יעקב ריבלין, זו השנאה שהעבירה אותך על דעתך או הכסף?
מעבר לכך שזה שקר גס והכפשה מרושעת, ומעידים על כך אישי ציבור חילונים, דתיים וחרדים, כולל אלו שהם ברי פלוגתא שלו, שהוא עשה רבות הן ברמה הציבורית, והן אלפים רבים של אנשים, כולל חרדים (מכל הצבעים ומכל המינים) שפנו אליו אישית ונעזרו על ידו, כעת החילונים שלא מכירים את מקצוע "העיתונות החרדית", וחושבים בטעות שיעקב ריבלין הוא עיתונאי, חוגגים על זה.
אז יעקב, לצד הדברים האחרים שהרווחת (לכאורה), הרווחת גם חילול ה', ועל מה? על הכפשות שקריות.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 24/04/2020 00:25:26
נשלח ב-27/4/2020 22:08
מנחה_חדשה כתב:
לתלות התנהגות לא אחראית של כל הציבור החרדי בגר"'ח קניבסקי זה במקרה הטוב היתממות ובמקרה הגרוע רוע טמטום ושנאת תלמידי חכמים.
האם הציבור החרדי שהסתובב בחנויות גאולה ורבי עקיבא בזמנים הקריטיים נשלח לשם ע"י הגרח? האם בתי הכנסת הצפופים לאחר ההגבלה של 10 אנשים זה בהוראת הגר"ח?
כמוני אתה מסתובב בין האנשים ויודע היטב שהציבור לא היה מודע לצורה שהמגיפה מתפשטת ולחומרה שלה.
הסיבה לזה היא כשלון טוטאלי בהסברה יעודית לציבור החרדי. מילא אם היה שר חילוני שלא מכיר וחי במגזר, ניחא, אבל כשהשר הוא מתוכנו, התביעה עליו היא חד משמעית.
אבל מה זה משנה עובדות כשהאובססיה נגד הגרח היא זו שמכתיבה את ה"דעה"?
אתה סתם מנסה להטריל בלי קשר לנושא ולדיון, אבל אענה בכל זאת, אם לא בשבילך, לפחות לטובת ציבור הקוראים.
אני מכיר את הציבור שלנו, אני מכיר גם את הצפיפות בציבור שלנו (ולא הכל היה ניתן למנוע), אך בדיוק בגלל הסיבות הללו היה עלינו להישמר ולהקפיד יותר.
הציבור שלנו חשוף למידע, וגם אלו שאינם שומעים רדיו או מחוברים לאינטרנט מקבלים את המידע בשלל צורות ובמהירות. לא היה צריך הסברה מיוחדת בכדי שהציבור יידע שעומדים לקבל מענקים של 500 ש"ח לילד, לא היה צריך הסברה מיוחדת בשביל שהציבור יידע מה ר' חיים אמר בעניין כזה או אחר.
הבעיה היתה, שהיתה הסברה הפוכה, שבמקום שהציבור יבין שהוראות משרד הבריאות לא רק מחייבות, אלא מצילות חיים ולנו צריך להיות האינטרס לשמוע לאנשי המקצוע, במקום זה "הסבירו" לציבור שיש לשים פס על הוראות משרד הבריאות, ומי שקובע זה ר' חיים, והוא אמר שאין מגיפה או שאין לקחת ברצינות את הוראות משרד הבריאות ויש להמשיך בחיים כמעט רגילים.
נשלח ב-27/4/2020 21:56
momeir כתב:
אם ליצמן כזה חכם שזיהה מראש את הקורונה. שדאג לסגור את המדינה. אז מדוע הוא ביקש לכנס את המועצות כדי להסביר להם את המצב... מדוע? אז כנראה שהוא לא כזה חכם. וכנראה גם שהמועצת היא רק כלי עזר למדיניות העסקנים. הוא טעה וחשב שהמועצת במקרה זה מיותרת.
אשמח לנסות לענות אם תסביר למה כוונתך או תצרף קישור לידיעה בנושא
נשלח ב-27/4/2020 14:38
hhaavv
חריף_ומקשה כתב:
יעקב ריבלין הוא בין העיתונאים הבודדים שלא עסוק בלייחצן חצרות ועסקנים. הוא כותב דברים כהווייתם בלי להתחנף ובלי להתייפייף. (בטוויטר, בעיתון יש עליו מגבלות..)
אתה בטח לא יודע כמה המשפט הזה מעיד עליך...
נשלח ב-27/4/2020 13:30
לתלות התנהגות לא אחראית של כל הציבור החרדי בגר"'ח קניבסקי זה במקרה הטוב היתממות ובמקרה הגרוע רוע טמטום ושנאת תלמידי חכמים.
האם הציבור החרדי שהסתובב בחנויות גאולה ורבי עקיבא בזמנים הקריטיים נשלח לשם ע"י הגרח? האם בתי הכנסת הצפופים לאחר ההגבלה של 10 אנשים זה בהוראת הגר"ח?
כמוני אתה מסתובב בין האנשים ויודע היטב שהציבור לא היה מודע לצורה שהמגיפה מתפשטת ולחומרה שלה.
הסיבה לזה היא כשלון טוטאלי בהסברה יעודית לציבור החרדי. מילא אם היה שר חילוני שלא מכיר וחי במגזר, ניחא, אבל כשהשר הוא מתוכנו, התביעה עליו היא חד משמעית.
אבל מה זה משנה עובדות כשהאובססיה נגד הגרח היא זו שמכתיבה את ה"דעה"?
נשלח ב-27/4/2020 11:00
אם ליצמן כזה חכם שזיהה מראש את הקורונה. שדאג לסגור את המדינה. אז מדוע הוא ביקש לכנס את המועצות כדי להסביר להם את המצב... מדוע? אז כנראה שהוא לא כזה חכם. וכנראה גם שהמועצת היא רק כלי עזר למדיניות העסקנים. הוא טעה וחשב שהמועצת במקרה זה מיותרת.
נשלח ב-26/4/2020 20:45
אין לי מושג איך דחפת את זה לאשכול ואיך זה קשור, אבל זה אופייני לטרולים
מה שמצחיק (ועלוב) זה לגייס את חיים רמון שלא מכיר בכלל איך הדברים מתנהלים אצל הרבנים בכלל, ובחצר רשב"ם בפרט, ולעשות מזה כותרות מצחיקות.
הוא החמיא לליצמן, והטענה שלו (שנובעת מחוסר הבנה והכרות מוחלטים עם איך הדברים עובדים אצל יענקוש ושות') על ליצמן מדוע לא בא לדבר בעצמו עם הרב קנייבסקי.
אנחנו הרי כן יודעים איך עובדים הדברים שם, וליצמן ניסה לגייס ככל שיכל גם את בית הרב קנייבסקי, נפגש לשם כך גם עם מזכיר מועצת גדולי התורה ומבאי ביתו של הרב קנייבסקי, אברהם רובינשטיין, גם ראש הממשלה היה מעורב בכל זה, אך השועלים הפוחזים בבית הרב ידעו בדיוק מה הם רוצים להוציא מהרב.
אלו המילים שלו:
"החטא הגדול שלו שהוא לא הלך לקנייבסקי ובא והסביר לו שזה פיקוח נפש חמור"
נ.ב. המצוקה שלכם ניכרת היטב
נשלח ב-25/4/2020 23:13
חיים רמון: ליצמן נכשל בהתמודדות החרדית
שר הבריאות לשעבר, חיים רמון, במתקפה חריפה נגד שר הבריאות יעקב ליצמן שלדבריו נכשל בהסרה מול בתי גדולי ישראל.
כשריבלין בבחירות לעירייה תמך ביוסי דייטש תמורת כסף, זה היה בסדר, אבל כשהוא נגד ליצמן זה לא בסדר.
טול קורה
נשלח ב-25/4/2020 23:05
מי אמר?
נשלח ב-24/4/2020 15:02
יעקב ריבלין הוא בין העיתונאים הבודדים שלא עסוק בלייחצן חצרות ועסקנים. הוא כותב דברים כהווייתם בלי להתחנף ובלי להתייפייף. (בטוויטר, בעיתון יש עליו מגבלות..)
נשלח ב-24/4/2020 14:56
momeir
רעיונוביץ כתב:
לא רק ליברמן ויאיר לפיד עבר זמנו,
גם יעקב ריבלין עבר זמנו,
למעלה משנה שאני לא קורא את מה שהוא כותב,
משום שהוא כותב שטויות,
הוא מונע על ידי שנאות וחשבונות אישיים,
והוא פשוט לא מעניין בכלל.
מסכים עם כל מילה....
נשלח ב-24/4/2020 14:08
קלעפער כתב:
הדאגה שלך לחילול ה' מוזרה קצת, אתה לא חושש לפרסם כאן למרות שאם חילונים קוראים זה יהיה חילול ה'.
נ.ב. לא מכיר את רבלין ואני לא בטוח אם קראתי אי פעם משהו מפרי עטו.
חלק מהתגובות כאן הן תגובות פבלוביות של שנאה, לא אתייחס לזה כעת, אבל באשר לטענתך, העליתי ידיעה על משהו שפורסם ממילא (נחשפתי לציוץ הזה רק בעקבות חגיגות של חילונים על זה).
נשלח ב-24/4/2020 12:38
גלאגוזים
נוירולוג כתב:
נוירולוג,אינני מחסידיו של ליצמן. אך בנוגע ליעקב ריבלין. האיש אכן מזמן עבר על דעתו ודתו. ולא בפעם הראשונה.
אני מאמין שגם מי שליצמן אינו כוס התה שלו, לא חש בנוח מול הציוץ השקרי והבזוי הזה.
ג"א מצטרף לאמור.
נשלח ב-24/4/2020 11:11
לא רק ליברמן ויאיר לפיד עבר זמנו,
גם יעקב ריבלין עבר זמנו,
למעלה משנה שאני לא קורא את מה שהוא כותב,
משום שהוא כותב שטויות,
הוא מונע על ידי שנאות וחשבונות אישיים,
והוא פשוט לא מעניין בכלל.
נשלח ב-24/4/2020 11:01
התקוה של אלי ביר מתגשמת:
"תדעו לכם שיש אדם בשם ליצמן שאמור להיות שר בריאות לעם ישראל. אבל הוא אדם נקמן, אדם רשע. אני מקווה מאוד שלא יהיה שר בריאות בממשלה הבאה. הבן אדם הזה כבר כמה שנים לוחם נגד איחוד הצלה. אדם חרדי, אנחנו חלק גדול מהארגון שלנו אנשים חרדים – מוקיעים את הבן אדם הזה. במקום לדאוג לעם ישראל. אני אומר את זה מתוך מיטת חוליי. כואב לי הלב שאני מדבר נגד שר בריאות. אדם רע, שכל היום מחפש נקמות. אני כבר מכיר אותו הרבה שנים"