בית פורומים בחדרי חרדים

מי הגה את רעיון "הישיבות בקפסולות"?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/4/2020 20:23 לינק ישיר 
מצדרביעי

סקופער כתב:
מותר, לא בטוח שתקבל תשובה.

אם אני בן 15 מה תענה?
אם אני בן 25 מה תענה?
ול-40 מה תענה?
ול-50 מה תענה?

אני מסכים שתכתוב שאני ילד מנוזל ולא מבין. זה לא פוגע בי, בדיוק כמו שלא מרגש אותי יתר על המידה כשמשבחים את כתיבתי כאן ובמקומות אחרים. זכותך להביע את דעתך כפי שאתה מבין וזכותי גם.

נראה לי שטענתו העיקרית הייתה דווקא שאינך צעיר כל כך, ולכן פחות מבין את ההתמודדויות של הנוער היום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 20:25 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

סקופער כתב:
מותר, לא בטוח שתקבל תשובה.

אם אני בן 15 מה תענה?
אם אני בן 25 מה תענה?
ול-40 מה תענה?
ול-50 מה תענה?

אני מסכים שתכתוב שאני ילד מנוזל ולא מבין. זה לא פוגע בי, בדיוק כמו שלא מרגש אותי יתר על המידה כשמשבחים את כתיבתי כאן ובמקומות אחרים. זכותך להביע את דעתך כפי שאתה מבין וזכותי גם.

נראה לי שטענתו העיקרית הייתה דווקא שאינך צעיר כל כך, ולכן פחות מבין את ההתמודדויות של הנוער היום...

בדיוק ממש!

הוצאת לי את המילים מהפה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 20:26 לינק ישיר 

סקופער

לא חלמתי לרגע על מה שאתה כותב!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 28/04/2020 20:26:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 20:38 לינק ישיר 

וכי אין לי ילדים שאני לא יודע מה המצב היום? אני חי יום יום בעולם הישיבות. בבנין בו אני לומד אחה"צ יש גם ישיבה קטנה ואני מדבר עם הבחורים הצעירים מדי פעם, הן בטרמפים שאני לוקחם והן סתם. שום דבר לא נעלם ממני. אני רואה את הבחורים בכל המצבים ואני מודע להם, ולכן בדיוק כתבתי מה שכתבתי. איני חוזר בי במילה אחת ממה שכתבתי.

אדרבה, בואו כתבו לנו על המצב הקשה היום. על הממית עצמו האדיר. אין שוםו דבר בחוץ שממש גורם לבחור נורמלי לצאת. אין אידיאולוגיה, אין כסף גדול, יש ריק גדול.

אמנם נכון שיש הרבה בחורים שלא מתאימים לסדר יום של ישיבה וקשה להם הדבר, אבל יש פתרונות לזה, וצריך לעשות את הדבר בשום שכל...

לבינתיים, לא מצאתי פתרון כולל אלטרנטיבי למצב הזה. אדרבא, אם יש כאן לחכמים פתרון  - אשמח לשמוע... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 20:53 לינק ישיר 

אני בכלל לא בטוח שמתווה ה"קפסולות" מיועד לכלל הבחורים, אלא אפשרות לפחות לעילית, סיירת מטכ"ל, ללמוד בצורה של ישיבה. כל השאר ימשיכו כפי שלומדים כרגע.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי הגה את רעיון "הישיבות בקפסולות"?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.