בית פורומים בחדרי חרדים

השוטרים לא הבחינו בילדה? על מי הם זרקו אם לא עליה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/4/2020 11:24 לינק ישיר 
השוטרים לא הבחינו בילדה? על מי הם זרקו אם לא עליה?

שוטרים ממשטרת ישראל זורקים רימון הלם על משפחה חרדית,

תראו בסרטון שנייה אחר שנייה,

הם לוקחים אתם למעצר\תשאול כמה חרדים.

מישהו איים עליהם?

לא

מישהו צעק לעברם?

לא

סתם, להתעלל במשפחה חרדית, מתוך שנאה.

לפני יומיים 200 מטר משם, הם הפילו עו"ד לרצפה סתם, מתוך שנאה,

הכול מצולם ! ! !

יום לפני כן חרדי חטף שם אגרוף לפנים,

מתוך שנאה,

הכול מצולם ! ! !

די לשנאה של שוטרי משטרת ישראל לחרדים

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 17/04/2020 11:40:40

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2020 13:39 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:
נוירולוג כתב:

גינגישראלי כתב:
משהו אחד שכולם מתעלמים, שכבר בתחילת חודש ניסן המשטרה זרקה רימוני הלם במאה שערים לעבר קבוצות ילדים שצעקו לעברם נאצים.
דוברות המשטרה משקרת כהרגלה גם בעניין הזה של חילוץ השוטרים, וכל מי שהיה פעם באזור בהפגנה יודע שאין להם שום בעיה לצאת. צעקות וצרחות וזריקת טיטולים ביצים ואפילו אבנים (שאין שם כל כך בדרך כלל) זה לא מה שמונע משוטר מקצוען לצאת מהמקום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש עובדות לפנינו במקרה הזה

1. הרימון לא נזרק לעבר המשפחה ואף אחד לא רצה ולא התכוון לפגוע בילדה.
2. רמת האלימות כלפי השוטרים כפי שרואים בסרטון שצירפתי גבוהה מאוד, אני יותר ממאמין שאילו היה מדובר באזור ערבי/פלסטיני זה היה גורר שימוש בכדורי גומי על מנת לפגוע.

1. לא חולק על זה, ועדיין יתכן ששיקול הדעת היה מוטעה בזריקת רימון בכזה מקום.

2. אני מרשה לעצמי להבדיל בין פלסטינים יהודים למוסלמים.. מה גם שלמרות האקשן והבלאגן ששומעים ורואים, גם המשטרה יודעת שיש הבדל עצום בין מה שזורקים עליהם במא"ש (כולל מקלות וארגזי תנובה) לבין מה שהיה קורה להם בכפר פלסטיני עויין אם היו נכנסים בצורה כזו ובמספר כזה של שוטרים מול כפר שלם.

ואחרי הכל, לא התייחסת לעצם דברי שהמשטרה נכנסה לשם וזרקה רימונים בתחילת חודש ניסן כשהמהומות היו ברמה נמוכה מאוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

1. כתבתי לעיל שייתכן ובשטח בנוי צפוף שכזה היה צריך להתנהל אחרת, אם כי אי אפשר לומר שהשוטרים אשמים בכך שהשתמשו באמצעי הזה מול מה שהופעל נגדם. 

2. אני לא חושב, ולא רוצה להאמין שמישהו מאנשי מאה שערים רוצה להרוג שוטרים, בשונה מהפלסטינים שבהחלט היו שמחים בזה, אך כשרואים את התמונות והסרטונים ואת רמת האלימות הגוברת של אותה קבוצה, לא נראה שיש להם בעיה עם תוצאות של פגיעה כזו או אחרת בשוטרים, ולשוטרים עומדת הזכות והחובה להגן על עצמם (גם אם אינם צדיקים).

3. לגבי הרימונים בתחילת חודש ניסן, אני לא מכיר את המקרה והפרטים, יש לך אפשרות להעלות לינקים של האירוע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2020 13:33 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

גינגישראלי כתב:
משהו אחד שכולם מתעלמים, שכבר בתחילת חודש ניסן המשטרה זרקה רימוני הלם במאה שערים לעבר קבוצות ילדים שצעקו לעברם נאצים.
דוברות המשטרה משקרת כהרגלה גם בעניין הזה של חילוץ השוטרים, וכל מי שהיה פעם באזור בהפגנה יודע שאין להם שום בעיה לצאת. צעקות וצרחות וזריקת טיטולים ביצים ואפילו אבנים (שאין שם כל כך בדרך כלל) זה לא מה שמונע משוטר מקצוען לצאת מהמקום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש עובדות לפנינו במקרה הזה

1. הרימון לא נזרק לעבר המשפחה ואף אחד לא רצה ולא התכוון לפגוע בילדה.
2. רמת האלימות כלפי השוטרים כפי שרואים בסרטון שצירפתי גבוהה מאוד, אני יותר ממאמין שאילו היה מדובר באזור ערבי/פלסטיני זה היה גורר שימוש בכדורי גומי על מנת לפגוע.

1. לא חולק על זה, ועדיין יתכן ששיקול הדעת היה מוטעה בזריקת רימון בכזה מקום.

2. אני מרשה לעצמי להבדיל בין פלסטינים יהודים למוסלמים.. מה גם שלמרות האקשן והבלאגן ששומעים ורואים, גם המשטרה יודעת שיש הבדל עצום בין מה שזורקים עליהם במא"ש (כולל מקלות וארגזי תנובה) לבין מה שהיה קורה להם בכפר פלסטיני עויין אם היו נכנסים בצורה כזו ובמספר כזה של שוטרים מול כפר שלם.

ואחרי הכל, לא התייחסת לעצם דברי שהמשטרה נכנסה לשם וזרקה רימונים בתחילת חודש ניסן כשהמהומות היו ברמה נמוכה מאוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2020 13:21 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
גם לא בשירותי הרפואה שהוא מציע לחולים?

שאלה טובה. תשאל אותם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2020 13:19 לינק ישיר 
מצדרביעי

פיינרך כתב:
"אין לנו חלק ונחלה במשרד הבריאות הציוני ובחוקיו"

גם לא בשירותי הרפואה שהוא מציע לחולים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2020 13:17 לינק ישיר 

"אין לנו חלק ונחלה במשרד הבריאות הציוני ובחוקיו"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2020 11:49 לינק ישיר 

אדרבא כתב:
מילים מסוגלות לרצוח
זה מתחיל בהסתה בתשקורת
אחר כך לא מרסנים את הגולשים שמסיתים בפורומים השונים

גם אלו שמנצלים את עכשיו את ההזדמנות להסית את הציבור נגד הממשלה. אינם חפים מפשע. הם רוצחים!!
הם גורמים לציבור לזלזל בהוראות משרד הבריאות ומתגוננים בשלל ססמאות "אנטישמיים" "גזירת-שמד" וכדו'.
מה הם יענו לילדים היתומים שיגידו קדיש על הוריהם שנפטרו מקורונה?
יגידו כמו ילדים קטנים זה לא אנחנו התחלנו זה הממשלה התחילה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2020 10:30 לינק ישיר 

אותי מענין למה כל המשפחה מקטן ועד גדול הלכו ביחד למכלת..
על פי רוב שולחים ילד או שנים

בכל מקרה, ללכת עם ילדים קטנים אל תוך הפגנה סוערת זוהי הפקרות של ההורים, והם אשמים לפחות כמו השוטרים שלא בדקו לאן הם זורקים
ומה היה קורה אם אחד המפגינים היה זורק אבן שהיה פוגע באחד הילדים? מי שנמצא בהפגנות מאה שערים יודע מה עף על השוטרים מכל המרפסות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2020 09:22 לינק ישיר 

ר' ישראל אהרן קלצקין, איכה??? כששר במדינת ישראל משתמש במונח שהטבעת מתגעגעים אליך ❤

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2020 08:49 לינק ישיר 

מי שאשם זה אבא שלה ודוד שלה וסבא שלה והשכן שלה ובקיצור כל המשוגעים שסביבה !!!! לא השוטרים ולא הרימון 

אבל מה שמפריע בסיפור זה שכבר קרה דבר כזה בעבר שילדה תמימה (לכאורה) נקלעה להפגנה ונפגעה ושם ראינו את כל העיתונים מגנים ודיברו על זה שוב ושוב וראש העיר בא לבקר אותה עם חבילת שוקולדים ואילו פה כולם פתאום מגבים את המשטרה... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2020 03:31 לינק ישיר 

דקה לפני.
הילדה במקום ללכת הביתה. צוחקת עם חברות

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי טרופיx ב- 19/04/2020 03:35:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2020 02:40 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2020 22:44 לינק ישיר 
ולשרה_בן

אדרבא כתב:
מילים מסוגלות לרצוח
זה מתחיל בהסתה בתשקורת
והשוטרים הם בסך הכל גם אזרחים שמאזינים ורואים את ההסתה בתשקורת, את ההסתה בפורומים השונים
אז מה תצפו מהם אחר כך, בעקבות ההסתות והאוירה במדינה, עבורם החרדים הם אזרחים מסוג ירוד ביותר יותר גרועים מהמסתננים או אולי גם יותר גרועים מהפלסטינים, אז לא פלא שהם זורקים רימוני הלם על ילדים, אם רק היו יכולים הם היו יורים גם אש חיה על חרדים וזו לא גוזמה.

מאות מתים בקהילות החרדיות בעולם ועדיין יש שוטים הטומנים את ראשם בחול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2020 18:55 לינק ישיר 

מילים מסוגלות לרצוח
זה מתחיל בהסתה בתשקורת
והשוטרים הם בסך הכל גם אזרחים שמאזינים ורואים את ההסתה בתשקורת, את ההסתה בפורומים השונים
אז מה תצפו מהם אחר כך, בעקבות ההסתות והאוירה במדינה, עבורם החרדים הם אזרחים מסוג ירוד ביותר יותר גרועים מהמסתננים או אולי גם יותר גרועים מהפלסטינים, אז לא פלא שהם זורקים רימוני הלם על ילדים, אם רק היו יכולים הם היו יורים גם אש חיה על חרדים וזו לא גוזמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2020 18:27 לינק ישיר 
ולשרה_בן

רעיונוביץ כתב:

שוטרים ממשטרת ישראל זורקים רימון הלם על משפחה חרדית,

תראו בסרטון שנייה אחר שנייה,

הם לוקחים אתם למעצר\תשאול כמה חרדים.

מישהו איים עליהם?

לא

מישהו צעק לעברם?

לא

סתם, להתעלל במשפחה חרדית, מתוך שנאה.

לפני יומיים 200 מטר משם, הם הפילו עו"ד לרצפה סתם, מתוך שנאה,

הכול מצולם ! ! !

יום לפני כן חרדי חטף שם אגרוף לפנים,

מתוך שנאה,

הכול מצולם ! ! !

די לשנאה של שוטרי משטרת ישראל לחרדים

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 17/04/2020 11:40:40

יש כאלו (שוטים) שמזדעזעים רק שמשהו מתפוצץ להם מול הפרצוף, הם לא מזדזעים מכך שיש רוצחים המוכנים למסור את נפשם של אחרים כדי להתפלל במניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2020 17:53 לינק ישיר 

השר לבטחון פנים גלעד ארדן:
משעות הבוקר המוקדמות אני רואה ושומע התקפות וגינויים רבים על מה שקרה אמש במאה שערים ועל פציעתה של הילדה היקרה זיסי מרגליות מרימון הלם משטרתי.

אני כואב ומצטער צער עמוק על הפגיעה בזיסי הרכה והתמימה והוריתי על בדיקה מיידית של אירוע חריג זה והבדיקה כבר מתקיימת.

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית ואתם יודעים שאני מעודד ביקורת גם אם היא קשה, אבל עלינו תמיד גם לזכור, שהמדינה שולחת את שוטרי ישראל למשימות מצילות חיים ובימים אלה מעמידה אותם בסכנת הידבקות יומיומית - ואני כשר האחראי על המשטרה, לא מתכוון להפקיר אותם כשהביקורת הופכת למסע שיסוי והסתה, שמכליל את עשרות אלפי השוטרות והשוטרים העושים עבודת קודש במסירות, כולל בימי חג ושבת.
איאבק תמיד נגד הכפשות והכללות כנגד כל ציבור בישראל, וכן, גם למען השוטרים היקרים.
צריך להבין - המשטרה לא החליטה לבצע אכיפה דווקא בבני ברק או במאה שערים. היא עושה זאת, כיוון שהממשלה הנחתה אותה להתמקד באכיפה במקומות בהם התחלואה היא הגבוהה ביותר!

כיהודי מאמין, איני יכול לתאר עד כמה כאב לי, שבתי הכנסת שלנו היו סגורים במהלך הפסח. הממשלה החליטה זאת אך ורק כדי להגן על המתפללים ובריאותם . כדי למנוע תופעות קשות של מוות ותחלואה גבוהה כפי שהתרחשו בקהילות יהודיות בברוקלין ובמקומות נוספים. מדובר בפיקוח נפש כפשוטו.

מי שעוקב אחרי יודע כמה עמוק הקשר שלי ושל משפחתי עם הציבור החרדי. בשבועות האחרונים נלחמתי כדי להגן עליו משקרים והשמצות. עשיתי זאת בתקשורת ובזירות נוספות.

ואגלה לכם עוד משהו: אני מקבל כל הזמן פניות של חרדים, מכל רחבי המדינה שמבקשים וממש מתחננים, לעוד אכיפה במקום מגוריהם, כי גם הם מבינים ,שאין ברירה אלא למקד את האכיפה כנגד הפרת הנחיות משרד הבריאות במקומות שבהם התחלואה היא הגבוהה ביותר, כי שם סכנת ההדבקה היא הכי משמעותית. חשוב שתדעו שרוב האכיפה בבני ברק - מקורה בדיווחי תושבים ורבנים. הם פונים כדי שנעזור להם מול המעטים הקיצוניים שמסכנים את חייהם והם מסייעים לשוטרים במאור פנים ואהבה ואני מוקיר אותם על כך.

ועכשיו אני רוצה לומר משהו למעטים הללו בקרב החרדים, המכונים "סיקריקים", אלה שבכוונת מכוון החליטו לנהוג כאילו אין קורונה, כאילו לא ראינו את ההלוויות בארץ ובכל העולם וממשיכים להתקהל בצפיפות, גם כנגד דעת תורה (!), כאילו אין ולא הייתה מגיפה בעולם:
אתם מיעוט מסוכן ואתם לא תפחידו אותי ולא תאיימו - לא עלי ולא על שוטרי ישראל. מי שמסכן את הילדים החרדים במאה שערים ומי שמסכן את הסבא והסבתא של אותם ילדים, אלה אתם, המכונים "סיקריקים" קיצוניים, שכלל החרדים מוקיעים אתכם! אתם צריכים להתבייש בכך, שאתם בזים גם להנחיות החוק וגם לעמדת כל גדולי הדור שהגדירו את האיסור לנהוג כמותכם כלֹא תַעֲמֹד עַל דַּם רֵעֶךָ!!!
באיזו זכות אתם עושים דין לעצמכם? האם אכפת לכם בכלל שהרב קנייבסקי אמר, שמי שלא נשמע להנחיות מוגדר כרודף? לא ראיתם את הנחיית בית הדין של העדה החרדית שקורא להקפיד על הכללים ואף להחמיר?
בושה וחרפה.

אני מצדיע לכלל הציבור החרדי שהפנים את ההנחיות ועבורו, קודם כל עבורו, אלחם כדי שאתם, סיקריקים מסוכנים, לא תהפכו את בתי הכנסת והשכונות החרדיות לאיזורים מוכי אסון. אני מוכן לספוג את הודעות הנאצה שלכם (למרות שהן כואבות לי מאד), כי אני מבין היטב שאם השוטרים לא יפעלו במסירות והקרבה, הגופות ייערמו ובתי הלוויות יתמלאו ביהודים יקרים שישלמו בחייהם על ההתנהגות הזאת.
אני מאחל לכולנו שבת שלום ומזכיר: באהבת חינם ננצח.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השוטרים לא הבחינו בילדה? על מי הם זרקו אם לא עליה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext