בית פורומים בחדרי חרדים

האם ניתן לאפיין את רוב מפירי ההנחיות ככאלו שלא מצביעים בבחירות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/4/2020 11:00 לינק ישיר 
האם ניתן לאפיין את רוב מפירי ההנחיות ככאלו שלא מצביעים בבחירות?

כמובן שלכל כלל יש יוצאים מהכלל  אבל לכאורה רוב אלו  שחושבים  שהכל מזימה  וגזירה  זה כאלו שלא מצביעים בבחירות   (אני מניח  שגם בקבוצה הזו הרוב כן נשמעים  אבל אותו מיעוט  מגיע משם)  מה דעתכם?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 06:28 לינק ישיר 

בפרוש יש קשר, אם כי שלרוב אלו צעירים עילגים שבמקום אחר היו קוראים להם אנרכיסטים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 18:42 לינק ישיר 
פלדלפי

סענדי כתב:
נראה לי שזה לא קשור כלל וכלל למצביעי בחירות. אלא יותר קשור במי שיותר קרוב לפגיעה.

לא בדקתי לגמרי, אבל נראה לי שהקהילות בארה"ב שנפגעו במכת הקורונה - הורו מיד לסגור את בתי הכנסיות, ואת כל המוסדות, והסתגרו מיד לבתים.
אחרים, מחכים שזה יקרה אצלם בקהילה, אבל כל זמן שזה 'רק' בקהילה הסמוכה, או בכלל מעבר לים, אז זה לא מדבר אליהם, ולא מבינים מה הסכנה. 
ויש המון דוגמאות לכך, ר' חיים שבהתחלה לא הבין במה מדובר בכלל... ומצד שני טלזסטון - שסגרו מיד... 
בוהוש - שעדיין לא שמעו על כך... תולדות אהרן שסגרו מיד כשנפגעו, אבל בתולדות אברהם יצחק לא הבינו על מה הרעש... ועוד ועוד, 

כל אחד מסתכל על עצמו ועל ד' אמותיו ותו לא. כל ישראל ערבים זה לזה - מאן דכר שמה

בארצות הברית סגור מוסדות ובתי מדרשיות באיחור גדול!! רק אחרי ששר הבריאות דיבר עם האדמור.... בנתיים מלא נדבקו המוות הגיע אחרי זה !! לא סגרו בגלל המוות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 18:19 לינק ישיר 

הרבה מצביעי ג', אבל הגמל לא רואה דבשתו

הצביעות בהתגלמותה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 17:18 לינק ישיר 

כן כן, אותם אלו שלא האמינו ליענקוש ולא הלכו להצביע בבחירות, הם גם לא מאמינים עכשיו ליענקוש.

ולכן כשבתל אביב בבתי התיפלה נערכות תיפלות ברוב עם המשטרה איננה מעיזה להגיע לשם, ובבני ברק כשנערכות תפילות בחצרות וכולם שומרים מרחק, מיד מגיעה המשטרה ומחלקת דוחו"ת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 15:36 לינק ישיר 

הקנאים?
ספר לסאטמר בארה"ב שקוברים את קורבנות המגיפה. משני הצדדים. אפילו האדמורי"ם שוחחו ביניהם... אין קנואי אחד בארץ שפיספס את זה. כל בתי הכנסת הגדולים של סאטמר בירושלים - נעולים. גם הקנאים הכי גדולים נזהרים לנפשם.
הפלג?
שם בכלל יצאה הוראה מהרב שמואל דויטש להיזהר עוד כשבפלג הליטאי השני עסקו במכירת כתבי שמירה לחולים. שלא לדבר על כל המודעות שהם מוציאים כל יומיים שלא לצאת ולא... ולא...

מה נשאר?
נערים מופרעים במאה שערים פינת אוהל שרה צומת רמאללה שתמיד עושים בעיות לא חשוב על מה. גם בבית שמש. גם כן "קנאים".
נערים מתלהבים שאולי נמנים על הפלג ואולי רק לצורך העניין נהיו כאלה שנתלים בחצי הוראה של אחד הרבנים שם שלא בטוח שהבין בכלל במה מדובר. ראיתי בשכונה שלי את ה"מניין" שלהם. מניין הבעש"ט - בקושי תשעה וכולם נערים וצעירים שלא מבינים כלום מהחיים. הציבור הגדול שלהם מצביע ברגליים - בבית. גם כן "הפלג". אפילו סמטה הם לא יצליחו לחסום בהפגנה.

כמובן שבכל העדות והציבורים יש מופרעים, שוטים, רשעים או סתם מנותקים שבאמת בטוחים שאין כלום. מטפלים בהם עד שיבינו. רק שכשתופסים "סתם" אחד כזה - בקושי מדווחים, שלא יהיה חילול ה'. אבל כשהוא תושב מאה שערים, שכונות מסויימות בבית שמש או חשוד על העציציות - מיד יוצאים בכותרות גדולות "הקנאים/הפלג לא שומרים על ההנחיות". כמובן שכל רב שמוציא חצי הוראה לא ברורה שאין כלום כי הוא לא הבין כלום - מיד מוכתר בכל האתרים כ"מנהיג הפלג/הרב הכי-הכי בכיר אצל הקנואים".

הרעיון ברור. להראות שהחרדים כולם כן הולכים בתלם, וכל מי שלא - הוא מההם. לא אנחנו.
זה אולי טוב לאגו של הכתבים. אבל את הרשויות זה לא ממש מרשים. כי כאמור משוגעים וטיפשים שלא נזהרים יש בכל הציבור, וגם אם מדחיקים אותם בחדשות, במשטרה ובמשרד הבריאות הם כן נרשמים.
אז נמשיך כולנו לחטוף בגלל הטיפשים שנספרים בסטטיסטיקה. להיות בעוד סגר ועוד עוצר, אבל נהיה נורא מרוצים. זה לא אנחנו - זה הם.
למי זה טוב בכלל?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 14:15 לינק ישיר 

אני מדבר על הקנאים כאן  בארץ  אנשי הפלג וכד'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 12:12 לינק ישיר 

נראה לי שזה לא קשור כלל וכלל למצביעי בחירות. אלא יותר קשור במי שיותר קרוב לפגיעה.

לא בדקתי לגמרי, אבל נראה לי שהקהילות בארה"ב שנפגעו במכת הקורונה - הורו מיד לסגור את בתי הכנסיות, ואת כל המוסדות, והסתגרו מיד לבתים.
אחרים, מחכים שזה יקרה אצלם בקהילה, אבל כל זמן שזה 'רק' בקהילה הסמוכה, או בכלל מעבר לים, אז זה לא מדבר אליהם, ולא מבינים מה הסכנה. 
ויש המון דוגמאות לכך, ר' חיים שבהתחלה לא הבין במה מדובר בכלל... ומצד שני טלזסטון - שסגרו מיד... 
בוהוש - שעדיין לא שמעו על כך... תולדות אהרן שסגרו מיד כשנפגעו, אבל בתולדות אברהם יצחק לא הבינו על מה הרעש... ועוד ועוד, 

כל אחד מסתכל על עצמו ועל ד' אמותיו ותו לא. כל ישראל ערבים זה לזה - מאן דכר שמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 11:44 לינק ישיר 

יענקי קנייבסקי לא הצביע בבחירות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 11:36 לינק ישיר 

השמאלנים הצביעו ועוד איך!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם ניתן לאפיין את רוב מפירי ההנחיות ככאלו שלא מצביעים בבחירות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext