בית פורומים בחדרי חרדים

אצל החילונים שומרים על ההנחיות ? מסיבות המוניות נערכו בסתר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/4/2020 22:15 לינק ישיר 

"אני לא מאמין, מי נתן להם אישור?": במסתור ותחת מעטה סודיות יש מי שבחרו לצפצף על ההנחיות של משרד הבריאות וארגנו מסיבות - שעלולות לגרום להמוני נדבקים בקורונה | צפו בתיעוד מתוך #חדשותהערב

מקור - כאן 11 חדשות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 23:15 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

"אני לא מאמין, מי נתן להם אישור?": במסתור ותחת מעטה סודיות יש מי שבחרו לצפצף על ההנחיות של משרד הבריאות וארגנו מסיבות - שעלולות לגרום להמוני נדבקים בקורונה | צפו בתיעוד מתוך #חדשותהערב

מקור - כאן 11 חדשות

אני ממזמן טענתי שאתה חילוני בלבוש חרדי.
אתה רוצה להדביק אחרים כמו החילונים המופקרים האלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 23:14 לינק ישיר 

מה הקשר?
בשורה התחתונה- ברור שהחרדים צריכים לשמור על ההוראות יותר משאר המגזרים כל עוד ההדבקה אצלם היא הכי גבוהה?
קח את ת"א וערים נוספות במרכז, לא התגלה בהם חולה אחד (!) בימים האחרונים, האם זאת גם עובדה שאני המצאתי?

בקיצור, אתה לקחת את הביקורת על החרדים למקום הרגשי, ואז מנסה להגיד "זה הוא התחיל" או "למה עליו אתה לא צועק"?
אני לגמרי מבין את הרגש הזה, אבל טוען שצריך להסתכל גם על העובדות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 23:09 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

יו_טיוב כתב:
מצדרביעי כתב:

כל עוד לא יתגלו כמויות הדבקה רציניות ב"מגזר" החילוני כמו שנתגלו בחרדי, טענות כגון אלו יתבררו כ"קול קורא בערבה".
גם העליהום על החרדים, לא התחיל מאותו רגע בו החליטו "לשים פס" על ההוראות, אלא מאז שאותה "השמת פס" גרמה להדבקה מטורפת...

לעולם לא יתגלו כמויות הדבקה במגזר החילוני מסיבה אחת .

הוא לא מקוטלג .

הנדבקים מחולקים לפי 2 קטגוריות יש נדבקים באופן כללי בארץ ויש בנפרד מתוכם קיטלוג של נדבקים חרדים ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז תקטלג אותו אתה.
במילים אחרות, בשום עיר חילונית אין כמויות הדבקה שמתקרבות לאלו שבערים החרדיות, קאפיש?

אם תמצא ערים כאלו, נוכל לנופף בטענות כגון אלו שהעלית באשכול.

בוא נחסוך במילים ונתמצת את כל הטיעונים ונגיע למסקנה המתבקשת שהקורונה זו מחלה חרדית בכלל .

ומי שהביא אותה לסין זה חסיד עבדקן מבורו פארק שטס לוואהן לקנות רהיטים בזול !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 22:55 לינק ישיר 
מצדרביעי

היצל כתב:
אצל החרדים יש הכפלה אוטומטית בגלל צורת המגורים, לענ"ד פחות קשור להדבקה ממפגשים, הגם שאין ספק שגם פעילות המוסדות בשבוע שלאחר פורים תרם לא מעט...

נכון, אבל זאת סיבה למה החרדים צריכים להיזהר הרבה יותר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 22:52 לינק ישיר 

אצל החרדים יש הכפלה אוטומטית בגלל צורת המגורים, לענ"ד פחות קשור להדבקה ממפגשים, הגם שאין ספק שגם פעילות המוסדות בשבוע שלאחר פורים תרם לא מעט...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 22:47 לינק ישיר 
מצדרביעי

יו_טיוב כתב:
מצדרביעי כתב:

כל עוד לא יתגלו כמויות הדבקה רציניות ב"מגזר" החילוני כמו שנתגלו בחרדי, טענות כגון אלו יתבררו כ"קול קורא בערבה".
גם העליהום על החרדים, לא התחיל מאותו רגע בו החליטו "לשים פס" על ההוראות, אלא מאז שאותה "השמת פס" גרמה להדבקה מטורפת...

הוא לא מקוטלג .

הנדבקים מחולקים לפי 2 קטגוריות יש נדבקים באופן כללי בארץ ויש בנפרד מתוכם קיטלוג של נדבקים חרדים ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז תקטלג אותו אתה.
במילים אחרות, בשום עיר חילונית אין כמויות הדבקה שמתקרבות לאלו שבערים החרדיות, קאפיש?

אם תמצא ערים כאלו, נוכל לנופף בטענות כגון אלו שהעלית באשכול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 22:43 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

הוא לא מקוטלג .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 22:28 לינק ישיר 

עצם קיום מסיבה המונית במקום סגור זה חמור מאוד, אך צריך לומר את האמת, אצל החילונים לא מדובר במשהו ממוסד, ואצל החרדים ישנם קהילות וציבורים שמזלזלים במכוון ובמאורגן ואף בהוראה מגבוה. לכן ההשוואה אינה במקום.

זה בלי קשר לכך שאנו שאמונים על קדושת החיים מחויבים להישמר בלי קשר להאם אחרים נשמרים או לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 22:25 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2020 22:16 לינק ישיר 

חמור מאוד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אצל החילונים שומרים על ההנחיות ? מסיבות המוניות נערכו בסתר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext