בית פורומים בחדרי חרדים

הזיג זג בבני ברק כדוגמה לטיפול בקורונה - כן סגר - לא סגר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/4/2020 13:56 לינק ישיר 
הזיג זג בבני ברק כדוגמה לטיפול בקורונה - כן סגר - לא סגר

ממה נפשך אם סגר הוא הפתרון אז למה פתאום הסירו אותה?

ואם יש פתרון יותר טוב, אז למה היה צריך סגר מלכתחילה?

הוא אשר אמרנו!

הפתרונות נשלפות מהמותן בלי טיפת מחשבה, סוגרים, פותחים, והכל כאילו בשם המדע המדויק. משגעים עיר שלם למשך כל החג רק כדי לגלות שבעצם יש פתרון אחר שהיה יכול למנוע את כל הסגר.

בקיצור, משחקים יו יו עם מדינה שלימה ובלי שום עקביות, ועוד רוצים לשכנע מישהו שהם ורק הם יודעים בדיוק מה ואיך למגר את הקורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 14:00 לינק ישיר 

פתחת כל כך הרבה אשכולות דמגוגיה על בסיס סברות בטן כשרמת ההבנה והיכולת הלוגית שלך שואפים יותר לכיוון האפס.
אני ורבים אחרים הוכיחו לך זאת שוב ושוב, ואתה ככלב שב על קיאו עושה הכל על מנת להוכיח זאת שוב ושוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 14:15 לינק ישיר 
ארנונה

תמניא_אפי כתב:
ממה נפשך אם סגר הוא הפתרון אז למה פתאום הסירו אותה?

ואם יש פתרון יותר טוב, אז למה היה צריך סגר מלכתחילה?

הוא אשר אמרנו!

הפתרונות נשלפות מהמותן בלי טיפת מחשבה, סוגרים, פותחים, והכל כאילו בשם המדע המדויק. משגעים עיר שלם למשך כל החג רק כדי לגלות שבעצם יש פתרון אחר שהיה יכול למנוע את כל הסגר.

בקיצור, משחקים יו יו עם מדינה שלימה ובלי שום עקביות, ועוד רוצים לשכנע מישהו שהם ורק הם יודעים בדיוק מה ואיך למגר את הקורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הכל יחצ ותו לא, פקידי מדינה שרוצים להראות כביכול לציבור הכללי שדואגים לו אז כיסחו קצת את החרדים ולימדו אותם לקח זה הכל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 14:20 לינק ישיר 
ארנונה

נוירולוג כתב:
פתחת כל כך הרבה אשכולות דמגוגיה על בסיס סברות בטן כשרמת ההבנה והיכולת הלוגית שלך שואפים יותר לכיוון האפס.
אני ורבים אחרים הוכיחו לך זאת שוב ושוב, ואתה ככלב שב על קיאו עושה הכל על מנת להוכיח זאת שוב ושוב.

אני בן אדם שממש לא מזדהה אף פעם עם התבכיינויות אייכלר ודומיו, ובכלל משתדל לא ללכת אוטומאטית אחרי אף אחד , אבל בסיפור הזה של הסגר קשה לי מאוד ללמד זכות על הסיפור הזה ומצאתי את עצמי לא עלינו מזדהה עם אייכלר ודומיו, כמובן שאני לא חושב שזו אנטישמיות,,, אפשר להשתמש בביטויים יותר מעודנים ונכונים כמו "חוסר סימפאתיה למגזר החרדי וכדומה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 14:49 לינק ישיר 

למעשה האם ניתן כרגע לנסוע עם המשפחה הגרעינית ברכב פרטי מבני ברק לפתח תקוה מבית לבית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 15:06 לינק ישיר 

ארנונה כתב:

אני בן אדם שממש לא מזדהה אף פעם עם התבכיינויות אייכלר ודומיו, ובכלל משתדל לא ללכת אוטומאטית אחרי אף אחד , אבל בסיפור הזה של הסגר קשה לי מאוד ללמד זכות על הסיפור הזה ומצאתי את עצמי לא עלינו מזדהה עם אייכלר ודומיו, כמובן שאני לא חושב שזו אנטישמיות,,, אפשר להשתמש בביטויים יותר מעודנים ונכונים כמו "חוסר סימפאתיה למגזר החרדי וכדומה

ההחלטה על הסגר היא בהמלצת גורמי המקצוע
ראש עיריית בני ברק אברהם רובינשטיין היה בעד הסגר 
ראש עיריית ירושלים לא עשה הנחות למשרד הבריאות ולשרי הממשלה ודרש שהסגר יהיה על בסיס מקצועי בלבד, ולאחר שבדק את הנתונים, אמר שזה נעשה משיקולים מקצועיים והוא בעד.

אם כבר, יש הטוענים שההחלטה שלא להאריך את הסגר בבני ברק היא תוצאה של לחצים פוליטיים ואחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 15:09 לינק ישיר 

ועוד משהו, לקרוא להחלטות שמתקבלות תוך כדי תנועה - "זיג זג", זה ילדותי להחריד
כמו בכל דבר, ובפרט באירוע מתגלגל שכזה, היו ויהיו שינויים לכאן ולכאן בהתאם להערכות המצב.
מחר יכולים לפתוח משהו, לאחר כמה ימים לסגור, ולהפך. זה לא זיג זג אלא החלטות מעודכנות בהתאם למצב.
לאף אחד בארץ, ובעולם, אין תסריט מוכן מראש למה יהיה מחר ומה יהיה בעוד שבוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 16:09 לינק ישיר 
ארנונה

מר נוירולוג היקר,

נתוני התחלואה זה עובדה ואין מה להתווכח על זה.

השאלה היא איך אתה מנתח את אותם נתונים,מה המסקנות וכושר הביצוע שאתה מפגין לאחר מיזה.
ולכן, אפשר וראוי להתווכח אם יש פה דעות קדומות ושנאת האחר וכו,,

כמו למשל  מדוע יש עכשיו יותר תחלואה במיגזר החרדי? רק בגלל שהם לא ממושמעים וכו או אולי בגלל משפחות יותר גדולות, מגורים בצפיפות וכדומה... הרי ברור שפה יש מקום לדעות קדומות ולשנאה להיכנס לשיקולים.

כמו"כ האם במצב שגם ככה הכל סגור וההתקהלות אסורה, האם סגר זה הפיתרון הטוב ביותר בו בזמן שכמו כל הגבלה במדינה הזו, תמיד כל מי שרוצה מצליח לצאת ( הרי אתה יכול להדפיס איזה אישור שאתה רוצה על המחשב שלך).. ובסוף לא בטוח שמי שצריך להישאר בבית נשאר בכלל, או בקיצור עוד ישראבלוף

ועל כושר ביצוע בכל הסיפור של הקורונה , שקודם כל יישפרו את הבדיקות ואת כל הבלאגן שם (שזה עוד נושא בפני  עצמו) ואת הוצאת החולים ומשפחותיהם מהבתים, ואז בכלל לא יהיה שום צורך בסגר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 17:36 לינק ישיר 
מחמירים בחומרות ללא בסיס עח הציבור אין יום כיפור מכפר על עברות בן אדם לחברו

לכאורה
אחת הסיבות להמשך העוצר !!
היא בגלל שיש חולים וחייבי בידוד שבפסח יש להם כל מיני חומרות שונות ומשונות שאינן הלכה ולא מעיקר ההלכה !!!
אלא כל מיני חומרות חסרות בסיס !!
ולחשוב שכל" המחמירים הצבועים "!!
שלא איכפת להם שכל העיר נצורה בגללם !!
ויש מהם שיצאו לרחוב לקניות למרות שהם חולי קרונה!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 17:39 לינק ישיר 

גילינו כאן חולה מאומתת. כתיבה רובוטית, לא תיקנית, עם שום קשר לנושא האשכול. מה עניין (השנאה שלך ל)'חומרות' לכאן. אפילו את העלילה הזאת לא הסברת, מה הקשר והשייכות.

רפואת הנפש במהרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 18:58 לינק ישיר 

לה''ו. מה שהיה הוא רק קדימון...

משחררים שסתום לשבוע, גג שבועיים. ומהעצמאות ועד חג שבועות (חודש) יחזור מצור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 23:01 לינק ישיר 

והנה

הזיג זג הגיעה גם ברמה הארצית.

פתאום אפשר לפתוח את המשק לפעילות מלאה עם מגבלות כאלו ואחרות.

נו, ולמה אי אפשר היה לעשות את זה עד עכשיו??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2020 03:36 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

גילינו כאן חולה מאומתת. כתיבה רובוטית, לא תיקנית, עם שום קשר לנושא האשכול. מה עניין (השנאה שלך ל)'חומרות' לכאן. אפילו את העלילה הזאת לא הסברת, מה הקשר והשייכות.

רפואת הנפש במהרה

כרגיל שאין תשובה לגופו של עניין עונים לגופו של כותב!!
אולי תגלה לנו מי התיר לך לכתוב כאן ??
ואיך אתה נמצא באינטרנט??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הזיג זג בבני ברק כדוגמה לטיפול בקורונה - כן סגר - לא סגר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext