בית פורומים בחדרי חרדים

מה הקשר בין ברסלב לחבד-מאת איתי אליצור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/4/2020 13:55 לינק ישיר 
מה הקשר בין ברסלב לחבד-מאת איתי אליצור

מה הקשר בין ברסלב לחב"ד?
מעשה בחסידות אחת שישבה מתחת לשולחן, אכלה גרגרים והכריזה שהיא אנטי ציונית.
בא אדמו"ר אחד ותמך במדינת ישראל ובהצלחתה. שאלו אותו מה זה. אמר: אפשר לתמוך במדינת ישראל ואעפ"כ יהיה אנטי ציוני.
הוסיף האדמו"ר ותמך בצה"ל. שאלו אותו מה זה. אמר: אפשר לתמוך בצה"ל ואעפ"כ יהיה אנטי ציוני.
הוסיף האדמו"ר ותמך בהתיישבות. בכלכלה, בבניין הארץ. שאלו אותו: אמר: אני תומך בבניין הארץ ואעפ"כ אני אנטי ציוני.
יום אחד החליטו בית הדין למנוע הדלקת משואה בהר הרצל. התחילו כל ההינדיקים מסביב מצפצפים ומקרקרים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 18:47 לינק ישיר 
מצדרביעי

אדרבא כתב:
העניין הוא שהחליטו "שציונות" היא אך ורק במתכונת הציונות החילונית, ומי אמר שאהבת העם היהודי אהבת ארץ ישראל במתכונת אחרת אינה "ציונות"?

מצטער, יש חלקים גדולים בעם היהודי שיש להם ערכים אחרים ועקרונות אחרים וסדר עדיפויות אחר ואינם מוכנים לרקוד דווקא על פי מנגינת החליל החילוני. 

תוקן על ידי אדרבא ב- 23/04/2020 17:59:09

נכון, אבל מה הבעיה בהדלקת משואה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 17:57 לינק ישיר 

העניין הוא שהחליטו "שציונות" היא אך ורק במתכונת הציונות החילונית, ומי אמר שאהבת העם היהודי אהבת ארץ ישראל במתכונת אחרת אינה "ציונות"?

מצטער, יש חלקים גדולים בעם היהודי שיש להם ערכים אחרים ועקרונות אחרים וסדר עדיפויות אחר ואינם מוכנים לרקוד דווקא על פי מנגינת החליל החילוני. 

תוקן על ידי אדרבא ב- 23/04/2020 17:59:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 14:14 לינק ישיר 
אדמה10

שבציונות הדתית יפנימו כבר שיש מצב שרוב חברי הכנסת היום אינם בגדר "ציונים" והחשבון פשוט: כל אלה שרצו בקואליציה עם המשותפת = פוסט ציונים. המפלגות החרדיות = אנטי ציונים וכבר יש רוב לא ציוני בכנסת. בקיצור במדינת ישראל בשיא הצלחתה הציונות הופכת לזן נכחד

תוקן על ידי אדמה10 ב- 23/04/2020 14:15:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2020 14:01 לינק ישיר 

מתי בדיוק הוא "תמך בצה"ל"?

היתה לו השקפה חדה וברורה, הוא ידע להבדיל בין המדינה הציונית לבין ישוב ארץ ישראל ודאגה לחיילנו היקרים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה הקשר בין ברסלב לחבד-מאת איתי אליצור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext