בית פורומים בחדרי חרדים

קריאה דחופה למשרד התקשורת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/4/2020 10:56 לינק ישיר 
קריאה דחופה למשרד התקשורת

קווי הלימוד של תלמודי התורה בתי הספר והישיבות קורסים
הדרך היחידה ללימוד מהבית הוא דרך הטלפון.
אנא מי שבידו לעזור להשפיע במשרד התקשורת להתגבר על העומס (אני מאמין שיש בידם פתרונים) אנא עשו ככל שביכולתכם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 13:21 לינק ישיר 

ושיחזירו את המיחר חבילה ל5000 דקות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 12:24 לינק ישיר 
סענדי

מושגים כתב:
זה עוד נושא. (אגב שמעתי שהרבי מקרלין הורה לרכוש טלפון לכל ילד)
אולם אפילו אם יעשו תורנות שלכל ילד יוקדש שעה אחת עדיין הקוים קורסים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ולמה שלא יחייבו את המוסדות שיעניקו פלאפון לכל ילד?? 
אני שומע שגם הישיבות עוברים ללמידה בדרך זו. נו, אז רוב הישיבות קטנות/גדולות יודעים לחייב 700-800 ש"ח שכ"ל לחודש, לא יקרה כלום אם ישלמו 25 ש"ח לחודש עבור קו פלאפון לכל בחור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 11:52 לינק ישיר 

צריך דפים וחוברות עבודה אפילו בתשלום קטן. הרבה יותר ברור ופחות עבודה להורים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 11:50 לינק ישיר 

לפי הבנתי מדובר על ציוד יקר שצריך לקנות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 11:43 לינק ישיר 

כברהיה כתב:

יש בעיות טכניות הן בצד המוציא והן בצד המכניס. החברות כמו ימות המשיח וכו', צריכים לקנות שרתים ורוחב פס פי 100 ממה שהיה להם תמיד, זו השקעה כבידה שקשה לדעת אם יצטרכו אותה לאורך זמן ולכן לא יודע אם ישקיעו ככה.

בצד המוציא, כל החברות שבנויות על כמות מסויימת של דקות בכל איזור צריכות כעת להגדיל רוחב פס פי כמה וכמה לכל אורך השרשרת של השיחה, באנטנות, בחיבור לחברות תקשורת אחרות, וכו', וחלק גדול מהתקלות נובעות מזה.

לכן באה הפניה למשרד התקשורת. לפשט את הביורוקרטיה. לאפשר "הרחבה זמנית" של רוחב הפס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 11:40 לינק ישיר 

זה עוד נושא. (אגב שמעתי שהרבי מקרלין הורה לרכוש טלפון לכל ילד)
אולם אפילו אם יעשו תורנות שלכל ילד יוקדש שעה אחת עדיין הקוים קורסים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 11:40 לינק ישיר 

יש בעיות טכניות הן בצד המוציא והן בצד המכניס. החברות כמו ימות המשיח וכו', צריכים לקנות שרתים ורוחב פס פי 100 ממה שהיה להם תמיד, זו השקעה כבידה שקשה לדעת אם יצטרכו אותה לאורך זמן ולכן לא יודע אם ישקיעו ככה.

בצד המוציא, כל החברות שבנויות על כמות מסויימת של דקות בכל איזור צריכות כעת להגדיל רוחב פס פי כמה וכמה לכל אורך השרשרת של השיחה, באנטנות, בחיבור לחברות תקשורת אחרות, וכו', וחלק גדול מהתקלות נובעות מזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 11:35 לינק ישיר 

ומה יעשה משפחה עם כמה וכמה ילדים, ואין לילדים פלאפונים עצמיים, כל ילד יעמוד בתור להשתמש בטלפון/פלפון היחיד שיש בבית ויתפוס אותו לשעה-שעתיים!?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 11:34 לינק ישיר 

מושגים כתב:

גם ימות המשיח שכידוע לא מאושר ע"י הועדה, (הרבה קוים נמצאים אצלם אחרי שמניידים את הקו למספר שלא יחסם)
גם הם קורסים.
וזה לשון התגובה של ימות המשיח:
לקוחות ימות המשיח נכבדים, שלום!
אנו מודעים לבעיות אותם אתם חווים, בחיבור לקווים ובפרט לשידורים החיים וחדרי הועידה.
בימים אלו יש עומס כללי על כלל המערכות ואנו עומדים בשיא האפשרי, בפרט בשעות הבוקר זמן הלימודים של תלמודי התורה ובתי הספר.

הנושא מטופל באופן עקבי ואנו עושים את כל המאמצים שיסתדר בקרוב לרווחת כולם.
חשוב להדגיש שלא כל בעיות החיבור תלויות בנו, וזה תלוי בתשתיות ובנפח האחסון של כלל חברות התקשורת.

בברכה, חברת ימות המשיח

אין לי כל קשר לימות המשיח.
אולי משרד צריך להקצות יותר משאבים רוחב פס וכדו'?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 11:32 לינק ישיר 

גם ימות המשיח שכידוע לא מאושר ע"י הועדה, (הרבה קוים נמצאים אצלם אחרי שמניידים את הקו למספר שלא יחסם)
גם הם קורסים.
וזה לשון התגובה של ימות המשיח:
לקוחות ימות המשיח נכבדים, שלום!
אנו מודעים לבעיות אותם אתם חווים, בחיבור לקווים ובפרט לשידורים החיים וחדרי הועידה.
בימים אלו יש עומס כללי על כלל המערכות ואנו עומדים בשיא האפשרי, בפרט בשעות הבוקר זמן הלימודים של תלמודי התורה ובתי הספר.

הנושא מטופל באופן עקבי ואנו עושים את כל המאמצים שיסתדר בקרוב לרווחת כולם.
חשוב להדגיש שלא כל בעיות החיבור תלויות בנו, וזה תלוי בתשתיות ובנפח האחסון של כלל חברות התקשורת.

בברכה, חברת ימות המשיח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 11:25 לינק ישיר 

או לחילופין כמה ערוצי רדיו מותאמים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 11:24 לינק ישיר 

התוכניות של הלמידה מרחוק הטלפוניות מעיקות ומיותרות מכל הבחינות.

א. לא כל מי שיודע להעביר שיעור בחי, מתאים גם להעביר שיעור טלפוני.

ב. הקשב הטלפוני ביחד עם הבלאגן בבית במקביל ללמידה והמצב, לא מאפשרים באמת למידה, ולכן הרעיון שבמוסדות רבים מנסים להעביר את חומר הלימודים הרגיל לטלפון לשמר על רצף אינו מתאים. צריך מראש להבין שמדובר בזמן מיוחד ולייצר תוכן ייחודי מעניין.

ג. הכשלים הטכניים הרבים של החברות (הן בצד היוצא והן בצד הנכנס), יחד עם חוסר הבנה טכנית מספיקה של רוב הציבור מכבידה מאוד על כך, חלק מהבעיות ייפתרו, אבל הבעיות מורכבות מידי ועד שיפתרו יצא לאנשים המיץ.

ד. הלמידה הזו היא בעיקר עבודה של ההורים שבמקרים רבים במקביל הם צריכים לשדר למידה מרחוק במקביל לדאגה שלהם ללמידה מרחוק של ילדיהם.

אני חושב שצריך להקים "חיידר" ו"בית ספר" טלפוני אחד גדול (אולי כמה כאלו בכמה סגנונות) בלי שידורים חיים וחדרי ועידה, שבחיידר יביאו את מיטב המלמדים והמורות שמיומנים בהתאמת והעברת חומר בשידורים, כמו למשל יוסלה אייזנבך, ישראל מאיר שושן, רבי אלתר, וכו'.

המורים והמורות יעשו במקום הברדק הזה שיחה אישית כל יום ל5 תלמידים מהכיתה, ובמשך שבוע כל תלמיד יקבל שיחת התעניינות שבועית מהמורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 11:21 לינק ישיר 

לה''ו. אמסלם קרא להם לפגישה בכל הנושא. אבל הם כבר יערימו עליו.
רוצים דוגמא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 11:21 לינק ישיר 

נו באמת. התלוננו על משרד הבריאות שלא התאימו את העברת המידע לציבור החרדי. גם כאן צריך להתאים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2020 11:09 לינק ישיר 

מתעקשים להשתמש בטכנולוגיה ישנה ("פגעי הטכנולוגיה") ובאים בדרישות למשרד התקשורת?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קריאה דחופה למשרד התקשורת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext