
זה מה שחסר לך? טיולים? כנראה את המשכורת שלך אתה ממשיך לקבל שרק טיולים חסרים לך. יש יהודים שנשבר מטה לחמם, כאלה שסגורים בבית כבר חודש מהם עם ילדים, כאלה שביצים זה חלום, די אם תתן להם די אוכל לעבור את היום. ויש כאלה שחולים בצורה קשה, מהם מורדמים ומונשמים רק כי נדבקו באיזה אירוע. ואתה מדבר על טיולים. רחמנות. |
| מחילה חשבתי שכאשר אני דורש ממנו לעצור את הקורונה, יהיה ברור שכוונתי בציניות.
תוקן על ידי avishai323 ב- 13/04/2020 20:08:25
|
|
|
|
|