| נשלח ב-9/5/2020 23:50 |
|
| |
אריה דרעי קורא לחשבון נפש מעמיק: 70% מהחולים בישראל - חרדים
"צריך לעשות חשבון נפש מעמיק מאוד בתוך הציבור שלנו. לצערי הרב, 70% מהחולים בכל מדינת ישראל - הם חרדים. אל תספור רק את ירושלים, בני ברק, ביתר, אלעד ומודיעין עילית. גם בתוך הערים האחרות, מי שמכיר את את הנתונים כמוני יודע שגם השכונות שם זה בעיקר חרדים".
https://twitter.com/ishaycoen/status/1259181578548322306
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 23:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 17:14 |
|
| |
השקר הוא כי הוא אמר זאת כיומיים אחרי ראש השנה, בעוד שאי אפשר במציאות להגיע למצב קשה תוך ימים ספורים. כשעדיין לא מזהים הדבקה בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 15:21 |
|
| |
דרעי: "עשרות חרדים צעירים שהתפללו בראש השנה כעת במצב קשה" שקרים אחרונים משכחים את הראשונים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 08:18 |
|
| |
אולי אריה דרעי יעשה אחת ולתמיד חשבון נפש אמיתי למה בתי כנסיות וישיבות סגורים למה כל מי שמקושר אליו קיבל אישור כנראה ברגע האחרון הוא ניסה לתפוס את הנזק המצטבר שהוא עשה בראיון שרוב החולים חרדים ואז הוא קרה לנציגיו לעשות דוגמא אישית ולא לעלותאבל זה כבר היה מאוחר מידי כל הנהגים והמאכרים למיניהם כבר קיבלו אישורים יחידת להב 433 בואו לחקור, מרגע לרגע אני שומע כמה החגיגה גדולה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 01:06 |
|
| |
ירו_שלמי
| ירו_שלמי כתב: |  | אולי הוא מתכוון לחולים כיום?
(ותמניא, כן דרעי אוהב את הציבור החרדי ורוצה שיחיה). |
|
לא קשה ללמד זכות..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 20:13 |
|
| |
והנה כבר מתחיל התירוצים והתחמקויות באשר למספר הדרמטי של 70% חולים חרדים, הסביר דרעי: "בשבועות האחרונים שאנחנו בנסיגה, החולים שנוספים כל יום, מספר קטן, 70% מתוכם הם חרדים. בסך הכל, מככלל החולים שהיו במדינת ישראל, למעלה מ-50% היו מהציבור החרדי, בוודאות". חכו לתיקונים הבאים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 16:31 |
|
| |
| assafsuf כתב: |  | assafsuf
| תמניא_אפי כתב: |  | | קלעפער כתב: |  | נניח שגוזמא בעלמא זרק. אבל גם פחות מחמישים אחוז זה המון באופן יחסי לגודל האוכלוסיה. |
|
לא נכנסתי לעצם הנושא. חורה לי מאוד ששר שאמור להיות משלנו מפריח מספרים שקריים באוויר שחוץ מהסתה אין בו כלום. מכוער ביותר. רוצה, שיגיד אמת שלדבריך גם מספיק, אבל להסית עם שקרים?? נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אויש נו, שקרים לא אתווכח איתך רק אציג עובדות: אשדוד לדוגמא, כמעט כל החולים מרוכזים ברובעים ז', ג', ח',ו' (רובע חרדיים/מתחרדים), וכדי ביזיון וקצף...
|
|
לא דיברתי על "כדי בזיון וקצף". את זה שכל אחד יעשה חשבון לעצמו. תהיתי איך שר חרדי משקר בלי בושה בהצגת מספר שקרי בעליל שכל אחד יכול לבדוק. מאוד מעניין אותי אם הוא היה מעז כך לשקר לגבי הערבים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 16:22 |
|
| |
assafsuf
| תמניא_אפי כתב: |  | | קלעפער כתב: |  | נניח שגוזמא בעלמא זרק. אבל גם פחות מחמישים אחוז זה המון באופן יחסי לגודל האוכלוסיה. |
|
לא נכנסתי לעצם הנושא. חורה לי מאוד ששר שאמור להיות משלנו מפריח מספרים שקריים באוויר שחוץ מהסתה אין בו כלום. מכוער ביותר. רוצה, שיגיד אמת שלדבריך גם מספיק, אבל להסית עם שקרים?? נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אויש נו, שקרים לא אתווכח איתך רק אציג עובדות: אשדוד לדוגמא, כמעט כל החולים מרוכזים ברובעים ז', ג', ח',ו' (רובע חרדיים/מתחרדים), וכדי ביזיון וקצף...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 16:08 |
|
| |
שישקר מהיום למחר, שישנאו אותנו כל החילונים, אבל שימותו פחות חרדים. . . . שווה. . . . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2020 00:41 |
|
| |
נתונים מופרכים וסתם מעורר חילול השם
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 21:25 |
|
| |
אולי הוא מתכוון לחולים כיום?
(ותמניא, כן דרעי אוהב את הציבור החרדי ורוצה שיחיה).
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 19:18 |
|
| |
ולשרה_בן
|
|
השקרן הפתולוגי מטיף מוסר לאחרים..
תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 10/05/2020 19:18:31
תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 10/05/2020 19:20:13
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 18:48 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | נניח שגוזמא בעלמא זרק. אבל גם פחות מחמישים אחוז זה המון באופן יחסי לגודל האוכלוסיה. |
|
לא נכנסתי לעצם הנושא. חורה לי מאוד ששר שאמור להיות משלנו מפריח מספרים שקריים באוויר שחוץ מהסתה אין בו כלום. מכוער ביותר. רוצה, שיגיד אמת שלדבריך גם מספיק, אבל להסית עם שקרים?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2020 18:47 |
|
| |
תמניא
שמישהו אחר ישעשע אותך בדיוני סרק
האמת לא עניינה ולא מעניינת אותך, אתה מחפש מתחת לאדמה להצדיק את חשיבתך והתנהלותך הפרזיטית וחסרת האחריות.
נ.ב. לא בכדי אתה מתעלם מכך שחרדים יש גם בערים רבות נוספות חוץ מאשר בית שמש אלעד ביתר ב"ב וירושלים, זה מבלבל את האג'נדה שלך.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 10/05/2020 18:47:36
|
|
|
|
|