| נשלח ב-1/5/2020 07:05 |
|
| |
בגלל התנהגות מופקרת הוטל סגר על קרית בעלז
ועדת השרים לענייני קורונה אימצה את עמדת משרד הבריאות ואישרה להטיל סגר על שכונות קרית בעלז, והשכונות הסמוכות לה, בשל עלייה בשיעור התחלואה בימים האחרונים. הסגר ייכנס לתוקפו מליל שישי, (30.4) בשעה 23:00, ויסתיים בחצות הלילה שבין יום ראשון ליום שני.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2020 00:42 |
|
| |
מתחיל להאמין לטענה שמחודד מתכתב עם עצמו...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2020 00:21 |
|
| |
והנה המשך לסיפור מהיום.
שכנים ותושבים רבים בסביבת קרית בעלזא שלא יכלו לראות את הפשע המאורגן שנעשה בהתכנסויות המסוכנות הללו, הפיצו ביניהם רשימת טלפונים של מוצי''ם בבעלזא, עם חלוקה כל אחד למי מתקשר.
התקשרו, וראו זה פלא, בעיקר הרב גראס שאמר לכל מי שהתקשר שיתנו לו פרטים והוא יטפל אישית, ואכן טיפל, הרים טלפונים למי שהרים, אמר מה שאמר, ולפחות התחילו לשמור קצת על ריחוק, אם כי, מסיכות עדין לא בכיוון.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 15:17 |
|
| |
קבלתי באישי
אבקשך לכתוב שניק כלשהו פנה אליך בעילום שם וביקש שתפרסם: בחול המועד פסח, בשטיבל של בעלז ברחוב צירלזון בשיכון ה' בבני ברק, התקיימה פעילות כלשהי. את החלונות סגרו בקרשים, אבל מקרוב היה ניתן לראות שיש שם אנשים. גם בחוץ הסתובבו כמה נערים.
הלשנתי עליהם מיד לראש העיר שענה שיטפל בהם. לא בדקתי אם אכן העניין טופל, אבל במוצאי שביעי של פסח, עברתי שם והיו שולחנות עם שאריות אוכל וכלים חד פעמיים שלא פונו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 15:01 |
|
| |
מחודד
| סכטן כתב: |  | מחודד, תקפיד לשמור על התדמית שעטית על עצמך (ליטאי תמים ששותה קפה בבעלזא ומרחם על האנשים אותם הוא מאוד אוהב...) לפחות עוד יום יומיים, ואל תתן למקלדתך להקיא את כל הקיא שהתאפקת עליו עד כה. מחר חוזרים לחיידר, ותיזהר שהמורה לא יראה שאתה משוטט כאן |
|
אני לא מקפיד כרגע על כלום, רק על שמירה על ההנחיות הנוגעות לשמירת הגוף והנפש, מקווה שמאד מהר הכל יהיה מאחרוינו, ואשוב בעזרת ה' יחד עם עוד רבים וטובים לחצר בית ה' לבית המדרש הגדול, למניינים הנוחים, להיכלות התורה המרווחים והמזמינים, לחדר הקפה ולמרפסת, ובעיקר, לאוצרות הספרים המלאים מכל טוב, ויחד עם זאת יש לי ביקורת עזה ונוקבת על בעלזא, וכמו שאמרתי, בעיקר על ההנהגה שלה, ומותר לי לומר שלפי המעט שאני יודע אחד שגורם נזק לשני, הוא לא פחות מגרמא בנזיקין.
ואגב, אני לא מהסס לומר את הביקורת גם באזני חלק מידידיי חסידי בעלזא, חלקם נאמנים ממש ומחרפים אותי, וחלקם נאמנים פחות, והם או שנבוכים למשמע טענותיי, או שאף מגדילים לעשות ושופכים עוד שמן, ותאמינו לי שמה שהם שופכים, זה החומר הצהוב והמשובח, אבל היות ואין בזה ענין חוץ מקיטוב ופילוג, לכן אני נמנע מלשפוך כאן את התרעלה הזאת.
בשורות טובות, רפואה שלמה לחולים והמשך בריאות לבריאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 14:55 |
|
| |
מחודד, תקפיד לשמור על התדמית שעטית על עצמך (ליטאי תמים ששותה קפה בבעלזא ומרחם על האנשים אותם הוא מאוד אוהב...) לפחות עוד יום יומיים, ואל תתן למקלדתך להקיא את כל הקיא שהתאפקת עליו עד כה. מחר חוזרים לחיידר, ותיזהר שהמורה לא יראה שאתה משוטט כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 14:51 |
|
| |
מחודד
| חזונט כתב: |  | לא אתייחס לסיפורי השקר שלך במילתא דעבידי לגלויי. גם סיפור הסירוב להתפנות למלוניות הוא אכן כהגדרתך המצאה אנטישמית. כי היה מדובר או פינוי למלוניות (ואגב, רובם לא משפחות מהחסידות!!!) או סגר. ברגע שהוחלט סגר ירד הפינוי מהפרק. |
|
צודק, מלתא דעבידא לאיגלויי, כל אחד מוזמן לראות מקרוב בשכונת רוממה, מניינים רבים, חלקם במתחמים שהוכשרו לשם כך, איך יושבים בדבוקה אחת, ללא מסיכות וללא ריחוק מינימאלי, כיצד מתגודדים ברחובות אנשיל נשים וטף, ורוב רובם הם מחסידי בעלזא!!!
וכשיש שתי ברירות סגר או מלוניות, ברור תעדיפו סגר, כי אתם אדוני הארץ, ומה אכפת לכם שסגר גורם נזק לאנשים אחרים, הם מצד התפרצות התחלואה, והן מצד הנזקים הכלכליים?
איך מישהו כתב לי? ישיבות ובתי כנסיות לא בלו''ז שלך?! אז ככה, עכשיו כשמתחילים לחזור לישיבות בשעה טובה, תנחשו מי לא חוזר? ובכן, תושבי השכונות שנמצאות בסגר הם לעת עתה עוד לא חוזרים , אז גם ביטול תורה דרבים, גם זה בחשבון.
יופי לכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 13:25 |
|
| |
מה מטרת הארכת הסגר בעוד יום? עונש? אמצעי מניעה? ללמדם פרק בהלכות שמירת חוק?
לא מובן די הצורך מה התועלת,
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 12:29 |
|
| |
כמו כל הכתבים הזואלגים "לעניני חרדים"...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 12:24 |
|
| |
אגב, כל הסיפורים וההשמצות באות מהכתבלבלב דתי-מחמד שמתייפייף ומלקק לאדונו ב"הארץ", שכנראה משלם לו יותר ממה שהחרדים ישלמו לו... ולכן צריך לספק את ליטרת ההשמצות היומית. פעם על פלוני ופעם על אלמוני. שיערב לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 12:22 |
|
| |
ואם מישהו חולה לא רוצה להתפנות למה אי אפשר להוציא תקנה כמו לגבי חבישת מסכות ומי שלא יתפנה יאכפו עליו בקנס או אפילו משפט?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 12:19 |
|
| |
לא אתייחס לסיפורי השקר שלך במילתא דעבידי לגלויי. גם סיפור הסירוב להתפנות למלוניות הוא אכן כהגדרתך המצאה אנטישמית. כי היה מדובר או פינוי למלוניות (ואגב, רובם לא משפחות מהחסידות!!!) או סגר. ברגע שהוחלט סגר ירד הפינוי מהפרק.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 12:18 |
|
| |
מישהו יכול להסביר מדוע לא עושים סגר רק על קרית בילז? למה כל השכונות מסביב צריכות לסבול בגלל חסידי בעלז שהחחליטו שהקורונה חלפה לה בשביעי של פסח?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 03:06 |
|
| |
אולשטוץ וסיסמתי.
אני לא נכנס לויכוחים ועימותים, השמיצו כאוות נפשכם, את המציאות לא תשנו, אבל כן אכתוב כמה דברים להבהיר.
א. הניק הזה רדום כמה שנים, פשוט מחוסר זמן, כעת, בתקופה זו שאנו בבית יש יותר זמן וזה גם מפלט טוב מהשגרה הלא פשוטה.
ב. כלומד קבוע, אני משלם ומשתתף במגביות חדשות לבקרים, רק מתוך הכרת הטוב.
והדגשתי שמחמת היותי נמנה על יושבי הבית, לכן רבתה תמיהתי.
ג. איני שייך לשום חוג/גוף/מוסד כלשהו, כן, אני ליטאי, שבאופן טבעי מסתדר מצוין עם חסידי בעלזא, ואף במשפחתי יש כמה כאלו.
ד. אני גר סמוך ונראה לקריה, במקום שהציבור הבלזעאית מתפלל לא במנין שברמקולים, ושם לצערי מקפידים לא לשמור על הכללים, ביום יום זה מתבטא באי שמירת מרחק ואי חבישת מסכות וזאת בהקפדה גמורה, אני מדבר על 3 מניינים של בעלזאיים שאף לא אחד עם מסכה, מלבד הבוקר בשחרית שרק אחד היה עם מסיכה, אבל בשבת אפי' לא אחד!!!
בשבת היו קידושים, וישבו לסעודה שלישית, וכללית מתקהלים ברחוב בקבוצות בקירוב ממש, גברים, נשים וטף.
ואם נלך קצת אחורה, בשבת הגדול וביום טוב א' דפסח, 95% מאלו שהסתובבו ברחובות היו חסידי בעלזא.
ה. חבריי מהאיזור חסידי בעלזא מספרין לי על הנעשה ונשמע בקו''פ וזה מזעזע.
ו. מה עם הסירוב להתפנות למלוניות? זה גם המצאה אנטישמית?
אגב, הבלזעאים ששומרים על הכללים,, ויש כאלה מעטים, מתפללים במניינים אחרים שבהם שומרים על הכללים, כי במניינים של אנ''ש פשוט פאדיחה לחבוש מסיכה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 02:32 |
|
| |
איזה אנטישמי מחודד ושקרן נאלח. אני גר בטופ של הקריה. כולם הולכים עם מסכות. אף אחד לא נדבק אל אף אחד. פשוט שקרן שלא יסמיק גם יעיד שעכשיו 2 בצהריים . אם כבר אלו אנשים מבחוץ שבאים לקנין רב שפע שרחוקים מלהיראות כתושבי המקום. אין כל פלא ששקרנים כמוך יכולים לכתוב על אשה ברסלבית שכבר תקופה ארוכה גרה בבית אבות, שהיא "עוד קרבן מקרית בעלזא". פוי. גועל נפש. ממש מצטער שלא התאפקתי מלהגיב כאן לשקרן הזה.
ושכחתי לציין שבבנין שלנו על כל הכניסות (ועל עשרות המשפחות קיעה"ר) כולם ב"ה בריאים ואיתנים חוץ ממשפחה אחת שאינה נמנית על קהילתנו, שכמה מבני המשפחה לקו בנגיף, וכל ארגוני החסד של הקהילה מגוייסים לעזור להם ודואגים להם וילדיהם בכל התחומים
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 02:29 |
|
| |
אתה לומד בקביעות בבית המדרש, אתה גם מתפלל שמה, ואני משלם את הנייר "אשר יצר" שלך. ואת הקפה שלך. ואני חייב להתאפק ללכת לשירותים, כי כבוד הרב יושב שמה.
וזה הכרת הטוב שלך על האכסניה שלך, יפה. מאוד!
אל תדאג, אני לא מאמין לך לרגע שאתה גר בכלל בירושלים, אין לי ספיקות למקום שאתה גר ולקהילה הדפוקה שהנך שייך.
רק תגיד לי דבר אחד מותק, איפה אתה והחברים שלך, מאכסנים את הניקים עד שצריכים אותם ?, אתה ועוד כמה ששייכים לאותה קהילה דפוקה שחוץ משנאת בעלזא אין לכם מה למכור, איפה היה כל הניקים האלה במשך שלוש שנים האחרונים ? למה אתם חושבים ששאר משתתפי הפורום לא רואים מיד שהכל מתוכנן, פותחים ניקים כחול הים, ולעת הצורך שולפים את זה.
אתה יודע מה ? שיהיה לכם לבריאות, גם לכם מגיע פעם שעה של קורת רוח, אז תמשיך לתפוס טרמפ על הגל הזה.
הוא לומד בבית המדרש ה-מ-ע-ט-י-ר-ה....אהבתי!
|
|
|
|
|