אחרי התגובות המבחילות שרואים באתרים חילוניים על פטירת הרב טורצ'ין והזוג פרוש, אין שום ענין להראות איזה שהוא סימפטיה לחללי צה"ל, גם לא למראית עין,
להגדיר את היום הזה כ'יום הזיכרון' גובל בכפירה מאחר שיום הזכרון חל על פי תורה בא' תשרי ומדרבנן גם בב' בתשרי ותו לא, מקסימום אפשר לכתוב 'יום אזיקרון' כדי להדגיש את ההבדל ביניהם,
לא מבין את הקשר...
אתה מוכן לגור ברמאללה או בשכם בלי "ציוינים"???? אם אתה מעדיף לגור במדינת ישראל בשליטת ה"ציוינים", אתה צריך לשמוח ולהודות לחיילים שמספקים לך את האופציה הזאת. וכמובן לשאול את עצמך, האם כעיקרון לא היית אמור גם אתה לתת את חלקך בהגנה על העם?
נשלח ב-28/4/2020 22:10
אחרי התגובות המבחילות שרואים באתרים חילוניים על פטירת הרב טורצ'ין והזוג פרוש, אין שום ענין להראות איזה שהוא סימפטיה לחללי צה"ל, גם לא למראית עין,
להגדיר את היום הזה כ'יום הזיכרון' גובל בכפירה מאחר שיום הזכרון חל על פי תורה בא' תשרי ומדרבנן גם בב' בתשרי ותו לא, מקסימום אפשר לכתוב 'יום אזיקרון' כדי להדגיש את ההבדל ביניהם,
נשלח ב-28/4/2020 20:26
איפה ראית שאכפת לי מה חושבים? אבל אם כבר פותחים את זה, אז "לא נעים לי" כשחלק מהציבור אליו אני משתייך מתנהג בכזאת גסות כלפי אלו שמוסרים את נפשם לשמור עליו, . אין לזה קשר לשנאת/אהבת חילונים, כשמבקרים/שונאים אותי בשל ערכים בהם אני מאמין-הרי שאשתדל לשאת את זה בגבורה, מה שלא נכון במקרה פה....
נשלח ב-28/4/2020 20:18
מצדרביעי כתב:
מצדרביעי
יו_טיוב כתב:
מצדרביעי כתב:
מצדרביעי
אורגניסט כתב:
פשוט רשע
רשע גם מי שחושב שהחרדים לא אומרים תפילה לשלום המדינה?:)
או במילים אחרות, כל ימי גדלתי בחינוך החרדי ומעולם לא זכור לי שציינו את היום הזה בצורה כלשהיא...