אושר סופית אמריקאים הצ'קים בדרך אליכם 1400 לכל אזרח אמריקאי כולל ילדים שמרוויח עם בן הזוג עד 150,000 דולר לשנה ומדווח למס הכנסה אמריקאי
תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 11/03/2021 00:09:00
נשלח ב-15/1/2021 09:49
אניכברחוזר כתב:
אניכברחוזר
בשורה טובה, בנאום שנשא הלילה הנשיא המיועד ביידן הוא הודיע שכל אזרח אמריקאי בגיל המיועד יקבל צק נוסף של 1400 דולר מכיוון שהדמוקרטים שולטים בשני בתי הנבחרים הרי שלא צפויה לכך התנגדות שתמנע ממנו לתת את המענק הזה
ויותר מכך, בשורה טובה לישראלים עם אזרחות ארה"ב שלא כבפעמים הקודמות הפעם הזאת גם אם רק אחד מבני הזוג הוא אזרח ארה"ב ונושא מספר ביטוח לאומי אמריקאי הוא יהיה זכאי למענק הזה בעוד שבעבר כדי לקבל מענק שני בני הזוג היו צריכים להיות אזרחי ארה"ב
תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 15/01/2021 08:15:44
לא מדויק גם במענק בקודם קיבלו בני זוג שרק אחד מהם הוא אזרח ארה"ב מידיעה ברורה
בשורה טובה, בנאום שנשא הלילה הנשיא המיועד ביידן הוא הודיע שכל אזרח אמריקאי בגיל המיועד יקבל צק נוסף של 1400 דולר מכיוון שהדמוקרטים שולטים בשני בתי הנבחרים הרי שלא צפויה לכך התנגדות שתמנע ממנו לתת את המענק הזה
ויותר מכך, בשורה טובה לישראלים עם אזרחות ארה"ב שלא כבפעמים הקודמות הפעם הזאת גם אם רק אחד מבני הזוג הוא אזרח ארה"ב ונושא מספר ביטוח לאומי אמריקאי הוא יהיה זכאי למענק הזה בעוד שבעבר כדי לקבל מענק שני בני הזוג היו צריכים להיות אזרחי ארה"ב
תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 15/01/2021 08:15:44
נשלח ב-23/12/2020 07:06
פלוסי כבר מיד הגיבה שהדמ'ס מוכנים להעביר חוק מתוקן. הכדור במגרש של מקהונול. נראה איך יסתבך.
נשלח ב-23/12/2020 06:41
בעל הבית השתגע!
הנשיא טראמפ הודיע הלילה שהוא לא יאשר את החוק לתת מענק של 600 דולר אלא אם כן ישנו את הסכום משש מאות לאלפיים דולרים לאדם!
בימים הקרובים יתברר האם אכן זה יתרחש
נחיה ונראה
נשלח ב-22/12/2020 00:29
אניכברחוזר כתב:
הלילה זה סוף סוף אושר בקונגרס
הפעם חצי מהסכום הקודם 600 דולר
מי שקיבל בפעם הקודמת יקבל גם עכשיו
מי שלא קיבל בפעם קודמת לא יקבל גם הפעם?
למשל מי שהוא אזרח ארה"ב, ובת זוגו בעלת מספר itin, האם יוכל עכשיו להגיש דו"ח על 2020 עליו לבד ואז לקבל את המענק הזה?
נשלח ב-21/12/2020 16:02
אניכברחוזר כתב:
הלילה זה סוף סוף אושר בקונגרס הפעם חצי מהסכום הקודם 600 דולרמי שקיבל בפעם הקודמת יקבל גם עכשיו
הלילה זה סוף סוף אושר בקונגרס
הפעם חצי מהסכום הקודם 600 דולר
מי שקיבל בפעם הקודמת יקבל גם עכשיו
נשלח ב-26/7/2020 17:13
בעוד מספר ימים מענק נוסף בסביבות אותו הסכום
נשלח ב-28/4/2020 19:48
אניכברחוזר
תתאזר קצת בסבלנות נראה שזה יגיע אליך
נשלח ב-28/4/2020 11:53
asher177
אניכברחוזר כתב:
אני לא רואה את זה בחשבוני. ואני מנסה להבין מדוע?
אם אתה רוצה עזרה כאן מדוע לא הוספת פרטים נוספים להבהרת מצבך
כגון
האם הנך תושב ארה"ב או ישראל
האם הגשת דו"ח מס אמריקאי לשנת 2018 או 2019
אם לא הגשת דו"ח מס אמריקאי לשנת 2018 או 2019 אזי ככל הנראה לא תקבל כלום
האם יש להם את פרטי חשבון הבנק שלך או כתובתך בלבד
אגב לתועלת כולם הנה לינק של ה IRS שבו תוכלו להכניס את פרטיכם האישיים ותוכלו לקבל את המידע האם אתם זכאים לקבל את הצ'ק
לפעמים מופיע שבשלב זה עדיין לא ידוע אם תקבלו או לא
אם אתם זכאים לקבל ואין ל IRS את חשבון הבנק שלכם הם יבקשו ממכם למלא את פרטי חשבון הבנק כדי שיוכלו להפקיד את הצ'ק ישירות בחשבון הבנק ולא לשלוח דרך הדואר תהליך שיכול לקחת עוד שבועות ארוכים
אני מתאר לעצמי שהפקדת הסכום בבנק מיועד רק לתושבי ארה"ב או לפחות כאלה שיש להם חשבון בנק אמריקאי
אגב לא נראה לי שחשבון הבנק חייב להיות על שמכם אלא מספיק שתספקו להם את קוד הבנק routing number ואת מספר חשבונכם
מי שרוצה פרטים נוספים יכול לכתוב כאן או לאישי ואשתדל לענות ככל ידיעתי בנושא
www.irs.gov/coronavirus/get-my-payment
א. אני אזרח ארה"ב ב. אני ממלא כל שנה דוח לIRS ומקבל החזר לחשבון בנק אמריקאי שלי. ג. בדקתי באתר של הIRS והופיע לי שעדיין לא יודעים אם מגיע לי.
נשלח ב-28/4/2020 03:04
אניכברחוזר
אפיפנס כתב:
אני אזרח ארהב, האם זהו התנאי היחידי לקבלת המענק ואיך אפשר להגיש בקשה?
זה ממש לא התנאי היחידי לקבלת הכסף
ראה תגובתי למעלה
נשלח ב-28/4/2020 03:03
אניכברחוזר
asher177 כתב:
אני לא רואה את זה בחשבוני. ואני מנסה להבין מדוע?
אם אתה רוצה עזרה כאן מדוע לא הוספת פרטים נוספים להבהרת מצבך
כגון
האם הנך תושב ארה"ב או ישראל
האם הגשת דו"ח מס אמריקאי לשנת 2018 או 2019
אם לא הגשת דו"ח מס אמריקאי לשנת 2018 או 2019 אזי ככל הנראה לא תקבל כלום
האם יש להם את פרטי חשבון הבנק שלך או כתובתך בלבד
אגב לתועלת כולם הנה לינק של ה IRS שבו תוכלו להכניס את פרטיכם האישיים ותוכלו לקבל את המידע האם אתם זכאים לקבל את הצ'ק
לפעמים מופיע שבשלב זה עדיין לא ידוע אם תקבלו או לא
אם אתם זכאים לקבל ואין ל IRS את חשבון הבנק שלכם הם יבקשו ממכם למלא את פרטי חשבון הבנק כדי שיוכלו להפקיד את הצ'ק ישירות בחשבון הבנק ולא לשלוח דרך הדואר תהליך שיכול לקחת עוד שבועות ארוכים
אני מתאר לעצמי שהפקדת הסכום בבנק מיועד רק לתושבי ארה"ב או לפחות כאלה שיש להם חשבון בנק אמריקאי
אגב לא נראה לי שחשבון הבנק חייב להיות על שמכם אלא מספיק שתספקו להם את קוד הבנק routing number ואת מספר חשבונכם
מי שרוצה פרטים נוספים יכול לכתוב כאן או לאישי ואשתדל לענות ככל ידיעתי בנושא
www.irs.gov/coronavirus/get-my-payment
נשלח ב-28/4/2020 00:36
chaverim כתב:
לא בדיוק. מותר לך להיות אזרח ללא אשתך ולקבל המענק, בתנאי שאתה לא מרוויח יותר מ-12 אלף דולר בשנה, ובאם אשתך מדווחת, כלומר שיש לה מספר ITIN וגם היא מכניסה למרות שהיא לא אזרחית, אז מותר לכם להרוויח כפול ועדיין להיות זכאים. אם אתם מרוויחים יותר מזה בשנה אתם לא זכאים. ומי שהגיש בעצם חשף את הפרטי בנק שלו או של אשתו לרשויות.
זה כמה שנים כבר שכל ישראלי עם אזרחות אמריקאית שמבקש לפתוח חשבון בנק בכל מוסד פיננסי בארץ, מחוייב לחתום על מסמך w9 לirs, שמצוינים בו כל פרטיו האישיים, כולל הssn שלו, ובו הוא מצהיר שכל הכנסותיו בבנק פטורים ממס. מה זה אם לא חשיפת כל ההכנסות שלו.