|
|
| נשלח ב-6/5/2020 00:51 |
|
| |
אלו שניפחו את הקורונה הם הם אלו שגרמו לשפיכת דמים הזו!!
מנהל המרכז הרפואי מעיני הישועה פרופסור מוטי רביד בראיון לקו החרדי: "מבחינת התחלואה הכללית, במיוחד באזור בני ברק, המצב שלנו רע מאוד. אנשים מגיעים אלינו בשלב מאוחר של חולי והסיכוי להציל אותם הולך ופוחת. בית החולים הוא המקום המוגן ביותר מפני קורונה. בחודשיים האחרונים נפטרו לפחות פי שלושה אנשים בבני ברק ממחלות רגילות מאשר מקורונה."
פי שלושה אנשים מתו בבני ברק ממחלות רגילות מאשר מקורונה, והכל בגלל הבהלה שעשו מקורונה!!!
לנפטרים האלו אין קול ואין סטטיסטיקות ואין אף אחד שיחרף את נפשם למענם!! הם מתים בשקט מחריד באין מי שיזעק את זעקתם!! וכל זה למה?? כי אין להם את יחסי הציבור שיש לקורונה!!!
פשע לאור היום!! והכל בחסות אלו שמאשימים אחרים בלא פחות מרצח!!
אני הזהרתי על זה מראש והייתי קול קורא במדבר, לעגו לי וצחקו עלי, ואין לי ספק שגם אחרי ההודעה המזעזעת הזה יאשימו אותי ולא יעשו לעצמם שום חשבון הנפש!!
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 06/05/2020 00:53:20
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 06/05/2020 01:26:18
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2020 01:02 |
|
| |
אז מה שאתה מנסה לטעון זה שהעצות הגאוניות שפירר ושאר היועצים החכמים נתנו לבעלזער ללגלג מסכנת הקורונה היה כדי להציל את החולים המסכנים ההם? תמניא תפסיק להשתטות והפסק לדוש בנושא כדי שכמה שיותר מהר ישכחו את "חכמתו" של רבך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2020 01:13 |
|
| |
יש מקור כתוב לדברים ? ולשיטתך, היה עדיף שמליוני אזרחים ח"ו יידבקו העיקר לא לעורר בהלה? לענ"ד יש למצוא את האיזונים (כמו בכל תחום), ואולי את הנקודה הספציפית של החשש להגיע לבתי רפואה, היו צריכים לפתור ע"י הסברה מתאימה, בפרט כשלמשרד הבריאות הנה ידוע מי הם החולים רח,"ל.
תוקן על ידי היצל ב- 06/05/2020 01:16:43
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2020 05:35 |
|
| |
[quote]די נמאס ממכם... כבר בא להקיא ממכם... האם לא פתחתם פה מספיק אשכולות על בעלז משמאל וקורונה מימין? וואלה נפל לי ראיון לאשכול חדש נגד בעלזא שהם הזיקו לדופן המקרר במעבדה הסינית בוואן, ובגלל זה דלף החומר של הנגיף החוצה
אז מה שאתה מנסה לטעון זה שהעצות הגאוניות שפירר ושאר היועצים החכמים נתנו לבעלזער ללגלג מסכנת הקורונה היה כדי להציל את החולים המסכנים ההם? תמניא תפסיק להשתטות והפסק לדוש בנושא כדי שכמה שיותר מהר ישכחו את "חכמתו" של רבך נשלח מהאנדרואיד שלי [/quote]
תוקן על ידי שדה9 ב- 06/05/2020 05:35:41
תוקן על ידי שדה9 ב- 06/05/2020 05:36:45
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|