| נשלח ב-1/5/2020 13:48 |
|
| |
אני חושש שאשכול הזה יימחק,
כך היה בעבר בדברים דומים, כשהיה ניכר לעין כל בר דעת שהאשכול בא רק לבזות מישהו בלי שום שכל וטעם. אני מקווה שהפעם ישאירו את האשכול החשוב הזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 13:51 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | איש חשוב יכולתי לענות על הטענות ההזויות ועל הגידופים כלפי,אך מספק פגיעה בשר התורה החלטתי לשכב על הגדר למענו! |
|
כל הכבוד לך שלא כתבת שאין צורך לצלם בחולו של מועד, כשאפשר להגיד לר' חיים כל יום שהיום פסח והוא ילבש שטריימל בעצמו. באמת יפה שאתה ככה שוכב על הגדר לכבודו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 16:34 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | עם הצעתך לבוא ללדרמן,אתה מזכיר את אלה,שמבקשים,לצאת "בחוץ כדי ללכת מכות כדי להוכיח מי גבר" לאחר שתבונתם לא עמד להם בוויכוח,להוכיח שהצדק עימם. |
|
לא לא, רק התייחסתי לכך שכאן בפורום אתה עושה דברים שלא תעשה במציאות בשום רחוב חרדי ילבש שחורים ויבוא עם ניק אלמוני ויכתוב את מה שבאמת דפוק אצלו "רבי חיים יצטלם עם השטריימל לפני החג"..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2020 17:01 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
| לךתדע1 כתבה: |  | למה זה כן?ניתן לחבוש את השטריימל לפני החג ולהזמין צלמים ואם צריך אף לקיים מסיבת עיתונאים |
|
זה רק המשך של הזלזול שלך בגר"ח, כשאתה ובעלך לא תשמרו ולא תקיימו מה שהוא עושה בחצי דקה... אתה באמת חושב שזה הולך ככה, שרוצים תמונה שלו עם תרבוש וקוראים למישהו שיצלם??
אתן לך שתי שאלות ותגיד לי מה דעתך, האם זה דבר האבד... תתאמץ מאוד לדון את ר' חיים ואנשי ביתו לכף זכות, שאולי זה ככה אצלם:
א. סוחר ספרים שיש לו בלאי של חומשים ממהדורה שיצאה לפני 500 שנה, האם מותר לו לטפל בהם במועד או שפשוט במקום לשמור את החומשים האלה שישתמש בחומש הרגיל שלו?
ב. חגגתם יום הולדת 98 לסבתא שלך, או בר מצוה לבן שהבאתם/אימצתם, בחול המועד. מותר לצלם את האירוע, או שאחר כך תביימו אירוע ביום חול ותצלמו?
תנסה להבין למה צלם/בן משפחה שמחזיק ארכיון של תמונות, רואה בתמונה של ר' חיים עם שטריימל את הדוגמות האלה. עם קצת פחות שנאה תצליח להבין, או שתיעזר בבעלך.
|
|
לךתדע שאלתי אותך שאלות פשוטות ולא ענית. האם לדעתך גם אירוע צריך לביים ביום חול ובלבד שלא יצלמו בחול המועד? האם אתה לא מסוגל להבין שיש הפסד מרובה ודבר האבד בתמונה ארכיונית מעניינת של מנהיג גדול? האמת... חשבתי שאפילו אם תגיד שאכן צריך לביים ולספר לכולם שזה צולם בכל המועד, בשביל לא להפסיד את הערך הארכיוני, מנין לך שזה לא מה שהם עשו?? עד שלא תענה, אני עלול לשער שאתה ובעלך שוכבים בשביל הגר"ח, רק בהתאם להוראות של חס"ג.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2020 23:17 |
|
| |
הדיבוק,אתה מנוול את פיך כאחרון הריקים והפוחזים, ובה בעת, מצפה להתייחסות כלשהי ?! נסה לבקר בבית האסורים את המשגיח הרב נפתלי עמו תוכל למצוא שיחה משותפת? או את הפדופייל ,שאחד הנכדים ראה לנכון, לעודד אותו טרם כניסתו לבית האסורים, ובזה הכניס "אצבע לעין" קרבנותיו?.מ"מ, בפורם אין מקום לשפה זו!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 02/05/2020 23:22:49
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2020 23:49 |
|
| |
שאלתי שאלות, תענה עליהן!!! אמרתי לך שאם לא תענה, אז - - - (=כנראה אתה ממעט לעשות דברים לשם כבוד הגר"ח קנייבסקי, ואף גם זאת בסלידה ובשאט נפש), והנה הוכחת לי שאני צודק. נ"ב, מי שמך להחליט מה מתאים לפורום ומה לא? רוצה שנבדוק את ההודעות הרבות שלך שמזלזלות להחריד באחד מגדולי התלמידי חכמים שבדורינו, מרן הגר"ח שליט"א, ונחשוב האם זה כן מתאים לפורום?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 01:06 |
|
| |
רק מי שיש לו היגיון חולני חושב שניתן לשרבב מילים גסות בפורם חרדי. בכל מצב אני הייתי זאת שהגנתי על הרב קנייבסקי,מפני סביבתו, גם אם בלהט הוויכוח זה לא נאמר במפורש?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 01:39 |
|
| |
איש חשוב! שוכנעתי שאתה לא מתכוון להקניט אותי סתם כך, אלא מתכוון בעצם לרדת לשורש העניין: אז כך,היתר מלאכה בדבר האובד,ניתן רק במקרה, שהושקע כסף לפני החג,לא זו, אף זו, אלא רק כדי להציל את הקרן,שהושקע בעסקה, ח"ו לרווח! אבל בשום פנים ואופן אין היתר להתחיל מלאכה חדשה במועד,כי בעתיד נוכל לגרוף ממנה הון רב!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 03/05/2020 02:22:13
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 06:43 |
|
| |
לכת רק מי שאין לו הגיון, לא עונה לשאלות הגיוניות. ולגבי ההגנה שלך לר' חיים, הציעו לך ללכת ללדרמן ולהגן עליו בגופך והתחמקת בתשובה שא"א להבין... (וסתם בלי קשר, אתה כותב פה הרבה הודעות במשך לא מעט זמן, רוצה שנתחיל להתחשבן ואז נראה על כמה אתה מגן על ר' חיים עצמו?) אתה רק מוכיח שוב ושוב את מה שאני כל הזמן טוען, שמי שלא לומד גמרא בעיון כראוי, נשאר עם חשיבה רדודה ומבולבלת ולא מסוגל לשאול כעניין ולהשיב כהלכה... ולגבי הודעתך האחרונה לאיש, אשמח שתביא לנו את המקורות שמהם שאבת את ההלכות שמחייבות רק את ר' חיים כששוקי לרר מגיע אליו. ועל הדרך תסביר לנו, למה צלם/בן משפחה שבמשך כמה שנים משקיע כסף וזמן ביצירת ארכיון תמונות ייחודיות, לא נחשב כאדם שהשקיע בעבודה לפני החג? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 09:11 |
|
| |
הדיבוק, לך תדע לא לומד בלי עיון. הדבר המשותף היחיד בינו לבין מצביעי יונה להב הוא הנקודה הרגישה שלך תדע אומר שאמרו בשם ר' חיים שאני אמור להתבייש ממנו. איני יודע אם הוא אמר את זה או לא. אם זה נכון שהיה הוראה מפורשת מהאדמור מגור להצביע עבור יהב, הוא לא היה צריך לקרוא להם משניאי השם. אם לא היה הוראה מפורשת כזו, אז גם לשיטת לך תדע אין בעיה. אולי לך תדע הוא ממצביעי ותומכי יונה להב ודומיו ולכן מפריע לו שקוראים לאנשים כאלו משניאי השם. יש בפורום נציגים של יש עתיד, הקרן החדשה ועוד הרבה ארגונים שיש להם תקציבים בשפע לנסות לשנות ולתקן את החרדים. לא צריך להיבהל מהם. בינתיים הם מבזבזים את כספי שולחיהם וזה דבר טוב כשלעצמו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2020 22:54 |
|
| |
ככל שישנם בפורם ,אם ישנם בכלל,נציגים של יש עתיד,הקרן החדשה,וכו' עמם אין בעיה?הבעיה הגדולה של עם ישראל,היא הצבועים,כפי שנאמר היזהרו מן הצבועין,שבאים באיצטלה רבנית: הרב לנדו היטיב לבטא זאת ,ובעצם זה קיבל גושפנקה רבנית מן המדרגה הראשונה :לא שלא ידענו זאת קודם,ידענו גם ידענו, ואף כתבתי זאת בפורם! "מדובר בריקים ופוחזים שכל מהותם הוא לגרוף הון על חשבון הציבור ולסכנו"! זה לא אני אמרתי, זה אמר ראש ישיבה, מן הגדולות והמפוארות שבעולם הישיבות, איש אמת ללא כחל ושרק! אז עם אותם נציגים בפורם,ולא רק, יש בעיה, אלא בכל העולם החרדי! ובהם יש לטפל בהסברה נחושה תוך נקיטת קו תקיף,חסר פשרות, לא פחות מהקו שנקט הרב לנדו,שככל הנראה עדיין לא אמר הכל?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 03/05/2020 23:05:09
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 03/05/2020 23:31:34
|
|
|
|
|