| נשלח ב-23/4/2020 15:40 |
|
| |
יש למישהו מושג לגבי מגבלות הקורונה
האם יש צפי לפתיחת אולמות של חתונות ?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2020 17:50 |
|
| |
מה הקשר לבזבז, לעומת לא לחתן ילדים עם המשפחה הקרובה משני הצדדים זה בד"כ מאה איש
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2020 16:57 |
|
| |
שיעשו חתונות קטנות קטנות וגם אחר כך שימשיכו ככה. די לבזבוזים הראוותנים האלה . שישמרו את הכסף לקנות דירה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2020 16:43 |
|
| |
אינני יודע אם לא ירקדו, אבל מה יעשו הציבור שמחתנים ורוצים לחתן
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2020 16:27 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
לא הגיוני שפותחים את איקאה ואירועים אסורים! פשוט הזייה מה שקורה פה.. מישהו "דאג" שיתירו לאיקאה לפתוח..
צריך להתיר אירועים רק בשטח פתוח, להגביל כמות אנשים ולחייב מסכות, להגביל כמות אנשים ישובים בכל שולחן, וללא ריקודים. רק מוסיקה ושירה מהשולחן
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2020 06:56 |
|
| |
אולי שיעשו ארועים בדשא במקום פתוח. אפשר להכשיר מתחמים בפארקים פנויים כמו פארק הירקון לצורך זה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2020 01:00 |
|
| |
מסכים עם הענין שזה ממש גזירה קשה מאוד לסגור אולמות שלא יוכלו להתחתן
כל הצעקנים כנראה לא חיתנו עדיין ילדים
חייבים שיימצא פתרון שהמשפחות יהיו מוכנות לאתגרים
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2020 00:00 |
|
| |
שלא יפתחו אף אולם עד שהמצב יירגע. מה לא ברור? אי אפשר בשמחות לא להדבק בייחד אחד עם השני. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2020 23:55 |
|
| |
האמת היא, נראה לי שלגבי אירועי חתונות - הם עשו ועושים טעות ענק. אסור לעשות גזירות שאין הציבור יכול לעמוד בו.
בזמן שהתירו חתונות של 50 איש, האירוע התקיים באולמות ענקיות, מרווחות, ופחות או יותר הסתדרו עם 50 איש.
אבל ברגע שירדו ל10, 19 איש, זה גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה. ומה קרה, עשו חתונות בבתים פרטיים, בסלונים, ודחסו אלפי איש במקום קטן - שזה פי אלף יותר גרוע.
לדעתי, 50 ואפילו 100 איש באולם ענק הוא פי אלף יותר נכון מלעשות בתוך בית.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2020 19:31 |
|
| |
ירו_שלמי
| מצדרביעי כתב: |  | לא הגיוני שפותחים את איקאה ואירועים אסורים! פשוט הזייה מה שקורה פה.. מישהו "דאג" שיתירו לאיקאה לפתוח.. צריך להתיר אירועים רק בשטח פתוח, להגביל כמות אנשים ולחייב מסכות, להגביל כמות אנשים ישובים בכל שולחן, וללא ריקודים. רק מוסיקה ושירה מהשולחן נשלח מהאנדרואיד שלי אפשרות שניה-לעשות במתחם של דרייב אין-בו המוזמנים ישבו ברכבים אחד ליד השני ויחגגו... |
|
:)
אפשר גם לשים את החתן-כלה באמצע כיכר תנועה סואן, מובטח להם מעגל שיחוג סביבם שעות..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2020 18:48 |
|
| |
מצדרביעי
| אךטובוחסד כתב: |  | לא הגיוני שפותחים את איקאה ואירועים אסורים! פשוט הזייה מה שקורה פה.. מישהו "דאג" שיתירו לאיקאה לפתוח.. צריך להתיר אירועים רק בשטח פתוח, להגביל כמות אנשים ולחייב מסכות, להגביל כמות אנשים ישובים בכל שולחן, וללא ריקודים. רק מוסיקה ושירה מהשולחן נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אפשרות שניה-לעשות במתחם של דרייב אין-בו המוזמנים ישבו ברכבים אחד ליד השני ויחגגו...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2020 17:52 |
|
| |
לא הגיוני שפותחים את איקאה ואירועים אסורים! פשוט הזייה מה שקורה פה.. מישהו "דאג" שיתירו לאיקאה לפתוח.. צריך להתיר אירועים רק בשטח פתוח, להגביל כמות אנשים ולחייב מסכות, להגביל כמות אנשים ישובים בכל שולחן, וללא ריקודים. רק מוסיקה ושירה מהשולחן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2020 17:23 |
|
| |
נכון, אבל נכונה השמועה שהאולמות הודיעו למחותנים שאין תתונות עד חודש אלול???
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2020 16:09 |
|
| |
|
|
|
|
|