בית פורומים בחדרי חרדים

אם עד היום חשבנו שגור כוחניים, באו הבעלזים והוכיחו שהם יותר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2020 15:38 לינק ישיר 
אם עד היום חשבנו שגור כוחניים, באו הבעלזים והוכיחו שהם יותר

ההפקרות הזאת באיזור בעלז.
כמות החולים.
חוסר המשמעת לשמוע להנחיות.
התנגדות לפינוי למלוניות.
ועכשיו אלפי תושבים צריכים לסבול סגר קשה, שככל הנראה יאורך בגלל הסירוב להתפנות.

אז פעם גור היתה החצר האלימה, הכוחנית, היום מסתבר שיש להם מתחרים רציניים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 11:49 לינק ישיר 

תמניא דוקא נראה לי שמי שמתנהג בחוסר אחריות הוא זה שבתי הכנסיות והישיבות אינם בלו''ז שלו, כי התנהגות חסרת אחריות זו יכולה להביא להתפרצות אלימה חלילה, וסגר ממושך ומחניק יותר. ההתנהלות הזהירה, יחד עם קיום התפלות באופן המותר על פי תורתנו הק' והוראת כל הפוסקים, ושמירת סדרי הישיבות - מרחוק, אבל במלואם ע''י המוני בני הישיבות בלי עין רעה, היא היא הערובה בס''ד לכך שהחזרה הזהירה תהיה יציבה וקבועה ותמשך עד לחזרה לשיגרה מלאה בב''א.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 07:56 לינק ישיר 

תמניא. מה ענין שמיטה להר סיני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 07:50 לינק ישיר 

חוד_המחט כתב:
חוד_המחט

מחודד כתב:
כוחנות או טיפשת, לא משנה.עצם המצב של סגר שפוגע באופן ודאי באנשים, ולצערי אני מכיר מקרוב, אנשים שכל יום של סגר מחניק אותם עוד ועוד היות ולא מתאפשר להם לפתוח את העסק שאינו מוגדר כחיוני, וזה, לכל הפחות גרמא בנזיקין.ומעבר לכך ספק פיקוח נפש, שאסור לאדם לסכן את עצמו, ובטח לא אחרים, ואין שום הבדל אם הוא חסיד שלך או לא, אבל גם אם קבוצה מסוימת החליטה לנהוג בצורה כזו, כשזה מסכן קבוצה אחרת, ואפי' אם זה רק ספק, זה כבר נותן לזה הגדרה של פשע מאורגן, כן, לא פחות.
כל מילה פנינה

פתיחת בתי כנסיות ובתי מדרשות בכלל לא בלו"ז שלכם כנראה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 07:47 לינק ישיר 
חוד_המחט

מחודד כתב:
כוחנות או טיפשת, לא משנה. עצם המצב של סגר שפוגע באופן ודאי באנשים, ולצערי אני מכיר מקרוב, אנשים שכל יום של סגר מחניק אותם עוד ועוד היות ולא מתאפשר להם לפתוח את העסק שאינו מוגדר כחיוני, וזה, לכל הפחות גרמא בנזיקין. ומעבר לכך ספק פיקוח נפש, שאסור לאדם לסכן את עצמו, ובטח לא אחרים, ואין שום הבדל אם הוא חסיד שלך או לא, אבל גם אם קבוצה מסוימת החליטה לנהוג בצורה כזו, כשזה מסכן קבוצה אחרת, ואפי' אם זה רק ספק, זה כבר נותן לזה הגדרה של פשע מאורגן, כן, לא פחות.
כל מילה פנינה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 03:29 לינק ישיר 

כוחנות או טיפשת, לא משנה. עצם המצב של סגר שפוגע באופן ודאי באנשים, ולצערי אני מכיר מקרוב, אנשים שכל יום של סגר מחניק אותם עוד ועוד היות ולא מתאפשר להם לפתוח את העסק שאינו מוגדר כחיוני, וזה, לכל הפחות גרמא בנזיקין. ומעבר לכך ספק פיקוח נפש, שאסור לאדם לסכן את עצמו, ובטח לא אחרים, ואין שום הבדל אם הוא חסיד שלך או לא, אבל גם אם קבוצה מסוימת החליטה לנהוג בצורה כזו, כשזה מסכן קבוצה אחרת, ואפי' אם זה רק ספק, זה כבר נותן לזה הגדרה של פשע מאורגן, כן, לא פחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 16:59 לינק ישיר 

הייתה פעם פעם תחרות כוחנית ביניהם
אם אני זוכר נכון, זה נגמר [האירוע הנקודתי, כמובן] בכך שהגערער הוריד לבעלזער אצבע
ע"י נשיכה... פשוטו כמשמעו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 16:23 לינק ישיר 

גם כוחנות היא סוג של טיפשות ונובעת מאי היכולת לכבוש את היצר ולדחות סיפוקים. רוצים לחטוף ולהשתלט על כמה שאפשר. ולא מבינים שיבוא יום ויתחשבנו איתם על זה. וגם הטיפשות של בעלז נובעת מאי היכולת לכבוש את היצר ולשנות הרגלים כפי שמתחייב מההלכה היהודית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 16:01 לינק ישיר 

אל תזלזל בגור

זה מסוכן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 16:01 לינק ישיר 

ברור טיפשות, אבל זו בהחלט אלימות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2020 15:51 לינק ישיר 

זה לא כוחנות אלא טיפשות !  !  !

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אם עד היום חשבנו שגור כוחניים, באו הבעלזים והוכיחו שהם יותר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext