| נשלח ב-5/5/2020 23:03 |
|
| |
מה קורה בתח"צ לחרדים
בכל הארץ עובדים הקווים כמעט כרגיל ורק בין הערים החרדיות אין תחבורה ציבורית, על מה ולמה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2020 23:58 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | מה קורה בתח"צ לחרדים
בכל הארץ עובדים הקווים כמעט כרגיל ורק בין הערים החרדיות אין תחבורה ציבורית, על מה ולמה ? |
|
לאחר ששלחנו מכתבים לסמוטריץ. ופיני גרוס הנציג האוגודאי מאלעד התערב וניהול שיחות עם סמוטריץ. היום חזר קו 280 מאלעד לבני ברק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2020 00:07 |
|
| |
מה עם 402? אולי צריך לפנות לנציג הליכוד בעיריית בני ברק.
תוקן על ידי היצל ב- 06/05/2020 00:07:56
תוקן על ידי היצל ב- 06/05/2020 00:08:09
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2020 00:31 |
|
| |
לה''ו. חודש רע-מדון, תמיד יש בעיה בתח''צ, בגלל שחרדים זה פאסט נישט להיות נהגי אוטובוס. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2020 00:43 |
|
| |
א. יש מלא חרדים נהגים כיום ב"ה. ב. לא מדברים על קוים שלא מתפקדים כמו שצריך אלכ על קווים שפשוט מבוטלים. ג. תסתכל במראה (וירטואלית) ותמצא את ההבדלים (הרעיוניים) בינך לבין רינה מצליח (בלי לפגוע חלילה). בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2020 02:28 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | | בכל הארץ עובדים הקווים כמעט כרגיל ורק בין הערים החרדיות אין תחבורה ציבורית, על מה ולמה ? |
|
כי הם לא שילמו מיסים
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2020 02:47 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | | בכל הארץ עובדים הקווים כמעט כרגיל ורק בין הערים החרדיות אין תחבורה ציבורית, על מה ולמה ? |
|
אתה מחכה לטובתם של הנהנים משולחן איזבל הציוני ימש"ו שר"י? אתמהה??
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2020 11:54 |
|
| |
בונדמן
אם כבר, אז אני מציב בפניכם מראה, איך הציונים שאתם מתחנפים להם ומתחברים עמהם לנהל איתם בשותפות את המדינה של גיהנם, בשיכון, בבריאות ועוד, מפקירים אתכם ביום פקודה, וכאשר בכל הערים החילוניות מתנהלת התחבורה באופן כמעט מלא וסדיר, מאחרי פסח, גם התחבורה העירונית וגם הבין העירונית, הרי שהתחבורה החרדית משותקת לגמרי, אני מכיר זוגות צעירים ששילמו 300 ו400 ש"ח למוניות ומסיעים פרטיים בכדי להיות בשבת האחרונה עם ההורים, אחרי כמעט חודשיים שלא התראו,
כנ"ל כתבתי באשכול סמוך לגבי קווי הפלאפון, החילוני לא מרגיש שום מגבלה לעומת החרדי שהקווים שלו בקריסה, אם כי בזה יש מאשימים את וועדת התקשורת לענייני רבנים,
אבל מה, בזאת תנוחמו, שהיה יכול להיות יותר גרוע, במקרה של הסתערות המונית ח"ו על מכשירי הנשמה, ואז הייתם רואים את הפקודה הסודית בבתי החולים, לנתק חרדים לטובת חילונים,
תוקן על ידי בונדמן ב- 06/05/2020 11:55:22
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2020 12:00 |
|
| |
במוקדם או במאוחר יתחילו לפעול הקווים, החברות והנהגים החילוניים גם צריכים להתפרנס, אז תזכרו מראש את הכותרות, המודיע : בהתערבות השר ליצמן חזרה התח"צ... ולמחרת באותו עיתון: בהתערבות הח"כ טסלר חזרה התחבורה לאלעד, יתד נאמן : הודות להשתדלות הרב גפני חזרה התח"צ לב"ב, בעקבות פעילות הרב מקלב בשיתוף הרב פינדרוס חזרה התח"צ לקרית יערים, הדרך : ח"כ אבוטבול רוצה להחזיר את התח"צ לבית שמש, הרב דרעי מורה להמתין, (וזה כבר אחרי שהתחבורה בבית שמש תפעל כסדרה,
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|