מה קורה פה בארץ בימים האחרונים, כמעט ולא ניתן ליצור קשר בכל הרשת הסלולארית, הרשת עמוסה, כשל ברשת, כך מופיע במסך הפלאפון על כל נסיון שיחה, האם זה רק בכשרים או גם בסמארטים ? ענין של רשת ? מכשיר ? שמתי לב שבמכשירי ה'סמסונג יאנג' הולך יותר טוב,
יש פיתרון ? מישהו מהאוכלי חנם שם למעלה עושה משהו בנידון ? איפה כל הכתבים שידעו לשחרר את חרצובות עטם ולשונם ברגע שרק הטילו סגר על שכונתם ?
נשלח ב-7/5/2020 16:08
משגיחשליטא כתב:
התקלות הן בעיקר בדור 2 (בו עדיין רוב המכשירים ה"כשרים"). קיבולת אנטנות דור 2 קטנה יחסית וכבר אינה עומדת בעומס המתקשרים, בפרט בתקופה זו. באזור בני ברק רשת דור 2 של פרטנר חלשה מאוד, ובעיית "רשת תפוסה" מאוד נפוצה בה ובחברות שרוכבות עליה.
בדור 2 קצב העברת הנתונים הוא איטי להחריד. וזולל המון משאבים עבור כל שיחת טלפון. ולכן זה אבסורד שמתעקשים להישאר בטכנולוגיה ישנה וזוללת משאבים ובחוצפה באים בטענות למשרד התקשורת.
נשלח ב-7/5/2020 00:15
רמי לוי יש קיטועים בשיחות יש לי 4 מכשירים הכל זהה בסמרטפון יש לי wr4g שמע מעולה טבל לוקח לו יותר זמן לתפוס שיחה . מחייג..........
התקלות הן בעיקר בדור 2 (בו עדיין רוב המכשירים ה"כשרים"). קיבולת אנטנות דור 2 קטנה יחסית וכבר אינה עומדת בעומס המתקשרים, בפרט בתקופה זו. באזור בני ברק רשת דור 2 של פרטנר חלשה מאוד, ובעיית "רשת תפוסה" מאוד נפוצה בה ובחברות שרוכבות עליה.
המכשיר שלי דור 3 והייתי עם המון בעיות עם פרטנר עד שעברתי לסלקום. הסבירו לי שדור 3.5 עובד טוב עם פרטנר אבל לא דור 3
נשלח ב-5/5/2020 11:40
כל הכשרים של גולן לא מצליחים להוציא שיחות והילדים צריכים להתקשר ללמוד ....
רק בשעות הערב אפשר להוציא שיחות
נשלח ב-5/5/2020 09:27
אויר_ים כתב:
יש לי 4 מכשירים בהוט מובייל. 3 כשרים. ואחד סמארטפון עם כשר פליי. הסמארטפון עובד חלק עם קליטה מדהימה. הכשרים פחות. 1 עובד יותר טוב. ושתיים כל הזמן יש רשת תפוסה..
יש לי 4 מכשירים בהוט מובייל. 3 כשרים. ואחד סמארטפון עם כשר פליי. הסמארטפון עובד חלק עם קליטה מדהימה. הכשרים פחות. 1 עובד יותר טוב. ושתיים כל הזמן יש רשת תפוסה..
כל רשת בנויה על תפוסה של אחוזים מסויימים. למשל, אם בזמנים רגילים, בערך 10% מדברים בו זמנית, אז החברה מכינה ערוצים ל-20% הגיע הקורונה, אנשים נשארו בבית עם הילדים והתחילו לדבר פי 10 מרגיל, ופשוט לא היה מספיק ערוצים פנויים. אחר כך התחיל גם השיעורים בטלפונים, וכל הבחורים/ילדים/נערות קנו עוד מכשירים ניידים, אז זה כבר היה קריסה טוטלית. אף אחד לא רוצה אנטנה סלולרית על הגג שלו או או גג השכן, ובגלל זה יש מחסור של אנטנות גם בזמנים רגילים. מובן, שבעת כזאת זה קריסה
נשלח ב-5/5/2020 05:29
באזור שלי גם ברשת פלאפון וגם בגולן, בכשר ובשאינו כשר המצב קטסטרופלי משבוע אחרי פורים. גם בשיחות וגם בגלישה. בעיקר בשעות אחהצ / ערב.
נשלח ב-5/5/2020 02:42
אכן פרטנר בעייתית מאוד בימים האחרונים העיקר עשו לוגו stay home
נשלח ב-5/5/2020 01:01
ייתכן שזה תלוי במיקום הגאוגרפי.
אני הייתי בפרטנר ובחודשים האחרונים היה לי ממש צרות יגון ואנחה, אני לא יכולתי להוציא שיחות, ואנשים התלוננו שכשהם מתקשרים אלי השיחה מועברת מיד לתא קולי.
תכל'ס עברתי לסלקום ונפתרו כל הבעיות. הכל עובד נהדר.