בית פורומים בחדרי חרדים

איך ליצמן יורק עלינו בשביל הכבוד שלו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/4/2020 00:43 לינק ישיר 

שוב ליצמן סירב למשרד השיכון מלא מלא שהוצע לו בתמורה לויתור על הבריאות. הציבור החרדי, בוחריו, נאנקים תחת עול חיתון הילדים ומחירי הדיור הגבוהים היה יכול להנות משר שיכון חרדי. אבל ליצמן שחשש שמהלך כזה יראה כהדחה בגלל כשלון בבריאות, העדיף את הכבוד שלו על פני דאגה לציבור החרדי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 19:21 לינק ישיר 

מה גם הרבי הגדול של כל העיסוק בדירות לזוגות, בקרב גדולי התורה והחסידות הלא הוא מרן הלב שמחה זיע"א, שרק בזכותו יש היום דיור חרדי בכל פינות ארץ הקודש.
כך שיש לגור מורשת ואיכפתיות ייחודית בעניין זה. רק כאמור נקווה שינתב את היכולות שלו (אם בכלל זה תלוי במשרד השיכון) להיטיב עם כל מגזרי וחוגי עם ישראל לשבטיהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 19:19 לינק ישיר 

כפי מעט היכרותי את הנפשות הפועלות, האשכול הזה מהווה טריגר/דחיפה/פידבק להשתנות ההחלטה אצלו.

הלוואי שנהנה כולנו. כי חסיד גור הזה הוא בולדוזר וגם הוכיח את עצמו שהוא יכול לפעול לא רק עבור חסידי גור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 19:04 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
חבל שאתם תמיד יורקים על אנשי הציבור שלכם, בעיקר ליצמן שידוע בעזרתו והתמסרותו לציבור 
20 אלף תיקים של עזרה לזולת
אני דווקא מבין אותו, הוא כבר הרבה שנים בבריאות, מכיר היטב את המשרד ויש לו שם הרבה נסיון.

נכון, את זה שהוא עוזר אי אפשר לקחת ממנו, גם במשרד הרווחה והכלכלה והחינוך ובטחון הפנים אפשר לעזור לזולת, 
 אבל כשליח ציבור של מגזר מסויים, הוא אמור לסייע בבעיות ובצרכים היחודיים של אותו ציבור.

אם לאנשים היה קל יותר לחתן ילדים, הוא גם לא היה צריך לטפל אחר כך במשרד הבריאות בהתקפי לב שהם קבלו כתוצאה מכך. 

תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 23/04/2020 19:05:35

תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 23/04/2020 19:21:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 18:50 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 18:34 לינק ישיר 

מאור עיניים. כמעט התערבתי שאתה משתייך לרוכבי האפנועים הכתומים שלמדו לכנות את ליצמן שהיה לדעת הרופאים המאמי של כולנו בכינויי גנאי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 18:23 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

נתניהו מציע את השיכון לבנט.

אולי באמת עדיף בנט מליצמן.

ליצמן ידאג רק לחסידי גור. על בנט אני סומך שידאג לכלל הציבור החרדי

אל תצפה מבנט שידאג לך הוא ידאג רק להתנחלויות ולמגזר שלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 16:45 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

חבל שאתם תמיד יורקים על אנשי הציבור שלכם, בעיקר ליצמן שידוע בעזרתו והתמסרותו לציבור 
אני דווקא מבין אותו, הוא כבר הרבה שנים בבריאות, מכיר היטב את המשרד ויש לו שם הרבה נסיון.

תסביר לי בכנות איפה הציבור החרדי עכשיו צריך טיפול ועזרה עכשיו בבריאות או בבנוי ושיכון?

התשובה ברורה!

הציבור ומצוקותיו לא מעניין את ליצמן ולא את אף אחד מחבריו בכנסת וגם לא מעניין את גדולי ישראל. כי אם זה באמת היה מעניין אותם היו מחייבים אותו לקחת את השיכון ולטפל במצוקת הדיור החמורה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 16:16 לינק ישיר 

זה מריח יותר עניין של 'כבוד' (אמא פולנייה) לאמור: לא תצליחו/תעיזו להזיז אותי!! וזה בוודאי עניין אישי ולא ציבורי. וזה כאמור על חשבון של כולנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 15:56 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 15:51 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:
אברהם רביץ כסגן שר השיכון בנה את קרית ספר ורמת שלמה

אל תזכיר את רביץ ז"ל. ביחד עם ליצמן ושות'.
רביץ היה איש ציבור אמתי שמסר נפשו למען הכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 13:34 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

שוב ליצמן סירב למשרד השיכון מלא מלא שהוצע לו בתמורה לויתור על הבריאות.הציבור החרדי, בוחריו, נאנקים תחת עול חיתון הילדים ומחירי הדיור הגבוהים היה יכול להנות משר שיכון חרדי.אבל ליצמן שחשש שמהלך כזה יראה כהדחה בגלל כשלון בבריאות, העדיף את הכבוד שלו על פני דאגה לציבור החרדי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 12:59 לינק ישיר 

אברהם רביץ כסגן שר השיכון בנה את קרית ספר ורמת שלמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 12:37 לינק ישיר 

אין מה לעשות כמעט במשרד השיכון בענין הדיור לחרדים

מה שחשוב זה מנהל התכנון שזה בידי דרעי כנראה ובא נראה אותו מזיז משהו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 12:11 לינק ישיר 

רק עכשיו נזכרתם שליצמן נוכל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 12:02 לינק ישיר 

נתניהו מציע את השיכון לבנט.

אולי באמת עדיף בנט מליצמן.

ליצמן ידאג רק לחסידי גור. על בנט אני סומך שידאג לכלל הציבור החרדי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איך ליצמן יורק עלינו בשביל הכבוד שלו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext