|
|
| נשלח ב-7/5/2020 00:31 |
|
| |
| בנשק כתב: |  | בנשק, גם מי שפותח מכוני טיפוח ומספרות בהם יש קרבה רבה, הוא פחות רוצח?
אם אתה משווה, כנראה שמעולם לא היית במכוני טיפוח או להבדיל בקבר הרשב"י בל"ג בעומר (ואפילו בסתם ימות השנה).
מוזמן להסביר איך בישיבה ברכבים נפרדים יש קירבה רבה יותר מאשר במכון טיפוח (תנסה להוציא ריסים עם פינצטה ליושב ברכב לידך ;-)
נכון. אם יסעו כולם ברכבים נפרדים, ורק יעשו סיבוב סביב הקבר בלי לעצור ובלי להיכנס לתוך הציון, בהחלט זה הרבה יותר בטוח. מסכים איתך.
|
|
אז על זה נזעקתי, יש מתווה בטיחותי (לכל בר דעת אין ספק שחיי אדם קודמים לכל!, גם במקרה של ספק), שלפי מה שהתפרסם זה קיבל את אישור מומחי תנועה ובטיחות (תמיד מי שמאשר באירועים המוניים זה מהנדסים אזרחיים מוסמכים), והרושם שמתקבל הוא שהסיבה שזה לא קורה היא רק כי זה לא ממש מעניין את מי שמסוגל לקדם את זה, וביום פקודה מספר לנו שדואג עבורנו...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 00:37 |
|
| |
| בנשק כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | עם רצון טוב אפשר לפתור הכל, כמות האנשים והזמנים וכו' אבל מה לנו כי נלין כשבתי כנסיות ובתי מדרשות עדיין נעולים, ומה שתופס את הכותרות זה האלכוג'ל על השולחנות של המסעדות. הפעם אני עם בונדמן נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
צודק. ההבדל הוא שבעלי המסעדות יש להם אינטרס כלכלי, והם יעשו הכל לשמור על הכללים כדי שיוכלו להמשיך לעבוד. ואילו בתי הכנסת, אין בהם אחראי, ואיש הישר בעיניו יעשה, ואין סיכוי שישמרו שם על כללי זהירות.
|
|
בכלל לא משנה המציאות. מה שמשנה זה במה המדינה עסוקה, בספורט ובמסעדות. הצרכים של החרדונים יחכה עוד קצת. עדיין לא הגענו לסף הסיבולת. שכינתא בגלותא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 00:50 |
|
| |
תוסיף על כך שאם יש תירוץ השנה לחסוך את כל הכאבי ראש סביב ההילולא שעושה למדינה, אזי עשו איסור גורף לבל יהינו לעלות אל ההר וחסל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2020 14:00 |
|
| |
נציגי מרצ דואגים לציבור הבוחרים המצומצם שלהם גם כשזה כאב ראש למדינה, נציגי ג זה דואגים לציבור המקורבים המשתלטים על הציבור... גם כשזה מעורר הסתה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2020 13:53 |
|
| |
נו, באמת... שכחתם מה היה פה ביום הזיכרון לחללי צה"ל?
תאמינו לי, שלחברה בישראל ולהורים השכולים בפרט, היום הזה חשוב לא פחות ממה של"ג בעומר חשוב לנו...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2020 14:26 |
|
| |
א. ביום הזכרון נתנו להם הזדמנות להגיע בימים שלפני ... ב. עם כל הכבוד ליום הזכרון (ויש המון כבוד לרגשות של הורים שעולים ל"ע) עגיין זה לא יארצייט שהיום הספציפי חשוב. ג. פה היתה אפשרות (אמנם עם מאמץ, אבל בשביל זה הם מקבלים משכורת, ומבקשים את קולנו ביום פקודה), לאפשר הגעה מוגבלת לכלל הציבור, או פיזור ברחבי ההר למשפחות גרעיניות שעושות חלאקה עם התחייבות מראש, כפי שציינו בעתירה, או במסלול לרכבים ללא יציאה מהרכב.
|
|
|
|
|