| נשלח ב-21/4/2020 02:57 |
|
| |
מה פתאום ליצמן מתערב בחגיגות לג בעומר במירון ?? הרי רוס חסידי גור לא נוסעים למירון?? האם לא הספיק לו קטסטרופה שגרמו חגיגות פורים?? שרק בגללו לא נכנסו לתוקף הגבלות על היקף החגיגות אם חגיגות פורים היו צניעות וקטנות!! לא היו הורסים לכל אזרחי ישראל ולתושבים בבני ברק וירושלים, את החג !! אני אשכנע כל אחד שאני מכירה לר לא להצביע עבורם!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2020 02:01 |
|
| |
ירון777
לכל הפחות לא לתת פרס לחסידויות שצפצפו על ההוראות
תוקן על ידי ירון777 ב- 21/04/2020 02:01:41
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 15:51 |
|
| |
| קרשינדו כתב: |  | שמעתם את דברי ה"נאור" יהיר לפיד בהפגנה הגדולה של העצמאים שהפרו ומפרים ביודעין את כל כללי הקורונה? רק לחרדים אסור ורק באתרים החרדיים הרוצים להתייפיף תוקפים ומבזים את החרדים כאילו הם אשמים בהתפשטות הקורונה ( באזורים החילוניים גם?). החילוניים משבחים ומעודדים את ההפגנות. אילולא היינו יוצאי הגלות כלומר אילולא היינו גלותיים ומפחדים מה"נאורים" אולי היינו צריכים לצאת כל בוקר ערב ולילה לתפילות המוניות ברחובה של עיר. (אלא שאנחנו הרבה הרבה יותר נאורים מהם ומבינים שצריך להיזהר. שצריך להישמע להוראות. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 15:37 |
|
| |
מי שנוסע למירון להצטופף עם הציבור פשוט שוטה. לא אכפת לי מה אומר שר הבריאות ומה ההוראות, יש כאן ענין של ונשמרתם.
תפילה במנין במקום פתוח תוך הקפדה על שמירת מרחק ומסיכה, נשמע לי סביר. הצטופפות המונית, שלא לדבר על נסיעה ארוכה באוטובוס מלא זה מתכון לשפיכות דמים.
בואו נוותר שנה אחת כדי שנוכל בע״ה להגיע שנים רבות ובריאות אח״כ.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 15:36 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | עד ל"ג בעומר יש מעל 3 שבועות. דברים רבים יכולים/עלולים/מסוגלים להשתנות עד אז.
ועם קצת מיסטיקה (בכל זאת, נורלוג, זוטא ושות'), יש לקחת בחשבון את דבריו הנחרצים והעלומים של 'אבא של מירון' (קופרשטוק) זצ"ל, לפני הסתלקותו (כפי שהובאה ההקלטה שלו באתר זה), כי שבוע וחצי לפני ל"ג בעומר הכל יסתדר!!
תוקן על ידי יוחנןש ב- 19/04/2020 14:13:14
באשר למה שהבאת בשם האבא של מירון, אני חושב שמן הראוי להביא את הדברים למקבלי ההחלטות, על פניו יש לתכנן חגיגות כבכל שנה. ותיקון קל, לא מדובר על שבוע וחצי, הוא דיבר על שבועיים. כל יום בלי קורונה זה דבר קריטי, אז חשוב לדעת גם בכדי להירגע וגם כדי להתארגן להסרת המגבלות לקראת התאריך הנ"ל.
שבועיים לפני ל"ג בעומר-זה בסביבות אזור יום העצמאות, האם זה בשל הקדושה המיוחדת ביום זה, כפי שלמיטב ידיעתי, חזה ברוח קדשו תלמידו של הגר"א מחבר הספר קול התור ?.. |
|
מעניין :)
אז גם ביום העצמאות יוכלו לחגוג כרגיל כבכל שנה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 15:21 |
|
| |
שאגתשביטנשלח ב-19/4/2020 10:44 ק"ו משבת . לה''ו על האדמו''ר הכי צדיק שיש, שאמר: ''שאבעס אהין, שאבעס אהער, לא שמעת?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 15:20 |
|
| |
מצדרביעי
| נוירולוג כתב: |  | עד ל"ג בעומר יש מעל 3 שבועות. דברים רבים יכולים/עלולים/מסוגלים להשתנות עד אז.
ועם קצת מיסטיקה (בכל זאת, נורלוג, זוטא ושות'), יש לקחת בחשבון את דבריו הנחרצים והעלומים של 'אבא של מירון' (קופרשטוק) זצ"ל, לפני הסתלקותו (כפי שהובאה ההקלטה שלו באתר זה), כי שבוע וחצי לפני ל"ג בעומר הכל יסתדר!!
באשר למה שהבאת בשם האבא של מירון, אני חושב שמן הראוי להביא את הדברים למקבלי ההחלטות, על פניו יש לתכנן חגיגות כבכל שנה. ותיקון קל, לא מדובר על שבוע וחצי, הוא דיבר על שבועיים. כל יום בלי קורונה זה דבר קריטי, אז חשוב לדעת גם בכדי להירגע וגם כדי להתארגן להסרת המגבלות לקראת התאריך הנ"ל.
|
|
שבועיים לפני ל"ג בעומר-זה בסביבות אזור יום העצמאות, האם זה בשל הקדושה המיוחדת ביום זה, כפי שלמיטב ידיעתי, חזה ברוח קדשו תלמידו של הגר"א מחבר הספר קול התור ?..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 15:03 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | עד ל"ג בעומר יש מעל 3 שבועות. דברים רבים יכולים/עלולים/מסוגלים להשתנות עד אז.
תוקן על ידי יוחנןש ב- 19/04/2020 14:13:14 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 14:56 |
|
| |
| קרשינדו כתב: |  | | שמעתם את דברי ה"נאור" יהיר לפיד בהפגנה הגדולה של העצמאים שהפרו ומפרים ביודעין את כל כללי הקורונה? רק לחרדים אסור ורק באתרים החרדיים הרוצים להתייפיף תוקפים ומבזים את החרדים כאילו הם אשמים בהתפשטות הקורונה ( באזורים החילוניים גם?). החילוניים משבחים ומעודדים את ההפגנות. אילולא היינו יוצאי הגלות כלומר אילולא היינו גלותיים ומפחדים מה"נאורים" אולי היינו צריכים לצאת כל בוקר ערב ולילה לתפילות המוניות ברחובה של עיר. (אלא שאנחנו הרבה הרבה יותר נאורים מהם ומבינים שצריך להיזהר. שצריך להישמע להוראות. |
|
הוא מטומטם עם קבלות, אז גם אנו צריכים להיות כמוהו?
זו מציאות שאחוזי ההדבקה אצל החרדים גבוהים מאוד, וכל מי שחי בציבור שלנו גם מבין ויודע שפוטנציאל ההדבקה אצלנו גבוה עד למאוד (צפיפות, חיי קהילה, תפילות על בסיס יומי כמה פעמים ביום ועוד ועוד).
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 14:53 |
|
| |
שמעתם את דברי ה"נאור" יהיר לפיד בהפגנה הגדולה של העצמאים שהפרו ומפרים ביודעין את כל כללי הקורונה? רק לחרדים אסור ורק באתרים החרדיים הרוצים להתייפיף תוקפים ומבזים את החרדים כאילו הם אשמים בהתפשטות הקורונה ( באזורים החילוניים גם?). החילוניים משבחים ומעודדים את ההפגנות. אילולא היינו יוצאי הגלות כלומר אילולא היינו גלותיים ומפחדים מה"נאורים" אולי היינו צריכים לצאת כל בוקר ערב ולילה לתפילות המוניות ברחובה של עיר. (אלא שאנחנו הרבה הרבה יותר נאורים מהם ומבינים שצריך להיזהר. שצריך להישמע להוראות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 14:17 |
|
| |
כפי הנראה לא מספיק לכל הצדיקים שלנו פה את כל ההפרות בהווה של תולדות אברהם יצחק, ר' חיים, בוהוש ועוד. הם כבר דואגים גם להפרות של העתיד. בהצלחה ובתיאבון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 14:12 |
|
| |
יוחנןש
עד ל"ג בעומר יש מעל 3 שבועות. דברים רבים יכולים/עלולים/מסוגלים להשתנות עד אז.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 14:02 |
|
| |
למנות למירון וועדה קרואה בראשות קיבוצניק.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2020 13:27 |
|
| |
אתחיל מזה שמה שקורה בשנים (הרבות) האחרונות במירון בל"ג בעומר נראה יותר כמו הפנינג, מתחמי הופעות ותחרות בין ההחצרות וההדלקות, שוק אוכל מכל הסוגים וכו'.
לגופם של דברים, חגיגות המוניות עם קהל אסור שיהיו, וגם נראה שאף אחד לא מתכוון שיהיו כאלה. מדובר על משהו מצומצם בשביל לשמר את המסורת והאווירה, ולהעביר לציבור שנותר בבית אפשרות להשתתף מרחוק (כידוע לחרדים יש אינטרנט). גם טקסי יום הזיכרון, ולהבדיל טקסי יום העצמאות יהיו במתכונת של טקסים ללא קהל.
יכול להיות שדווקא האדמו"רים היו צריכים אלו שבוחרים להודיע לציבור שהשנה אין את הטקסים במירון, ובכך להראות דוגמה אישית שבתקופת הקורונה נמנעים מדברים מהסוג הזה, וכן הבעה של שותפות גורל עם ציבור גדול שהיה רוצה לעלות למירון ורואה שרק מיוחסים ובעלי קשרים זוכים לכך, במקום להפעיל לחץ על ליצמן ואחרים שיפעלו למענם בנושא (האדמו"ר של ליצמן לא עולה למירון בל"ג בעומר), אבל מצד שני ראינו שמזיזים את השבת לטובת ההדלקות, אז קורונה...
בכל מקרה אני מקווה שגם אם זה יאושר, שהחילונים יפקחו על זה, ולא מאכרים חרדים שינפיקו אישורים לכל מיני מקורבים, יחצנים, ומשלשלי מעטפות לכיסם.
|
|
|
|
|