בית פורומים בחדרי חרדים

חוסר היגיון וטמטום מערכתי..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/4/2020 10:07 לינק ישיר 
חוסר היגיון וטמטום מערכתי..

אפשר להכנס להרבה נושאים, אבל רק כדי להבין כמה ההחלטות מפגרות, חסרות כל חשיבה ויצירתיות וניתוח מעמיק (הכל כדי לצאת ידי חובה!!ם קחו 2 בקטנה..

תושב גב"ש יכול לצאת לשופינג ב-2 סניפי רשת יש 2 סניפי רמי לוי 1 אושר עד וכנראה שכחתי עוד כמה..כשתושב בית וגן נעול וחסום גם לסיגריות, וחייב לקנות "מה שיש" (ובד"כ חצי מהדברים אין..) ב"יקר ובגדול" ובמכולות, כשבעצם היה אמור להיות רובע שבתוכו אפשר לנוע, וכשאין שום הבדל בינו לבין הגב"שי כששניהם נוסעים ברכב לאושר עד..

עוד אחד. אם לאחד מבני הזוג יש אישור, אף אחד לא בודק לאן הוא נוסע (כסת'ח כבר אמרנו..) ועם האישור הזה יכול לנסוע לקניות באזור אחר מהעבודה בכלל או סתם לטייל, כשאמירה פשוטה לשוטר במחסום ש"אני צריך דברים שאין בשכונה" חסומה אצלו במוח בכלל..

ועוד בונוס אבסורדי קטן..
אם השוטר תופס אותך (וואו) בלי תירוץ טוב אתה תקבל דו"ח כי זה מצב חירום, אבל באותו מצב חירום עצמו, הם מודים שהיה ניתן לשחרר את האוכלוסיה לו היו מתאשפזים החולים הסרבנים בבתי המלון, דבר שאמורים לחייב אותם בחוק כמו במעצר עבריין, אבל "עובדים לשכנע אותם" וכל השאר יירקבו בשכונה או יחטפו דו"ח…

הייתי רוצב שתהיה וועדת חקירה, אבל מי בכלל שילם פעם מחיר בעקבות כך..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2020 10:20 לינק ישיר 

יש בחז"ל מושגים של:

"לא פלוג"
"כל שיעורי חכמים כך הם"
"גזרינן הא אטו הא"

לכן על עצם האבסורדים בוודאי שאין להתפלא, כך טבעה של כל חקיקה הלכתית והגדרתית, שזה נהפך למשהו 'רבוע' שאי אפשר לחרוג ממנו.
אך בוודאי, כיהודי חרד, שאינו אמור להיות 'שומר חוק' מעצם טבעו, אלא במקרה דנן, מחמת שהכל מושתת על "הוראת רופאים" הרי זה מחייב אותנו הלכתית. אולם במקרי קצה כמו שתיארת, כאשר ההגיון הרפואי אינו יודע לחלק בין מקרה למקרה, אזי בוודאי כל המתחכם תבוא עליו ברכה!! ויהיה לו עונג שבת בביתו. כי אין כאן שום בעיה הלכתית כי אם בעיה חוקית, וזה טוב לעמיתינו הישראליים החדשים, ולא לירא ה'

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חוסר היגיון וטמטום מערכתי..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext