בית פורומים בחדרי חרדים

איפה המועצה לשלום הילד? איפה החכים החרדים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/4/2020 22:08 לינק ישיר 
איפה המועצה לשלום הילד? איפה החכים החרדים?

ראיתי סירטון של משטרת מדינת ישראל עוצרים ילד בגאולה. קבוצה גדולה של שוטרים ושוטרות ולובשי אזרחית - גיבורים על ילד בן 10! זוועה!!! איפה המועצה למען הילד ועיקר טענותינו צריכות להיות לנציגינו!! איפה חברי הכנסת של שס דגל ואגודה? עדיין עסוקים בכסאות והתפקידים שלהם? עדיין צריכים להיראות נחמדים ולשתוק כדי לשאת חן ולקבל ממנעמי השלטון???? מקרה אחרי מקרה אכזריות אחרי אכזריות התעללות אחרי התעללות וכל זה מתאפשר אך ורק בגלל שתיקתם בפעם הראשונה והשניה והשלישית ועד כה של "נבחרנו" (בכלל לא שלנו אלא של נכדים ועסקנים, של מבצע חבר מביא חבר) מתי יחליפו אותם כבר הם נכשלים בלייצג את מצביעיהם הם לא דואגים למצביעיהם. הם דואגים רק למקורבים הפרטיים שלהם! די נמאסו לנו!!צריך לסלק אותם!!! צריך להביא פעילים למען הקהילה ולא למען נכדים ומקורבים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 08:16 לינק ישיר 

אגב תמימי נעצרה, ונהפכה לגיבורת על...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 08:03 לינק ישיר 

האמת, כשראיתי את הכותרת חשבתי שאתה מבקש לשלוח את המועצה לשלום הילד ואת הח"כים החרדים לטפל במחבלים הצעירים של בית שמש.

ראיתי את התמונות, ילדים עם חולצות צבעוניות, זה אומר כיתות ז ומטה. הם מתפרעים כמו ערבים.
זוהי שפלות מזעזעת.

באמת לא מובן איך אין מחאה של הח"כים החרדים.
למה הח"כים הערבים יודעים לצעוק מעל כל במה נגד המשטרה, על כך שהמשטרה לא מטפלת באלימות הערבית.
והח"כים החרדים לא יכולים לצעוק אותו דבר. ולדרוש מהמשטרה להיות יותר ויותר תקיפים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 06:25 לינק ישיר 
momeir

היצל כתב:
ילדי השמאלנים זה כולל תמימי?
תמימי היא ערביה פלשתינית. מוסלמנאצית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 05:47 לינק ישיר 

אחרי שרואים את הסרטונים של הילדים שרוגמים שוטרים באבנים בגודל משמעותי, מבינים שהם מתנהגים כמו הערבים!
אני התבישתי!
ולגבי המעצר בואו נהיה הוגנים, כשאנחנו רואים חיילים שמבליגים לערבושים כי הם ילדים אנחנו מתקוממים? התמונות הפעם אינם שונות צריך לעצור את הקטינים הללו!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 04:21 לינק ישיר 
ולשרה_בן

תמניא_אפי כתב:
momeir כתב:
momeir

תמניא_אפי כתב:
אם הם היו מתנהגים בצורה דומה לילד שכך מתנהג בהפגנה של שמאלנים אנרכיסטים אז אין לי בעיה עם זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה מבין מה אתה כותב?
ילד  מוסת ואלים!  זורק אבנים ומקלל ! ואתה מביע הזדהות ?
 אם כבוד שמיים חשוב לך. אם צביונה של החברה החרדית חשובה לך,  אם "הבין אדם לחבירו" חשוב לך ,היית צריך להיות הראשון שזועק נגד הקנאים.
ועוד הערה:
בשאלתך ישנה הנחה שילדי שמאלנים מתנהגים  בצורה דומה. זה שקר!
עובדתית זה שקר!
הלוואי שילדי הקנאים יתנהגו כמו ילדי השמאלנים 

איפה בדיוק ראית הזדהות?

אם אני מזדהה עם מישהו זה עם המשטרה.

מחללי שם שמיים וגורמים לתינוקות שנשבו לומר "אוי לו לזה שלמד תורה, אוי לו לאביו שלמדו תורה" רח"ל ואין על חילול השם כפרה!

רק עם כל זה, הייתי רוצה שלפחות גם עם עהד תמימי יתנהגו כך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

"אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין, אלא מן הצבועים שדומים לפרושין; שמעשיהם מעשה זמרי ומבקשים שכר כפינחס"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 01:31 לינק ישיר 

חצי,מנין לך שההורים שולחים את הילדים?לגבי מעצר של ילד מתחת לגיל 12 מדובר לכאורה באקט הרתעתי כי אין אחריות פלילית,אבל הנזק שנגרם לילד מאופן המעצר הוא גדול מאוד, ולכן יש לתת עליה את הדעת אם הצר שווה בנזק המלך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 00:25 לינק ישיר 

יותר נכון לשלוח את אותם ילדים למשפחות אומנה.
הם גדלים בבתים שההורים לא מרחמים עליהם ושולחים אותם להחטיף ולחטוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 00:19 לינק ישיר 

momeir כתב:
momeir

תמניא_אפי כתב:
אם הם היו מתנהגים בצורה דומה לילד שכך מתנהג בהפגנה של שמאלנים אנרכיסטים אז אין לי בעיה עם זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה מבין מה אתה כותב?
 אם כבוד שמיים חשוב לך. אם צביונה של החברה החרדית חשובה לך,  אם "הבין אדם לחבירו" חשוב לך ,היית צריך להיות הראשון שזועק נגד הקנאים.
ועוד הערה:
עובדתית זה שקר!

איפה בדיוק ראית הזדהות?

אם אני מזדהה עם מישהו זה עם המשטרה.

מחללי שם שמיים וגורמים לתינוקות שנשבו לומר "אוי לו לזה שלמד תורה, אוי לו לאביו שלמדו תורה" רח"ל ואין על חילול השם כפרה!

רק עם כל זה, הייתי רוצה שלפחות גם עם עהד תמימי יתנהגו כך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 00:14 לינק ישיר 

ילד שמגיע לרכב שאינו שלו ומשחית דגל, היא ילד מופרע שצריך לחנכו.
כמה שעות במעצר, זה חינוך הולם לחלוטין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 00:13 לינק ישיר 

דווקא קולם נשמע מפעם לפעם בנושא אלימות המשטרה
אך קח בחשבון שזה אמור להיות דו צדדי, יכולים (ואולי גם צריכים) באותה נשימה לשאול אותם איך הורים שולחים ילדים להתעמת עם המשטרה, איך הורים מאפשרים לילדים לזרוק אבנים על שוטרים, ואיפה הילדים למדו לצעוק נאצים כלל פעם שהם רואים שוטר, וכן הלאה והלאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 23:49 לינק ישיר 

במשטרה יודעים ואף אומרים את זה בתקשורת שרוב הציבור החרדי מתנגד למופרעים האלה ושהם מיעוט. אבל עדיין כשרואים שהמשטרה מתעללת פעם אחר פעם בבחור חריג שהמשטרה מתעללת בילדים שהמשטרה מפילה עובר אורח וכל השוטרים עוברים לידו ואפילו לא מסתכלים עליו כשהמשטרה פוגעת בילדה וגם אם הם לא מצביעי שס או ג תפקיד נציגנו חייבים לסתום את האף לדאוג לזה כמו שאנחנו סותמים את האף ומצביעים להם. והיום הם פוגעים בהם ומחר זה יכול לפגוע באחר שהוא לא משתייך לכתות האלו. אגב הרוב החילוני לא מבדיל בין החרדים. בעיניהם כולנו אותו הדבר. אז אל תחשוב שאותך הם אוהבים יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 23:40 לינק ישיר 

ילדי השמאלנים זה כולל תמימי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 23:37 לינק ישיר 

באמת איפה הם

https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3164764&forum_id=771

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 23:35 לינק ישיר 
momeir

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה מבין מה אתה כותב?
ועוד הערה:
עובדתית זה שקר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2020 22:53 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איפה המועצה לשלום הילד? איפה החכים החרדים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext