בית פורומים בחדרי חרדים

אם יהפכו את הנצחון? על הנגיף לששת הימים עלולים לקבל יום כיפור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/5/2020 13:23 לינק ישיר 
אם יהפכו את הנצחון? על הנגיף לששת הימים עלולים לקבל יום כיפור

הכרת הטוב - ודאי וודאי שכן אבל "כוחי ועוצם ידי" - ההיסטוריה הוכיחה שזה מסוכן... המשימה של הנציגות החרדית כעת היא שיהיו יותר שלטי הודאה לה' מטעם הממשלה ומערכת הבריאות, מאשר שלטים כאלה:

תוקן על ידי אדמה10 ב- 04/05/2020 13:27:03

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2020 21:08 לינק ישיר 

ידלין מאשים: "במקום לעשות תחקיר, עשו מסיבת ניצחון"
https://www.bhol.co.il/news/1117829

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 12:32 לינק ישיר 
תוך יום אחד: ממלחמת ההתשה ליום כיפור

https://rotter.net/forum/scoops1/639675.shtml

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 13:41 לינק ישיר 

בינתיים סגן שר הבריאות מכריז על מלחמת ההתשה:
https://t.me/lieldaphna/11058

תוקן על ידי אדמה10 ב- 05/07/2020 13:43:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2020 10:42 לינק ישיר 

בגין והליכודניקים אמרו ואומרים בעזרת השם בלי סוף ואפילו בן גוריון כמדומני שלח קוויטל לרה"ק מבעלזא בבקשה לתפלה לפני מבצע קדש. הנושא הוא מה אומרים *אחרי* שמתרחשים דברים לטובה, לאו דוקא לפני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2020 16:14 לינק ישיר 

ראש הממשלה בנימין נתניהו אמר לפחות פעם אחת שהוא מתפלל שבעזרת השם יצליחו להתגבר על הנגיף.

לפי מה שאני זוכר הוא ראש הממשלה הראשון שאומר את הדברים הללו בצורה הזאת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2020 16:06 לינק ישיר 

אדמה10 כתב:

אין רע בשלט תודה. הכי טוב זה להודות לכל לראש לבורא עולם ואח"כ לשליחיו הנאמנים הצוותים הרפואיים בארץ הקודש. כמו שביבי ידע בשיא משבר הקורונה לומר בעזרת השם בראיון המפוכסם לדנה וייס כך כל שכן שאחרי המשבר ראוי להודות לה' ולא לנכס את ההצלחה לצרכים פוליטיים. ל...

בנאום ההקלות ליצמן השלים את החסר בהזכירו שם שמים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי באר_החיים ב- 06/05/2020 16:07:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2020 09:15 לינק ישיר 
אדמה10

אלי_ו כתב:
הזכרת לי שלתפילות שבת, במיוחד לקבלת שבת, ברחוב, הצטרפו אלינו שכנים חילונים שאני בספק אם ראו בשנים האחרונות בית כנסת מבפנים.

לא חושב שהם רצו להתפלל מפחד הקורונה אלא שיש צמא לקצת יידישקייט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אלה כמה תופעות מקבילות: גם אצלנו הצטרפו ועדיין מצטרפים בשבתות ואפילו השלימו מנין בימי חול לפני שפתחו את מקומות העבודה... בהחלט כפי שכתבתי היו שהרגישו צורך ממשי להתפלל עקב החרדה שהיתה (היתה גם מישהי שבאה לבקש סידור) ובנוסף היו כמה שפנו ביוזמתם האישית (כל אחד בהזדמנות אחרת) וביקשו ללמוד בחברותא (במרחק 2 מטר וכו') - תראו מה אתם מפסידים בבני ברק ובכפר חב"ד..... בקיצור, היתה וישנה ב"ה התעוררות כמו בתקופת ששת הימים (לא יודע אם יותר או פחות, נקוה שיותר.... ) אבל התקשורת וגורמים נוספים עובדים חזק למסך את ההתעוררות הזו והפוליטיקאים כולל החרדים משתפים בינתיים פעולה עם המיסוך הזה. נקוה שמי שעדיין צריך להתעורר, יתעורר בהקדם.....

תוקן על ידי אדמה10 ב- 06/05/2020 09:21:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2020 21:03 לינק ישיר 

הזכרת לי שלתפילות שבת, במיוחד לקבלת שבת, ברחוב, הצטרפו אלינו שכנים חילונים שאני בספק אם ראו בשנים האחרונות בית כנסת מבפנים.

לא חושב שהם רצו להתפלל מפחד הקורונה אלא שיש צמא לקצת יידישקייט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2020 16:28 לינק ישיר 

אין רע בשלט תודה. הכי טוב זה להודות לכל לראש לבורא עולם ואח"כ לשליחיו הנאמנים הצוותים הרפואיים בארץ הקודש. כמו שביבי ידע בשיא משבר הקורונה לומר בעזרת השם בראיון המפוכסם לדנה וייס כך כל שכן שאחרי המשבר ראוי להודות לה' ולא לנכס את ההצלחה לצרכים פוליטיים. אל תשים דברים בפי ה"חילונים". רבים מהם התעוררו והתפללו חזק בזמן הקורונה. ה"שאלה" שהבאת שייכת לשנה ופירשניקים, לא ל"חילונים" תינוקות שנשבו. אחד מהם, מבוגר, איש מרצ טיפוסי, גם בזמן שיא הדאגה מהקורונה, בא אליי לאחר שסיימנו תפילת שחרית של חצרות.... ואמר לי מתוך חשש אמיתי: תתפללו גם בשבילי, חבל שאותי לא לימדו להתפלל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2020 14:04 לינק ישיר 

נו באמת לא הבנתי מה רעה בשלט תודה!,שלא מוזכר בו שם השם:הרי ברור שהכול מאיתו יתברך,בקשות אלה רק מביאות לשאלות של חילונים למי יש להודות על הווירוס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2020 13:17 לינק ישיר 

הרב משה בן לולו עכשיו בקול חי במחאה בשם אחד מגדולי הדור על אי-הזכרת שם שמים אתמול בנאום ה"ניצחון" וההקלות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2020 14:56 לינק ישיר 

צודק. כתוב בנביא אחרי מעשה אליהו בהר הכרמל, שנביאי הבעל והאשירה בלעו את לשונם, וכל העם ראו ניסים גלוים ממש ובירור מוחלט בין נביאי השקר לבין אליהו הצדיק נביא ה'. ואחר כך התפלל אליהו ואמר ענני ה' ענני, מסבירה הגמ' בברכות, ענני שתרד אש מן השמים, וענני שלא יאמרו מעשי כשפים הם. עם כל הגילוי הנוראי הזה, היה חשש שיאמרו, שטויות, מעשה כשפים הם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אם יהפכו את הנצחון? על הנגיף לששת הימים עלולים לקבל יום כיפור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext