בית פורומים בחדרי חרדים

הסגר שהיה נכון בערפל של תחילת המגיפה אינו נכון כעת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/4/2020 00:56 לינק ישיר 
הסגר שהיה נכון בערפל של תחילת המגיפה אינו נכון כעת

דברי כבוד השר בנט.

נו, ואולי גדולי ישראל חזו מראש את מה שהשר והממשלה לא ראו בערפל של תחילת המגיפה??

האם היינו חייבים לשתף פעולה עם כל אלו שסגרו תלמודי תורה וכוללים רק בגלל שמתוך הערפל הם ככה החליטו??

ואיפה כל מכריזי ה"רוצחים" למיניהם שיודעים יותר טוב מכל גדולי ישראל? האם בנט ייכנס עכשיו לרשימה שלהם??

רעיונוביץ ונוירולוג תוציאו את התותחים ותתחילו לירות!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 09:53 לינק ישיר 

להתנהגות השוודית יש מחיר - יותר מ-1200 מתים פי כמה משכנותיה - הם מעריכים שאת רוב המחיר ישלמו בכל מקרה השאלה אם לאורך זמן או בבת אחת - ימים יגידו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 04:38 לינק ישיר 

ושוב לא אמרתי שאנחנו חייבים להתנהג כמו השוודים.

אבל מכאן ועד להשתקת כל דעה קצת שונה בבריונות ובכינויים של "רוצח" או "בוגד" הדרך ארוכה.

קצת צניעות לא יזיק.
בינתיים אנחנו יודעים מעט מאוד על הנגיף, אבל כנראה מספיק בכדי להשתיק את הדעה הנוגדת לשלנו בבריונות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 04:34 לינק ישיר 

כברהיה כתב:

שוודיה זה עם עם "דת" של חופש מוחלט. דת החופש היא דת קיצונית ש"יהרג ובל יעבור".

למזלינו הדת היהודית נאמר בה "וחי בהם" חוץ מ3 עבירות החמורות.

אז בבקשה תנבור קצת באתרי החדשות ותמצא את הסיבה המדויקת למה שוודיה החליטה להתנהג כך.

לא השערות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 04:22 לינק ישיר 

שוודיה זה עם עם "דת" של חופש מוחלט. דת החופש היא דת קיצונית ש"יהרג ובל יעבור".

למזלינו הדת היהודית נאמר בה "וחי בהם" חוץ מ3 עבירות החמורות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 04:13 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:

תמניא

אמרו לי 'אף יהודי עוד לא מת מהקורונה', שבוע אחר כך אמרו לי 'בארץ' ואחר כך 'חרדי בארץ' (כל פעם חכמולוג אחר). אני מתפלל שה'נבואה לשוטים' שלך ש'בינתיים .. כמעט לא מת אף אחד מהם' לא תהיה הבאה בתור ליפול, ל"ע.

אבל כשומר תומ"צ, הנבואות הקודמות הרגו בפועל אנשים, ואתה ממשיך בדרכם, אתה בעיני כרגע רוצח ורודף! והכל בשל גאוותך היתירה והקושי לרדת מהעץ הגבוה עליו טיפסת אתה ושאר הרודפים שכמותך.

נראה לך ששוודיה היא עם של רוצחים שמעוניינים במוות של עצמם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 02:26 לינק ישיר 

הגעתי למסקנה בעקבות אשכול זה ודומיו המרובים בתקופה האחרונה, שמזל שהטיפשים הם כל כך טיפשים, שהם לא קולטים שבעצם התאמצותם לפרסם את הטיפשות המופלגת שלהם, הם מוכיחים בצורה חסרת תקדים כמה הם באמת טיפשים.
ולא, לא התכוונתי למישהו מסוים - רבים ראויים לאצטלה מכובדת זו. התכוונתי לכל אחד ואחד מהם.
הבעיה שלי היא רק, איך מזהים אנשים כאלה ביום יום ולא רק בניק בו הם חושפים את חכמתם המופלגה כל כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 02:15 לינק ישיר 

תמניא

אמרו לי 'אף יהודי עוד לא מת מהקורונה', שבוע אחר כך אמרו לי 'בארץ' ואחר כך 'חרדי בארץ' (כל פעם חכמולוג אחר). אני מתפלל שה'נבואה לשוטים' שלך ש'בינתיים .. כמעט לא מת אף אחד מהם' לא תהיה הבאה בתור ליפול, ל"ע.

אבל כשומר תומ"צ, הנבואות הקודמות הרגו בפועל אנשים, ואתה ממשיך בדרכם, אתה בעיני כרגע רוצח ורודף! והכל בשל גאוותך היתירה והקושי לרדת מהעץ הגבוה עליו טיפסת אתה ושאר הרודפים שכמותך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 02:14 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

תמניא_אפי כתב:
תכניס את זה טוב טוב לראש, הסגר לא יכול להחזיק מעמד להרבה זמן, ובינתיים מהיישובים החרדיים שהפחידו שיהיו מהם המון מתים ברוך השם כמעט לא מת אף אחד. אז הכל מבוסס על יסודות של חרטא ברטא.

ואידך זיל גמור

נשלח מהאנדרואיד שלי

לעניין המתים החרדים

מאוד מאוד מאוד הייתי רוצה לומר בששון ובשמחה שאנו רואים את כח התורה וכוחו של הגר"ח וכו'.
אבל האמת שונה בתכלית.

האמת היא שהחרדים המבוגרים בגילאי 70 ומעלה, הם רק 4% מכלל האוכלוסיה.
וחלקם במתים מהמגיפה, אינו נמוך מחלקם היחסי בגילאים המבוגרים.

כך שיתכן שכוחו של הגר"ח אינו גדול מכוחו של הגרע"א שנתן הוראות לציית להוראות משרד הבריאות שהיה בזמנו, ללא התחכמויות משום סוג.

יחי ההבדל!

אז לא היה שום תקשורת שנשף בעורף והרשויות היו חופשיים להחליט ביישוב הדעת מה נכון ומה לא.

היום אם אתה מתנגד לדעה הרווחת בתקשורת, אתה "רוצח" "בוגד" ושאר מיני מטעמים התפורים למי שמתנגד לבעלי הזרוע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 02:14 לינק ישיר 

רק כשעשו את הסגר בבני ברק,

המיעוט שצפצף על ההנחיות של משרד הבריאות, (הרוב שמר)

החל גם הוא לשמור על ההנחיות.

לולא אותו מיעוט שלא שמר לא היה סגר על בני ברק.

רק בגללם רוב רובם של תושבי בני ברק סבלו מהסגר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 02:09 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

תמניא_אפי כתב:

נוירולוג

אני עדיין מתנגד!

לא הוכח שום דבר מהמדיניות של משרד הבריאות!
אם משהו הוכח זה אך ורק מרמת מערכת הבריאות בארץ!
הרבה יותר ממה שהרגה ועודנה הורגת הקורונה באיטליה ובארצות הברית, הורגת המחדל והכשלון של בתי החולים ומערכת הבריאות במדינות אלו. אם לא ידוע לך, אז לך תברר. הזלזול של בתי החולים באנשים זה פשוט מחריד. ברוך השם שפה בארץ הרופאים והצוות הרפואי שומרים על צלם אנוש ולא זורקים אנשים לחיקו של מלאך המוות.

ישנם רבים וטובים שסוברים כמוני ובכללם יקיר השר שלך פרופסור רוטשטיין מבית החולים הדסה. ובדיוק כמו שמשתיקים אותי פה עם כל מיני טענות ומענות שלא מהעניין "רוצח" , כך בדיוק משתיקים את פרופסור רוטשטיין עם טענות של "בוגד".

תכניס את זה טוב טוב לראש, הסגר לא יכול להחזיק מעמד להרבה זמן, ובינתיים מהיישובים החרדיים שהפחידו שיהיו מהם המון מתים ברוך השם כמעט לא מת אף אחד. אז הכל מבוסס על יסודות של חרטא ברטא.

ואידך זיל גמור

לכל מהלך שעושים בתחום הסגר לוקח כשבועיים עד שרואים מה ההשפעה שלו

הרוצה לשקר ירחיק עדותו!

כמה מדויק!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 01:38 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

נוירולוג

אני עדיין מתנגד!

הרבה יותר ממה שהרגה ועודנה הורגת הקורונה באיטליה ובארצות הברית, הורגת המחדל והכשלון של בתי החולים ומערכת הבריאות במדינות אלו. אם לא ידוע לך, אז לך תברר. הזלזול של בתי החולים באנשים זה פשוט מחריד. ברוך השם שפה בארץ הרופאים והצוות הרפואי שומרים על צלם אנוש ולא זורקים אנשים לחיקו של מלאך המוות.

ישנם רבים וטובים שסוברים כמוני ובכללם יקיר השר שלך פרופסור רוטשטיין מבית החולים הדסה. ובדיוק כמו שמשתיקים אותי פה עם כל מיני טענות ומענות שלא מהעניין "רוצח" , כך בדיוק משתיקים את פרופסור רוטשטיין עם טענות של "בוגד".

ואידך זיל גמור

לכל מהלך שעושים בתחום הסגר לוקח כשבועיים עד שרואים מה ההשפעה שלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 01:37 לינק ישיר 

תשמע

אין לי עניין לנהל דיון תלוש מהמציאות

בכל העולם נקטו בצעדי הרחקה משמעותיים, יש יותר ויש קצת פחות, אבל כולם ללא יוצא מהכלל נקטו בזה כאמצעי הקריטי ביותר בטיפול במגיפה. יש שעשו זאת במוקדם ויש קצת במאוחר.
וגם כיום כולם ללא יוצא מהכלל ממשיכים במדיניות זו (עם הקלות בהתאם למצב ולאופי והתנהלות האוכלוסיה) כאמצעי החשוב והאפקטיבי ביותר כנגד התעצמות המגיפה.

זה שהרופאים בארץ יכולים לתת לכל חולה קורונה את הטיפול המיטבי, זה רק בזכות מדיניות ההרחקה והסגרים שמאפשרים למערכת להתמודד עם מספר חולים קשים מעטים יחסית, אילולי זה, היו נאלצים לבחור את מי להנשים.

ושוב. זו שטות ודמגוגיה (עם חוצפה בצידה) להתהדר בתוצאות החיוביות של הסגר שהתנגדת לו, ולנסות להוכיח מזה את צדקתך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 01:37 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

ואידך זיל גמור

נשלח מהאנדרואיד שלי

לעניין המתים החרדים

מאוד מאוד מאוד הייתי רוצה לומר בששון ובשמחה שאנו רואים את כח התורה וכוחו של הגר"ח וכו'.
אבל האמת שונה בתכלית.

האמת היא שהחרדים המבוגרים בגילאי 70 ומעלה, הם רק 4% מכלל האוכלוסיה.
וחלקם במתים מהמגיפה, אינו נמוך מחלקם היחסי בגילאים המבוגרים.

כך שיתכן שכוחו של הגר"ח אינו גדול מכוחו של הגרע"א שנתן הוראות לציית להוראות משרד הבריאות שהיה בזמנו, ללא התחכמויות משום סוג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 01:32 לינק ישיר 

תירגע, לא מדובר על בתי כנסת. בדיוק כמו שאת התיאטראות יפתחו רק באוגוסט, או יותר מאוחר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 01:27 לינק ישיר 

נוירולוג

אני עדיין מתנגד!

ואידך זיל גמור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הסגר שהיה נכון בערפל של תחילת המגיפה אינו נכון כעת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext