בית פורומים בחדרי חרדים

קבלו.. השיחה הקשה בין ביבי לגפני ודרעי מסבירה לאן הם "נעלמו"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/4/2020 12:41 לינק ישיר 
קבלו.. השיחה הקשה בין ביבי לגפני ודרעי מסבירה לאן הם "נעלמו"

מעניין כמה זמן ייקח עד שימחקו את האשכול הזה..
צלמו מסך..
בהדלפה שמשתחררת לאט ובחלקים עולה כי התקיימה שיחה קשה ביותר בין השרים דרעי וליצמן לבין ראה"מ נתניהו.
כששני השרים החרדיים החלו לתקוף אותו על הסגר בבני ברק ובשכונות ירושלים , נתניהו שיחרר את חרצובות לשונו דבר שנמנע לכל אורך התקופה מול הנציגים החרדיים ככה"נ בעקבות השמירה על ציר גוש הימין בימים הקריטיים הללו.
"במוצאי שבת 14/3 שיצאתי לתקשורת יחד איתך ליצמן, והבאנו שורת הוראות לכל תושבי המדינה ללא שום אזור או מגזר, קיבלנו באותו לילה פושים מטורפים באתרי האינטרנט שלכם שהנכד של הרב קנייבסקי מעביר שצריך להמשיך את כל הישיבות והבתי ספר שלכם. פניתי לשניכם" המשיך נתניהו להצליף "ואמרתם לי שהנכד זקוק לתשומת לב והדרך היא שאבוא להיפגש עם הרב וזה יגרום לו לשתף פעולה. הסכמתי לשטות הזו ואף הצהרתי על זה בשידור חי לכל המדינה שאגיע לרבנים. מה נהיה ? יותר גרוע. יצאו נגדי ונגד המשרד שלך בגלוי חזיתית.
בכירי המשרד שלך, (ליצמן) הזהירו שוב ושוב מזה שבתי הכנסת, החתונות הסודיות, הישיבות, הכינוסים הצפופים במחתרת יביאו את הריכוזים החרדיים לקטסטרופה, ואתה הודית לי בשיחה אישית שאין לך שליטה על הילד הזה. אמרתי לשניכם אז שאם לא תשלטו בכוחות עצמכם על המגזר, ניאלץ לעשות זאת בדרכים של חוק , שיטור וניהול צבאי".
ואז הפתיע נתניהו והמשיך "גורמים בכירים במגזר פנו אלי ישירות דרך אנשי קשר ודיווחו שמופעל לחץ ציבורי של אנשי הנכד להמשיך את פעילות המוסדות כנגד הוראת המדינה.
גם אם אני מבין שאינכם מעיזים להפנות בגלוי אצבע מאשימה לעבר אותו עבריין, אז אני מצפה ומציע לשניכם להתעשת ולא להפנות לכיווני אצבע מאשימה בענין הזה, כי אם אני יאלץ להיכנס למיגננה כנגד ההתקפות בתקשורת החרדית, לא תהיה לי ברירה ואצטרך לחשוף את השיח שהיה לי איתכם ועם ח"כ גפני" סיים נתניהו.
ע"כ ציטוטים כמעט מילה במילה מהשיחה שהתקיימה במהלך הימים האחרונים.

זהו אולי ההסבר לשתיקה המוזרה של שלושת ראשי המפלגות החרדיות סביב ההתנהלות של המדינה מול המגזר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 12:53 לינק ישיר 

כמובן שאת ה"מקור" השמטת: המטה "החרדי" בליכוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 12:56 לינק ישיר 

ולפושעים הללו תרוצו להצביע.

כי זה באמת ממש מצוה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 12:58 לינק ישיר 

יום הכיפורים של ההנהגה הרבנית והעסקונה הפוליטית

אך אני סקפטי לגבי הפקת לקחים ושינוי המצב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 13:16 לינק ישיר 

לא "השמטתי" כי לא ידעתי מי המקור..
אבל מה זה משנה? גפני הולך להכחיש אותה?
משום מה נדמה לי ששיחה כזו או דומה, התקיימה, ולא סתם יש "שקט מוחלט" מהנציגים החרדים, בזמן שמתעללים בציבור כולו..

די כבר עם ה"יענקי" הזה. מי ומה הוא בכלל????

הגיע הזמן לומר בקול (וכבר כתבתי את זה בעוד פוסטים) שבית הרב קנייבסקי לא אמור להכריע בשום דבר ציבורי! אחלה בית לברכות וישועות, וזהו!

יש מנהיג וממשיך שנבחר ישירות ע"י הרב שטיינמן וקוראים לו הגר"ג אדלשטיין!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 14/04/2020 13:16:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 15:51 לינק ישיר 

זה סוד גלוי. מה זה משנה מי הדליף?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 16:53 לינק ישיר 

אם זה ציטוט למה לא מילה במילה, למה רק כמעט מילה המילה, אז זה כבר לא ציטוט, לא מתנגד לאמור לעיל אבל אוטנטי זה כבר לא כך שהאמור לעיל לא בהכרח מה שנאמר אם נאמר בכלל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 17:03 לינק ישיר 

יענקי הוא פושע בגלל הרבה דברים, אבל להפיל על כתפיו את כל ההתנהלות הרשלנית של הציבור שבמשך שבועיים כשהמגפה כבר הכתה בעוצמה, המשיך להתנהל כרגיל ללא אחריות מינימלית, בעומס בבתי הכנסת ובחנויות ללא שמירת מרחקים, והכל בגלל יענקי, זה עלבון לאינטילגנציה של כולנו. תעלולי היחצנות האלה מבית מדרשם של אלה שהיו אמורים להסביר לציבור החרדי את משמעות המגיפה וכשלו, לא יעבדו עלינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 17:06 לינק ישיר 

את רוח הדברים ידענו כבר בזמנו, והתרענו שוב ושוב, אני מקווה שלא רחוק היום ונתניהו יפוצץ את המורסה הזו, לתועלת הציבור כולו.

אגב, זה לא חכמה ולא פייר לתקוף את ביבי, לא היתה לו ברירה אחרת. אמנם היה מבוגר (וגם נכד) בבני ברק, אבל מבוגר אחראי לא היה שם, היה בדיוק ההיפך הגמור, נתניהו נאלץ לקחת את הדברים לידיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 18:30 לינק ישיר 

הנכד של ליצמן שדרש להחריג את המקוואות ובתי הכנסת צריך לעשות חשבון נפש!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2020 18:35 לינק ישיר 
מנחה_חדשה

נער_החידות כתב:
זה סוד גלוי. מה זה משנה מי הדליף?

נשלח מהאנדרואיד שלי

המשנה הוא, שזה חלק מהקמפיין של ביבי להפיל את המחדלים של ההתמודדות בקורונה על החרדים, ותוצאותיו הם הלגיטימציה שיש להקמת הגטאות לחרדים. גם אחרי השואה הציונים האשימו את הרבנים שמנעו מחסידיהם לברוח מאירופה. וגם בימינו הציונים ושותפיהם המשכילים שנראים כחרדים מפילים את האשמה על הרבנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2020 21:12 לינק ישיר 
קל לח"כים החרדים למצוא שעיר לעזאזל

ועכשיו הוא הנכד של ר' חיים.
כאילו שיש לו אינטרס שימשיכו התפילות כרגיל. כאילו שאכפת לו שהישיבות והכוללים ימשיכו כרגיל.
זה לא הוא. יש מסביבו "צדיקים" אחרים שיש שרואים בהם שופר של ר' חיים
ובהם הח"כים החרדים לא יגעו לרעה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2020 21:19 לינק ישיר 

כשקיבלתי את זה פעם ראשונה, הסתפקתי אם זה תוצרת וידר או אחד מפלגי הפלג...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2020 22:07 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:
כשקיבלתי את זה פעם ראשונה, הסתפקתי אם זה תוצרת וידר או אחד מפלגי הפלג...

נשלח מהאנדרואיד שלי

היינו הך.
הטרול וידר הוא גם חלק מהפלג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2020 22:14 לינק ישיר 

דיסקקשיח כתב:
ועכשיו הוא הנכד של ר' חיים.
כאילו שיש לו אינטרס שימשיכו התפילות כרגיל. כאילו שאכפת לו שהישיבות והכוללים ימשיכו כרגיל.
זה לא הוא. יש מסביבו "צדיקים" אחרים שיש שרואים בהם שופר של ר' חיים
ובהם הח"כים החרדים לא יגעו לרעה

נשלח מהאנדרואיד שלי

מי הם עשרת הצדיקים שנכנסו בחייהם לגהנום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 00:50 לינק ישיר 
ולכאורה !!

העיקר שליצמן דאג שיסגרו את מדרש האדמור מגור לא יקבל קהל !!בפורים !!
ונחמיה אלתר יכנס באמבולנס מאשדוד לבני ברק ביום הראשון של העוצר!!
ליצמן צריך להתפטר !!
גם רובינשטין לא נהג נכון !!
יענקוש קנייבסקי שמנהל את סבא שלו בגללם נגרם כל הכאוס והנזק בבני ברק!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קבלו.. השיחה הקשה בין ביבי לגפני ודרעי מסבירה לאן הם "נעלמו"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext