| נשלח ב-4/5/2020 00:13 |
|
| |
מוטי פריד מעסקני בעלזא: "שומרים כאן על הכללים בצורה קפדנית"

|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 14:53 |
|
| |
מחודד
| סכטן כתב: |  | | מחודד, אתה מתוק. עוד יום מתחיל בית ספר ותוכל לחזור לכיתה. |
|
בהחלט תשובה עניינית!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 14:51 |
|
| |
מחודד, אתה מתוק. עוד יום מתחיל בית ספר ותוכל לחזור לכיתה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 14:44 |
|
| |
מוטי פריד, לא מתכוון לשקר, פשוט אין לי ברירה.
הוא חסיד נאמן לרבו, באמת עד כדי טירוף.
הוא יעשה הכל בשביל לרומם קרנה של בעלזא, ומשכך, אם יש ביקורת ציבורית על בעלזא, הוא יעשה הכל כולל הכל כדי להדוף אותה.
החלק הזה של ההליכה העיוורת אחר ההנהגה, הוא ענין לעצמו, וכרגע בכל אופן אין מה לעשות ביחס לזה, (אגב, שאלתי מישהו שמתעסק בהסברה ודעת קהל, האם ניתן להשפיע על אדם לנהוג אחרת מכפי שמורה לו הנהגת הקהילה שאליה משתייך, הוא אמר לי שמבחינה מקצועית יש 90% כישלון ודאי, ולכן תמיד המאמצים ייעשו מול ההנהגה).
עם כל הכאב והקושי, היות ובחיי אדם עסקינן, האצבע המאשימה צריכה להיות מופנית כלפי הנהגת החסידות, שבמקרה הזה הוכיחה התנהגות דורסנית ונוראית, חוסר התחשבות מזעזע בקהל החסידים, וחמור מכך בשכניהם שאינם מעוניינים בזלזול הזה, וניזוקים הן מהתפרצות התחלואה(מזעזע אותי שמצדיקי בעלזא כותבים שלא כל החולים ואולי אפי' לא רובם אינם נמנים על חסידי בעלזא, אז מה אתם אומרים? שבסה''כ רק הדבקתם אחרים, וזהו?... ) והן מהנזקים הכלכליים המוכחים בעקבות הסגר, שזה לכל הפחות גרמא בנזיקין, ולהזכירכם, חייבים ע''כ בדיני שמים.
בשורות טובות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 14:24 |
|
| |
ליצנות אחת דוחה אלף תוכחות! במקום לעשות מהמצב בדיחה ולענות בזחיחות הדעת, כדאי מאוד שיעשו בדק בית דחוף בבעלזא! אני באופן אישי שמעתי על משפחות בבעלזא שהיו אמורים להיות בבידוד או היו חולים והסתובבו חופשי. כמה הדביקו? כמה מתו בגללם? קשה לדעת! אבל המצב שם מצריך בדק בית דחוף!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 09:12 |
|
| |
מצדרביעי
| אולשטוץ כתב: |  | שקרן נאלח
צודק! כי אם זה נכון שבעלזא שומרים על הכללים, איך הגענו למצב שהמגיפה משתוללת בקרית בעלזא בצורה אכזרית, קודם נחטף מאיתנו העלם הצעיר בלי שום רקע בריאותי הראש ישיבה זצ''ל, ועכשיו הגברת הברסלבאית מדברי חיים שגרה כבר כמה שנים בבית אבות.
איזה שקרון ה-פריד הזה! מה הוא חושב, שהציבור מטומטם ? לא ראינו את הלוויה של הראש ישיבה איך שכולם משחקים ילד טוב ירושלים ? הם עשו הצגה כאילו הם שומרים על הכללים, כאילו הם עומדים על המרפסות במקום ללוות את הנפטר, הכל רק כאילו! נכון הרחובות היו ריקות!
אבל הכל היה אחיזת עיניים! קודם כל אפשר לראות בבירור על התמונות איך שהאדמו''ר שהוא בעצם אחראי ישר על המגיפה שמשתוללת בעולם לא לובש מסכה!
למה הוא אחראי ? תשמעו סיפור ששמעתי ממקור ראשון.
הסטמרונים למינהם שהתאספו בניגוד לכל כללי הזהירות בלוויה של האדמו''ר שנפטר בארה''ב, והתעמתו עם השוטרים כמו הפלג'ניקים, כששאלו אתם "היתכן" ?! הם ענו אין לנו אלא דברי בן עמרם, והאדמו''ר מבעלזא אמר שלא צריכים לפחד מהנגיף, זה נגיף חביב!
גם קלטנו איך שאחד מהסדרנים צועק בעת הקבירה של הראש ישיבה, להתפזר! יש שידור חי!
אז על מי אתה עובד מוטי פריד? אתם לא שומרים כלום! |
|
בפעם ה-50, ממתי נוהגים בעם ישראל לרצוח אנשים רק מפני שהם קשישים עם מחלות רקע? רחמנא ליצלן!!!
בנוסף, מקוה מאוד שלא יהיו שום נזקים,אבל גם בבני ברק כשהתגלתה רמת התחלואה המטורפת- אמרו כל מיני חכמולוגים שבנתיים אף אחד לא מת-ואת התוצאות כולנו יודעים...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 08:33 |
|
| |
| משגיחבשער כתב: |  | שקרן נאלח |
|
לא יודע כמה הוא שקרן. אבל אוהב כותרות ידוע שלא מחובר למציאות... בוודאות...
וכה כתב איש מגורמי הצלה שהיה בשדה התעופה בבריסל בשעת הפיגוע שהיה שם....
כמו שבפיגוע בבריסל אבי מימרן מראיין אותי. ובלחץ אלי ישי יו"ר ש"ס העלו את מוטי פריד לראיון תוך כדי הראיון איתי והוא מספר שהשגרירה מבלגיה התקשרה אליו אחרי 7 דקות מהפיגוע בזמן שאחרי שעה מהפיגוע אני עדכנתי אותה בכלל והוא סיפר שהוא טיפל בשלט רחוק בחסיד בעלז הפצוע קשה ותוך כמה דקות כבר היה בבית חולים. בזמן שאני הייתי איתו שם מעל לשעתיים עד שבכלל צוות רפואי הסכים לגשת אליו ועוד ועוד
האיש חובב כותרות ותו לא
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אויר_ים ב- 04/05/2020 08:33:54
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 02:13 |
|
| |
| משגיחבשער כתב: |  | | שקרן נאלח |
|
צודק! כי אם זה נכון שבעלזא שומרים על הכללים, איך הגענו למצב שהמגיפה משתוללת בקרית בעלזא בצורה אכזרית, קודם נחטף מאיתנו העלם הצעיר בלי שום רקע בריאותי הראש ישיבה זצ''ל, ועכשיו הגברת הברסלבאית מדברי חיים שגרה כבר כמה שנים בבית אבות.
איזה שקרון ה-פריד הזה! מה הוא חושב, שהציבור מטומטם ? לא ראינו את הלוויה של הראש ישיבה איך שכולם משחקים ילד טוב ירושלים ? הם עשו הצגה כאילו הם שומרים על הכללים, כאילו הם עומדים על המרפסות במקום ללוות את הנפטר, הכל רק כאילו! נכון הרחובות היו ריקות!
אבל הכל היה אחיזת עיניים! קודם כל אפשר לראות בבירור על התמונות איך שהאדמו''ר שהוא בעצם אחראי ישר על המגיפה שמשתוללת בעולם לא לובש מסכה!
למה הוא אחראי ? תשמעו סיפור ששמעתי ממקור ראשון.
הסטמרונים למינהם שהתאספו בניגוד לכל כללי הזהירות בלוויה של האדמו''ר שנפטר בארה''ב, והתעמתו עם השוטרים כמו הפלג'ניקים, כששאלו אתם "היתכן" ?! הם ענו אין לנו אלא דברי בן עמרם, והאדמו''ר מבעלזא אמר שלא צריכים לפחד מהנגיף, זה נגיף חביב!
גם קלטנו איך שאחד מהסדרנים צועק בעת הקבירה של הראש ישיבה, להתפזר! יש שידור חי!
אז על מי אתה עובד מוטי פריד? אתם לא שומרים כלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2020 01:40 |
|
| |
שקרן נאלח
|
|
|
|