בית פורומים בחדרי חרדים

החלטה קשה - לקנות טרה או תנובה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2020 17:36 לינק ישיר 

משגיחבשער כתב:
תקנה שטראוס...
דרך אגב שקיות תנובה זה חלב מפוסטר שהוא יותר בריא מטרה שהם" מפוסטר על" כמו חלב בקרטון
ולכן גם התאריך שלו יותר קצר
אתה יודע בכלל מה ההבדל או שאתה דן מדעתך? פסטור מטרתו להשמיד פתוגנים. פסטור על חזק יותר ומשמיד יותר כך שהחלב מתקלקל פחות. בחלב עמיד מגיעים לרמת השמדה גבוהה יותר. זה ההבדל. מבחינת איכות החלב אין הבדל גדול בין מפוסטר למפוסטר על.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 17:45 לינק ישיר 

בלתי_קרוא כתב:
מאז שטרה קיבלה הכשר של הבד"ץ עדה החרדית, אני מעדיף לקנות מוצרי חלב של טרה.
על הטעם של מוצרי טרה vs תנובה הדעות במשפחה שלי חלוקים. אני מעדיף טרה ואשתי מעדיפה תנובה.

עד לפני שבועיים, כשקניתי מוצרי חלב עבור מקום עבודתי או כשקניתי מוצר שרק אני אוכל תמיד קניתי טרה. מאז שרינה מצליח הצליחה להרגיז הרבה אנשים על ידי הכללת כל החרדים כמקשה אחת כמפיצי הקורונה החלטתי להשתתף בחרם מפרסמי ערוץ הזבל.
טרה נכללת ברשימה זו.

אז לקנות תנובה של הסינים או לתמוך במפרסמי ערוץ רינה מצליח?

נשלח מהאנדרואיד שלי

קנה מה שטוב לך ומה שטעים לך. בשני המקרים כאדם פרטי אין לך ממש השפעה. אם דנים גלובלית לכאורה תנובה כמו טרה מפרנסת לא מעט יהודים ואם ירדו מכירות של זאת אלה או זאת תפגע פרנסתם של יהודים, אם כי כשתקנה מוצר של טרה לפחות הרווח שלה נשאר איכשהו בארץ בניגוד לתנובה שרווחיה מגיעים לכיסי הסינים. כמו כן כדאי לזכור שלולא התחרות שהעמידה טרה (אחרי שנרכשה ע"י החברה המרכזית שבבעלות הבעלים של 12 ואחרי שהשקיעה הון לקבל את הכשרות של העדה) היית סובל ממחירים יקרים בגלל המונופול של תנובה. כך שהטוב בעיניך עשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 19:22 לינק ישיר 

המשגיח שליט"א, מדבר דברי טעם.

רק בריאות לך ולמשפתחך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 19:54 לינק ישיר 

משגיחשליטא כתב:

קנה מה שטוב לך ומה שטעים לך. בשני המקרים כאדם פרטי אין לך ממש השפעה. אם דנים גלובלית לכאורה תנובה כמו טרה מפרנסת לא מעט יהודים ואם ירדו מכירות של זאת אלה או זאת תפגע פרנסתם של יהודים, אם כי כשתקנה מוצר של טרה לפחות הרווח שלה נשאר איכשהו בארץ בניגוד לתנובה שרווחיה מגיעים לכיסי הסינים. כמו כן כדאי לזכור שלולא התחרות שהעמידה טרה (אחרי שנרכשה ע"י החברה המרכזית שבבעלות הבעלים של 12 ואחרי שהשקיעה הון לקבל את הכשרות של העדה) היית סובל ממחירים יקרים בגלל המונופול של תנובה. כך שהטוב בעיניך עשה.

ראשית לכל אדם יש השפעה, בוודאי למה שנכתב פה יש השפעה ולא מעטה !

שנית, כשמישהו מרוויח פה מאות מיליוני שקלים לשנה, נראה לך שכל הכסף נשאר בארץ?

אני מעריך שיש להם הרבה השקעות בחו"ל,

כך שהכסף לא נשאר בארץ.

ומחירי תנובה לא ירדו מאז שלטרה יש את השגחת הבד"ץ של העדה החרדית,ממש לא.

אם אינני טועה המהלך הזה לא הגדיל את נתח השוק שלהם.

כך שאני כן ממליץ לקנות תנובה ולא טרה,

לדעתי גם המוצרים שלהם לרוב טובים וטעימים יותר.

צריך ללמד אותם שכשפוגעים בציבור החרדי בצורה קשה, הוא מגיב בהתאם

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 03/05/2020 19:55:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 21:08 לינק ישיר 

טרה טעים יותר מתנובה אבל אחרים את שניהם:

טרה בגלל רינה [שלא ת]צליח
תנובה בגלל מעשי הסינים.

חלב עיזים ממחלבת טל וגבינות משטאוס וכד'

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > החלטה קשה - לקנות טרה או תנובה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.