אני ממש לא מצדיק את פתיחת הת'''ת באלעד אבל הסגר על ב''ב והמתים בב''ב הם לא בגלל הפלג אלא בגלל חצר רשב''ם
נשלח ב-22/4/2020 15:53
הם לא לומדים איתנו, הם לא מתפללים איתנו וגם יש להם רשתות שיווק שלהם. הם אפילו לא קוראים את אותו העיתון. אני מניח שהם נותרו בכלל בשעון חורף. איך ידביקו? (להבא, מי שעבר ניתוח כריתת הציניות - שידלג על התגובות שלי...)
נשלח ב-22/4/2020 15:53
hhaavv כתב:
כל עוד הם מתבדלים משאר הציבור ואין חשש שידביקו אחרים - מי מונע מהם להתאבד? הם הרי כל הזמן טוענים שבא להם למות ולא להיכנע... זו לא תהיה הכת הראשונה בהיסטוריה שדוגלת בהתאבדות המונית.
הם קונים בחנויות אחרות? גרים בבנינים אחרים? האם הדוד שלהם לא נמצא באותו בית אבות בו נמצא הדוד שלך?
אם הם יציפו את בתי החולים, האם יהיו מיטות לאנשים אחרים? מה יקרה לאותם אנשים חולים?
כל עוד הם מתבדלים משאר הציבור ואין חשש שידביקו אחרים - מי מונע מהם להתאבד? הם הרי כל הזמן טוענים שבא להם למות ולא להיכנע... זו לא תהיה הכת הראשונה בהיסטוריה שדוגלת בהתאבדות המונית.
נשלח ב-22/4/2020 15:39
בגלל הטיפשים האלה עשו סגר על בני ברק ומי יודע כמה מתו בגללם