|
|
| נשלח ב-29/4/2020 17:39 |
|
| |
צריך להפסיק עם הטיעון הקלוש הזה "גם אחרים עשו את זה".... כילדים המלמדים שלנו היו עונים :ואם הוא יקפוץ מהגג תקפוץ גם?"...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 17:46 |
|
| |
היה יכול להיות לנו נושא אחד לדון בו, וזה ההלוויה. רובם היו מגנים וחלאס. בא דה בלזיו וברוב חכמתו צייץ אזהרה לקהילות היהודיות והוסיף נושא חדש, הכללה, אנטישמיות וכו' אז התבלבלו שני הנושאים, ולעתים מרוב עיסוק בשני נשכח הראשון ואלו התוצאות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 20:41 |
|
| |
אחרי שעורר סערה – ראש עיריית ניו יורק מתנצל בפני הקהילה היהודית: "חייהם של האנשים האלה היו בסיכון. אני מבין שאנשים כאבו, אך לרוע המזל חלק מהאנשים ידבקו בקורונה. מתנצל אם הדרך שבה נאמר נתנה לאנשים תחושה שאני מתנהג אליהם בצורה שגויה"
https://twitter.com/kann_news/status/1255518177812979712
נ.ב. נאלץ להתנצל מטעמי PC/בחירות. כך זה עובד היום, אתה יכול להיות צודק, אבל נדרש להתנצל בכל זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 22:38 |
|
| |
בונדמן
| יוחנןש כתב: |  | עד מתי נסבול מהעידה הרעה הזאת? בחו"ל הדיווחים הם על " יהודים" . בארץ הדיווחים הם על "חרדים" בחו"ל הגוי ללא הבדל דת גזע ומין שונא את " היהודי" הישראלי לא הבדל ימין או שמאל, דתי או חילוני שונא את החרדי. רבש"ע איך נותנים שם יחודי לחולרות הללו של סאטמר ו'סמאלה' ?
הרי התשובה לשאלה שלך נמצאת בתוך ניסוח השאלה שלך!
כשם שהגוי שונא יהודי ("עשו שונא ליעקב"), והוא אף הרג יהודים באירופה בגלל שהם - תחמנים, לא עובדים, עשירים, מתנשאים מאותה סיבה החילונים שונאים דתיים (שים לב, שחלקם גם מאותן סיבות) מאותה סיבה הדתיים (והחילוניים) שונאים חרדים (כנ"ל - תחמנים, מתנשאים, מחזיקים את עצמם ערכיים) מאותה סיבה עם-הארצים שונאים תלמידי חכמים ('מי יתן לי תלמיד חכם ואנשכנו כחמור), ובתרגום עכשווי: המודרנים שונאים את השמרנים [החניוקים) (לא עובדים, מחזיקים את עצמם ערכיים, מנהלים את העסק, מתנשאים עלינו)
תפתח קצת תראה שעל פי אותו רעיון: המיינסטרים שונא את הקנאים הסטמארים (עשירים, חיים בלי חשבון, מביישים אותנו) החסידים את הליטאים (בני תורה, מסובבים עם האצבע, הגדולים שלהם מנהיגים את כל היהדות, חיים בעניות) כלל החרדים את חסידי גור למשל (מתנשאים, תחמנים, מחזיקים את עצמם ערכיים (פרושים), עילגים) הרבה חרדים את הצ'למארס (כנ"ל, בהם גם ערמומיים, גנבים על חשבונינו, לא עובדים)
שים לב, אותו 'גרעין' שנאה מחוג לחוג. ובכולם אותן נקודות: מצפון (היהודים ערכיים בעיניהם), תחמנות (רוב גנבי ישראל), בטלנים (לא עובדים עבודה סיזיפית, משפשפים את הספסל), יהירים (פנים שמחות ועליזות), מזכירים את העבר (גלותיים וכו').
כבר כתב ולדר לפני חודש, כי החרדים הם ה'יהודים' של החילונים!!
|
|
לא ידוע על שנאה ספיציפית של חסידים לליטאים מעבר לזלזול הדדי וטבעי שכל מגזר לזולתו, ומה פתאום נופל בדעתך שהגדולים שלהם מנהיגים את כל היהדות ?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 22:48 |
|
| |
בונדמן, רק אני שמתי לב שהמומחה לשנאה יוחננוש "שכח" משום לציין ברשימת השנאה המפורטת, את השנאה של הליטאים לחסידים?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 22:55 |
|
| |
שוב , אני לא רואה שנאה, לא חסידים לליטאים ולא ליטאים לחסידים, באופן טבעי יש בוז בכל מיגזר לזולתו, אצל חסידים זה פחות מובן, מאחר שספרי חסידות מרבים לעבוד על כך שהאדם צריך להיות בשפלות שהוא ראש לכל המידות טובות ועבודת ה', ולדעת תמיד שהזולת טוב ממנו, אצל הליטאים היה החינוך הפוך, לגדלות האדם, לנפיחות, לישות, אני ואפסי עוד, אז זה מתנקז כלפי חסידים,
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 23:22 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  | אצל חסידות סאטמר האיסור לא להתגרות באומות העולם נוגע רק למדינה הציונית. בגויים הם מתגרים יום יום.
|
|

כך זה גם עם טראמפ, כשהוא בעד היהודים בארץ ישראל, הם צועקים חמס על כך שהוא מתגרה באומות.... ובזמנו שנתניהו התנגד לרעיונות האסלאמיים של אובמה, טענו שנתניהו מתגרה באומות העולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2020 23:37 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | | בונדמן, רק אני שמתי לב שהמומחה לשנאה יוחננוש "שכח" משום לציין ברשימת השנאה המפורטת, את השנאה של הליטאים לחסידים? |
|
לא שכחתי שאתה טענת שזו שנאה מינקות. שהליטאים גדלים לשנוא חסידים.
תוקן על ידי קלעפער ב- 29/04/2020 23:38:28
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2020 00:40 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | בונדמן, רק אני שמתי לב שהמומחה לשנאה יוחננוש "שכח" משום לציין ברשימת השנאה המפורטת, את השנאה של הליטאים לחסידים?
לא שכחתי שאתה טענת שזו שנאה מינקות. שהליטאים גדלים לשנוא חסידים.
תוקן על ידי קלעפער ב- 29/04/2020 23:38:28 |
|
לא ניכנס לזה כעת גם לא הייתי מעיר את ההערה הזו אילולי שהוא כתב רשימה מפורטת אך בחר להשמיט פרט אחד
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2020 05:24 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | אתמול התקיימה בוילאמסבורג הלווייה רבת משתתפים שמעוררת זעם רב בקרב הגויים.
למה לשחק לידי האנטישמים?!
|
|
עד שאתה שואל למה לשחק לידי האנטישמים, תשאל למה לשחק עם החיים יהודי ניו יורק שחוו כל כך הרבה צער ופטירות של אנשים ל"ע מהנגיף, לא למדו לקח? עזבו אתכם מהגויים עכשיו, מה קורה עם הפחד שלהם על חייהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2020 11:18 |
|
| |
בונדמן
החרדים יודעים לצפצף בקטנה, הבוקר מתפרסם על ישראלי חילוני המתגורר בארה"ב שעקץ את עיריית ניו יורק ב69 מיליון דולר ! כשהבטיח להם כשהם היו בשיא הלחץ לספק מכונות הנשמה מתקדמות , את הכסף הוא קיבל ואף מכונת הנשמה אחת לרפואה הוא לא סיפק, אז עכשיו תגידו אתם מי מביא יותר אנטישמיות,
תוקן על ידי בונדמן ב- 30/04/2020 11:18:53
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2020 11:31 |
|
| |
בלי להכנס לעניין של מי מביא שנאה ואנטישמיות .
יש כרגע יהודים בכל העולם כולו בארץ ובחו"ל שכמעט הייתי מכנה אותם
"מומרים לדבר אחד "
פשוט לא גורסים את ה "וחי בהם" או ונשמרתם . אם כל התרוצים המטופשים של החילוני / הגוי מותר לו .... מה ההוא קשור אלי ? למען השם ?
ועוד מחוגים מאוד מסוימים שגם אני בערך שייך אליהם (מוזמנים לבדוק את ההיסטוריה שלי ) מגיעים עכשיו בטיעון המטורף של לא פחות ולא יותר : ככל הגוים בית ישראל (היל"ת) מה שמותר לגוי , מותר גם לי ....
התירוץ היחידי שיש לי ללמד זכות הוא שבשואה ראו את מלאך המוות ממש הולך ברחוב , ופשוט לא יצאו ופה משום מה לא רואים
רבותי מאז השואה לא היו כ"כ הרבה אלמנות ויתומים רח"ל (בכל אופן אצלינו בחו"ל) זה לא הזמן לשטויות ופארדרייטע פרום'קייט משוגעת'ן
|
|
|
|
|