לדעתי הקטנה מי שחושש לספק ספיקא של פקו"נ ולא משנה באר"י או בחו"ל יש בו דעת תורה ויראת שמיים ומי שמזלזל בחיי אדם ולא משנה אם מדובר בצעיר או בזקן שנשאר לו אפילו יום אחד לחיות, הרי הוא מופקר ואין בו לא תורה ולא יראת שמיים ובוודאי שלא דעת!
זה שעכשיו יתחילו דיונים במבחן התוצאה מי צדק, לא מעניין ומשנה את המציאות כלל וכלל
ואגב באתר ברסלב סנטר המצורף ללינק תיראה עוד אירועים שנערכו השבוע
הם כנראה כן עושים חתונות כעת בספירת העומר
יש להם אולי תורה אחרת
אתה יודע מה נזרום איתך זה מהשבוע .. איפה אתה רואה שבע ברכות יש כאן מלוה מלכה רואים כאן 3 אנשים נניח שמשתתפים כאן עוד מניין או שניים יושב הרב ומדבר דברי חיזוק ובשבחו של חתן יינגרמן צעיר שככל הנראה מחמת צוק העיתים עשו לו לפני חודש חתונה במחתרת כמו בגטו וורשה עם מניין וחצי אז מה קרה יושב הרב ומשמח אותו במלווה מלכה כמו שאתה יושב בביתך עם בני ביתך מה הצרות עיין מה העניין להשמיץ ולנגח למי זה מפריע ?? בדיוק בימי ספירת העומר כשכולנו זקוקים לזכיות ולרחמי שמים . אגב הרב ראטה זה דמות פלאית ונדירה שמחזק אותי ושכמותי במים חיים על נפש ... אם בעקבות האשכול הזה יכנס עוד יהודי ויתחזק מהסרטונים הכל היה שווה ואני בטוח שהרב יואל ראטה עם מידותיו הנפלאות ונפשו האצילית בטוח שסולח לך .
נשלח ב-5/5/2020 12:18
יוחנןש כתב:
הנני איש בשורה לקהל הדואגים ואוהבים את אחינו מאמריקה: ביממה וחצי האחרונים - לא מת אף אחד (מהחרדים). (לסבר את האוזן: בתקופת פסח מתו בכל יום 20 איש).
"המגפה (בעוצמתה) נעצרה"
יום שכלו בו מתי מדבר
פסקו מלמות
לחיים !!! לחיים אידן !!!
יוחנן אני יודע שאתה לא חסיד אבל בכל זאת...
"כי באמת איש המגיד בשורה טובה נתלבשה בו בחינת ניצוץ אליהו ממש, כי הוא המבשר כל הבשורות טובות שבעולם רק שמתלבש בהמגיד ההוא וכו' ולכן כשמזדמן להגיד איזה בשורה טובה מתחזק כל אחד ואחד לרוץ ולהגיד, כי נשמתו מרגשת בחינת אליהו ורוצה להכניסו בתוכו, אף שאין בני אדם מרגישין בזה מכל מקום מזליה חזי. ואם היה לו דעת היה יכול להתחיל לעבוד את ד' בבחינת אליהו שנתלבשה בו אז וילך בה ממדרגה למדרגה גדולה וכו'"