ביבי, חזק על חרדים! האם לאחר החג ימשיכו לכלוא את החרדים?
ההשערה שלי שכליאת החרדים תמשיך לאחר שביעי של פסח בלי שום שינוי מהותי. אולי פה ושם יהיו שינויים תוך המשך הנצחת מסע רדיפת הציבור החרדי. הטלת סגר על איזורים חילוניים לא תתרחש - מחשש להתקוממות, גם במקומות שקיימת תחלואה גבוהה. אולי פה ושם במקומות קטנים, שיחשבו שזה יעבור בשקט.
נשלח ב-14/4/2020 18:15
כן, אין ברירה, אבל לא להרבה זמן, זה רק עד שהמשרפות יחלו לפעול בצורה סדירה. חסרים כמה פריטים, וביבי שלח את המוסד לגייס זאת במהירות.
נשלח ב-14/4/2020 18:19
והסגר המתוכנן ביום העצמאות זה נטו להרגיז את החרדים..
אני רואה את נתוני התחלואה ורוצה לחשוב שדואגים לחרדים יותר מאשר לתושבי תל אביב ובאר שבע שהם עם נתוני תחלואה והדבקה גבוהים יותר. אני לא רוצה לחשוב שקל יותר להטיל סגר על חרדים ומהשאר פוחדים. שלא תתבלבלו אני בעד לסגור אזורים מדבקים אבל בכל הארץ.
הסגר באלעד - גורמים במשטרה ובפיקוד העורף אומרים לראש העיר פרוש "ההחלטה הזויה. היא רק כדי ליצור כותרות. העיר מתנהלת בצורה מעולה עם משמעת מלאה של התושבים. אנחנו המלצנו לא להטיל את ההגבלות".
ראש הוועדה הממונה בטבריה, מוני מעתוק, הודיע הבוקר (רביעי) על המגבלות החדשות שהוטלו על תושבי העיר, מחשש להתפשטות נגיף הקורונה, אך טען כי המרחבים שהוגדרו כאזורית מוגבלים אינם תואמים את מפת התחלואה בעיר