בית פורומים בחדרי חרדים

למה אפילו בחינם לא שוה להיבדק?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/4/2020 00:35 לינק ישיר 
למה אפילו בחינם לא שוה להיבדק?

משרד הבריאות: 19 אנשים אובחנו בטעות כחולים במעבדה במכון ויצמן

על אף שאמש התנער המכון מההאשמות בעקבות פענוח שגוי של בדיקות קורונה שהוביל לאשפוז קשישים שלא לצורך, המשרד הודיע כי המעבדה תשוב לעבוד רק לאחר תיקונים

אם יש לך רק סיפטום אחד או אפילו שתים 
תרגיע ולך לישון ולא להיבדק ולהיות תקוע ומדוקה 
רק אם יש לך 3 סיפטומים לך להיבדק
וכך עושים החילונים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2020 11:36 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
מתברר שוב ושוב, שחרדיות לא מהווה חיסון נגד טמטום מופלג, והאחוז שלו דומה לאחוז באוכלוסיה הכללית.

מישהו יוכל להסביר לי למשל, מדוע רואים ברחובות חסידים (מתנצל על ההכללה, אבל זה מה יש) הולכים עם משפחותיהם בלי שום מסכות/כפפות? זה לא מניין או מקווה שניתן להבין שיש להם טעות שיש מצווה להרוג על קידוש השם את הזולת, זה גם לא לא ילבש / חוקות הגוי או משהו דומה. ולא מדובר בחסידויות קנאיות שכל מה השלטון הציוני דורש צריך לעושת להפך. אז מה הסיפור?

לא רק חסידים. שמעתי על שכונה ליטאית (פרומערית) בירושלים שבושה ללכת שם עם מסכה ברחוב. ומי שהולך מלגלגים עליו.
קשה לי לתת על זה ניתוח פסיכולוגי ברגע, אבל זה קשור לחלקים השליליים שבצורת הקהילתיות החרדית שבמצב הנוכחי יכול להביא לפיקוח נפש. 
נורא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2020 09:53 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:
טוב שהטעויות היו לאבחן כחולים מי שלא נגועים בנגיף ולא שלא איבחנו מי שכן נגוע בנגיף.

ממש לא טוב!

מדובר בקבוצת סיכון שבגלל הטעות הזו אושפזו במחלקת קורונה וכך נחשפו לנגיף!
עכשו הם צריכים להיבדק שוב כדי לראות אם הם לא נדבקו בשהותם במחלקה שאפילו צעירים ובריאים פוחדים ממנה. מי יודע מה קרה באותם ימים שבין קבלת התוצאות השגויות לבין חשיפת הטעויות? לצערנו מספיקה רבע שעה...

תוקן על ידי שמיםפתוחים ב- 20/04/2020 09:53:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2020 09:30 לינק ישיר 

טוב שהטעויות היו לאבחן כחולים מי שלא נגועים בנגיף ולא שלא איבחנו מי שכן נגוע בנגיף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2020 07:48 לינק ישיר 

לא טועה רק מי שלא עושה כלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2020 06:38 לינק ישיר 

משרד הבריאות נלחם בכל גוף שמעוניין לעזור ולהשתתף בבדיקות כך שלא הייתי מייחס להודעה הזו יותר מדי. אולי מכון ויצמן טעו ב 19 בדיקות, אבל גם מדא טעו, איבדו החליפו בין אנשים ביותר מאלפי בדיקות עד עכשיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2020 02:16 לינק ישיר 

מתברר שוב ושוב, שחרדיות לא מהווה חיסון נגד טמטום מופלג, והאחוז שלו דומה לאחוז באוכלוסיה הכללית.

מישהו יוכל להסביר לי למשל, מדוע רואים ברחובות חסידים (מתנצל על ההכללה, אבל זה מה יש) הולכים עם משפחותיהם בלי שום מסכות/כפפות? זה לא מניין או מקווה שניתן להבין שיש להם טעות שיש מצווה להרוג על קידוש השם את הזולת, זה גם לא לא ילבש / חוקות הגוי או משהו דומה. ולא מדובר בחסידויות קנאיות שכל מה השלטון הציוני דורש צריך לעושת להפך. אז מה הסיפור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2020 01:29 לינק ישיר 

אלי_ו כתב:

שוטה ורוצח!

לצערינו הוא לא היחידי פה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2020 01:18 לינק ישיר 

קדש הקדשים של דנה ויס1;7;

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2020 00:53 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה אפילו בחינם לא שוה להיבדק?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext