בית פורומים בחדרי חרדים

ראש ישיבות בעלזא התמוטט בביתו - קורונה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/5/2020 23:35 לינק ישיר 
ראש ישיבות בעלזא התמוטט בביתו - קורונה?

טענו השבוע בכל מיני מקומות, שמלבד החולים הידועים בשיכון בעלזא, יש שם עוד הרבה חולים בבתים שלא מדווחים למשרד הבריאות. מסקרן מאוד האם זה אחד המקרים, ואם ר"י בעלזא כך, מה זה אומר על השאר? האם היתה איזו הוראה "פנימית" שמי שחולה "קל" שלא ידווח ולא ייבדק במכוון?

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 02/05/2020 23:35:15

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 16:47 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:
בונדמן כתב:

ןעל זה כתב הגר"ס ארלנגער זצ"ל בצוואתו למשפחתו, אל תהיו קשורים לאף תנועה  ומפלגה, (חסידות בלע"ז) כי זה יחייב אתכם לגונן על כל עוולה שהיא לא תעשה,

זה כולל אף את סטמר!

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא נכון. בסאטמאר אף אחד לא מגונן על הרבי. יש להם את הרבי ב...
כל עוד והוא הולך בתלם, זה בסדר. ברגע שלא, אז כבר נאמר על הזקן "רבינו סר מן הדרך"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 14:53 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

ןעל זה כתב הגר"ס ארלנגער זצ"ל בצוואתו למשפחתו, אל תהיו קשורים לאף תנועה  ומפלגה, (חסידות בלע"ז) כי זה יחייב אתכם לגונן על כל עוולה שהיא לא תעשה,

זה כולל אף את סטמר!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 14:27 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
כל מילה בסלע, על זה היו אומרים: אונז זעמער חסידים פון סאטמאר רב זי"ע, אבער נישט קיין סאטמארע חסידים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 12:48 לינק ישיר 

אני לא מזלזל ח''ו בחיים של אף יהודי בלי קשר לגיל, תגובתי היתה על השמחה לאיד שזהיתי בדברי הצורר בונדמן, שאחרי המגיפה שמשתוללת בעולם,שמחים שגם בבעלזא יש קורבנות, לכן כתבתי, תרגע, זה בן אדם שחי כבר שנים על ניסים, ונניח שהיה לו קורונה רוב הסיכויים הם שהוא נפטר מהחוליים האחרים שהיה לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 12:39 לינק ישיר 

הגזמת, הוא מדבר על חצי שנה לפני  גיל 89, מקסימום הוא יהיה מוכן לתת לך עוד איזה שנתיים לפי הענין, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 12:35 לינק ישיר 
מצדרביעי

אולשטוץ כתב:
איזה רחמנות על הבונדמנים למינהם, סוף כל סוף יש נפטר בבעלז מקורונה, אז זה איש בגיל 89 שמוגד כבר חצי שנה כחולה סופנית.

אני מבין שאתה בעד שיזרקו אותך לקרח ברגע שתגיע לגיל 70??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 12:31 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 08:07 לינק ישיר 
ירו_שלמי

אולשטוץ כתב:
איזה רחמנות על הבונדמנים למינהם, סוף כל סוף יש נפטר בבעלז מקורונה, אז זה איש בגיל 89 שמוגד כבר חצי שנה כחולה סופנית.

תגובה גויית טיפוסית, לא ממש מתאימה לאתר חרדי שמקדש גם רגע חיים אחד של נוטה למות..

נחמד לראות את בונדמן הסאטמר מתקוטטט עם תמניא הבעלזער, אבל כשמדובר בחיים ומוות אני חושב שזה לא הזמן. קשה מאוד לשפוט משפחה של בן קרוב לתשעים וחולה שניסוי לעזור לו בבימי הבידוד, לא הרבה היו עומדים בכך, והוא רחום יכפר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 07:12 לינק ישיר 

אני חושב שבאם תכניסו בתגובתכם את איטליה זה יהיה ירחיק עדותו, כי שם מתו עשרות אלפים ודיון בהם בוודאי יסיט את הבושה והחרפה מהתנהגות של בעלז, אני אומר לכם, נסו איטליה אולי זה ישפיע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 02:59 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 02:44 לינק ישיר 
בונדמן

מוקדש לכל השיינע אידן שהטיפו  מוסר לאנשי מא"ש ובית שמש. 

תוקן על ידי בונדמן ב- 03/05/2020 02:46:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 02:41 לינק ישיר 

בונדמן
את הפייקניוז על בעלז תעלה גירה ממעיך עשרות פעם. ואת צואת המציאות העובדתית אצלכם בסאקטמר תנסה תמיד להטות על אחרים. גועל נפש.
כמה מתים אתה צריך עוד בסאטמאר שתעשה חושבים?

תוקן על ידי חזונט ב- 03/05/2020 02:43:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 02:12 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

הוא לא נפטר מקורונה, כ"ק האדמו"ר שליט"א אמר בשביעי של פסח  שהמגיפה כבר התבטלה,

כנראה נדבק לפני שנתבטלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 01:58 לינק ישיר 

הוא לא נפטר מקורונה, כ"ק האדמו"ר שליט"א אמר בשביעי של פסח  שהמגיפה כבר התבטלה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 01:32 לינק ישיר 

שבוע טוב. כתושב ירושלים, סמוך ונראה לביהמ''ד הגדול דחסידי בעלזא, אני מוכרח לומר שאני מביט בדאגה ובכעס גדול על ההתנהגות של חסידי בעלזא עם משבר הקורונה. בלי להכליל, אבל רבים שאני ראיתי עשו צחוק מההנחיות, וככל שידוע לי אד''ש מיאן להורות על איסור תפלה במנין, והסכים לקיים מנין דרך הרמקולים של הקריה, מה שנתן לכל חסיד להבין שאם הוא לא שומע את הרמקולים שיסתדר עם מנין, וכך הוה. אני לא מדבר על מה שהתפרסם אלא על מה שראיתי!! מניינים לכל אורך התקופה בצפיפות ללא שמירת שום כלל מכללי הריחוק. בשבת האחרונה עקבתי אחרי כמה קבוצות של חסידי בעלזא ונדהמתי לראות שבשעת התפלות אין מרחק בין איש לרעהו, ואף אחד!!! לא חבש מסכה. בבוקר ערכו קידוש, אכלו שתו ונהנו, וברעוא דרעוין ישבו לסעוד יחדיו. יש קלא דלא פסיק, רגלים לדבר ועדין מוכיחות שההנהגה מורה מתחת השולחן שלא להתייחס להוראות, וזה מקומם, גם מצד חוסר האחריות כלפי החסידים, ובעיקר חוסר האכפתיות משאר הציבור שניזוק מזה, אם על ידי הידבקות ואם בסגר וכיוצא בזה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ראש ישיבות בעלזא התמוטט בביתו - קורונה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext