בית פורומים בחדרי חרדים

אלפי מתרחצים בים מול בתי כנסת ונעולים=16 ח"כים עלובים אפסים מוחלטים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/5/2020 07:19 לינק ישיר 
אלפי מתרחצים בים מול בתי כנסת ונעולים=16 ח"כים עלובים אפסים מוחלטים

הלב נקרע לראות את חופי הים ברחבי הארץ, מלאים עם מתרחצים מבלים ומחללים את יום השבת במשחקי מטקות ובריצות ספורט לעומת בתי הכנסת הנעולים ודלתותיהם מרותכים שחלילה לא יכנסו לשם מנין אנשים לתפילות שחרית מנחה וערבית או לשיעור דף היומי של מספר אנשים, איפה הם נציגינו שלמרבה הבושה קולם לא נשמע כלל, לא בנושא יהודי יסודי זה ולא בשום נושא של הציבור החרדי,

מדוע יש נענשנו ב 16!!!

חברי כנסת חרדים והם כולם לוזרים והם חדלי אישים ואפסים מוחלטים???

תוקן על ידי לב_ארי ב- 10/05/2020 07:21:22

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 18:47 לינק ישיר 

לב_ארי כתב:
כשרואים את הקורות היום בוועדת החוקה, חבר כנסת יעקב אשר שהתברר כי הוא כלומניק שלא הצליח לסתום את הפה של חבר כנסת אחר שפגע בקדושי ישראל ופתח במתקפת הסתה פרועה חסרת תקדים על הציבור החרדי ומנהיגיו. והיו"ר האפס הזה, חוץ מלאמץ ולחזור שוב ושוב על  המשפט שלמד בטח מח"כ אייכלר, "אנטישמי" ועוד גיבובי מילים ריקים מתוכן, לא השכיל לענות לו עניינית ואו לחליפין לסתום לו את הפה, אין זה אך ורק כי חטאנו חטאה גדולה מאוד שנענשנו עם נבחרת של נציגי ציבור מושחתים שכאלה, אפסים מוחלטים מועלים בשליחותם.
הם אינם ראוים יותר לאימון הציבור היראים, 
ניסיתי לקרוא מכל הכיוונים ולא הצלחתי להבין מה אתה רוצה.
אולי אם יש בין הגולשים מישהו אינטלגנט יותר ממני יוכל להסביר לי את הטענות הגאוניות שהובאו כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 17:58 לינק ישיר 

המציאות היא שבים כמעט לא נדבקים,

יש ערים כמו ראשון לציון, חדרה ,הרצליה, חיפה, אשקלון

ששם עשרות אלפים הולכים לים,

וכמעט אף אחד לא נדבק.

עוד יותר, רוב החילונים בים בלי מסיכות !

והמציאות היא שאף אחד כמעט לא נדבק,

אולי זה בגלל הרוח שקיימת כמעט כל הזמן,

אולי זה בגלל רסיסי המלח שהם באוויר כל הזמן.

זו המציאות.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 03/08/2020 18:00:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 17:53 לינק ישיר 

כשרואים את הקורות היום בוועדת החוקה, חבר כנסת יעקב אשר שהתברר כי הוא כלומניק שלא הצליח לסתום את הפה של חבר כנסת אחר שפגע בקדושי ישראל ופתח במתקפת הסתה פרועה חסרת תקדים על הציבור החרדי ומנהיגיו. והיו"ר האפס הזה, חוץ מלאמץ ולחזור שוב ושוב על  המשפט שלמד בטח מח"כ אייכלר, "אנטישמי" ועוד גיבובי מילים ריקים מתוכן, לא השכיל לענות לו עניינית ואו לחליפין לסתום לו את הפה, אין זה אך ורק כי חטאנו חטאה גדולה מאוד שנענשנו עם נבחרת של נציגי ציבור מושחתים שכאלה, אפסים מוחלטים מועלים בשליחותם.
הם אינם ראוים יותר לאימון הציבור היראים, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 16:08 לינק ישיר 

חיים_התמים כתב:

בונדמן כתב:
הרבה קהילות בארה"ב כבר פתחו את בתי הכנסת, כמו באבוב 48מ ו45, מונסי, מונסי וומסב"ג ועוד, 

אם זה נכון והם אנשים אחראיים, הם מסתמכים על זה שכולם כבר נדבקו, באר"י זה לא תקף

בבני ברק יש ביממה האחרונה 5 נדבקים.
לפני חג הפסח היה ביממה ממוצעת הרבה יותר מ100 נדבקים.

יש לך הסבר?
אפילו עיוור רואה שהמחלה דועכת ואין נדבקים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 16:05 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
הרבה קהילות בארה"ב כבר פתחו את בתי הכנסת, כמו באבוב 48מ ו45, מונסי, מונסי וומסב"ג ועוד, 

אם זה נכון והם אנשים אחראיים, הם מסתמכים על זה שכולם כבר נדבקו, באר"י זה לא תקף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 16:03 לינק ישיר 

האכיפה ממניעים פסולים, אך יתכן שיש בה להציל חיים

https://twitter.com/dovieichler/status/1259787989204578305

https://twitter.com/yakovamar1/status/1259558456790573058

https://twitter.com/AryeErlich/status/1259774528382779393

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 11:52 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 00:52 לינק ישיר 

לצערנו הממסד פחות יצירתי כשזה מגיע לבתי כנסת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 00:40 לינק ישיר 

מה לנו למה שאחרים עושים אתה צריך לשאול את הרופא שאתה או הרב שלך שואל האם לצום ביום כיפור - ובנתיים בכל אופן אצלינו בחו"ל רופאים אלו צועקים : לא ! הממשלה גם בחו"ל וגם בארץ יש לה אילוצים כאלו ואחרים , לנו יש את ה וחי בהם , ואת הנשמרתם מאוד מה קשור מה הגוי או להבדיל החילוני התל אביבי עושה ...??? מה זה בכלל נוגע אלי ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2020 20:03 לינק ישיר 
yeshivish

אבאבאווער כתב:
ידוע לי מקרוב על אדם רשע שיצא לתפילה בשבת האחרונה במקום פתוח ליד בית כנסת נעול כשאחד מבני ביתו הגר עמו באותו חדר חלה השבוע בקורונה ועליו נאסר לצאת מהבית. תאר לך שדלתות בית הכנסת היו פתוחות ורשע זה בוודאי היה נכנס פנימה. כמה חולי קורונה נוספים בוודאות היו מתווספים דרכו. אני עדיין לא יודע כעת כמה....

אם אתה יודע על אדם שבמגע ישיר עם חולה קורונה והוא מסתובב חופשי, אתה שותף לפשע שלו, ובמידה וימות מישהו חלילה אתה לא תהיה נקי.
תאר לעצמך שהייתי מדווח שידוע לי על מחבל שמסתובב עם פצצה ובינתיים לא פגע באף אחד. כולם היו מזדעקים, ובצדק, איך אני לא פונה ישר למשטרה?

עדיין לא מאוחר!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2020 19:34 לינק ישיר 

לב_ארי כתב:
אתה מזכיר לי את משלי, ........כסיל שונה באולתו.

ברור
רוב העולם כסילים
ב"ה שהקב"ה שתל בדורנו היתום כמה חכמים שיהיה זכות קיום לעולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2020 19:24 לינק ישיר 

אתה מזכיר לי את משלי, ........כסיל שונה באולתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2020 18:24 לינק ישיר 

לב_ארי כתב:
לא אני בר דעת ולא אתה, הבנתי שהקובע הוא משרד הבריאות, והאפליה זועקת לשמים.

קניונים כן, בתי כנסת לא, חנויות כן בתי מדרשים לא, חוף הים כן ומקומות תפילה לא, מה איתך אתה עיוור, סומא לחלוטין?

תפעיל את הראש במקום להתקרבן ולהעצים בתוכך את תחושת הקיפוח
כבר נכתב רבות כאן בפורום (ולא רק על ידי) מה ההבדל בינינו לבינם, ומה ההבדל בין חנויות לבתי כנסת ובתי מדרשות.

נ.ב. להזכירך, שרוב הרבנים וגדולי התורה סוברים שמסוכן לפתוח את בתי הכנסת בעת הזו, זה לא הציונים הרשעים שסתם החליטו לסגור לנו את בתי הכנסת ולהפסיק את קול התורה מבתי המדרשות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2020 18:19 לינק ישיר 

לא אני בר דעת ולא אתה, הבנתי שהקובע הוא משרד הבריאות, והאפליה זועקת לשמים.

קניונים כן, בתי כנסת לא, חנויות כן בתי מדרשים לא, חוף הים כן ומקומות תפילה לא, מה איתך אתה עיוור, סומא לחלוטין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2020 18:16 לינק ישיר 

לא מובן מה אתה רוצה?

אתה רוצה שגפני ומקלב אייכלר וטסלר ודרעי וכו' יילכו לחופי הים לצעוק על אלו שמפרים את ההוראות?
אתה רוצה שבגלל שהם מסכנים את עצמם, אנו נסכן עצמנו ביודעין?

כל בר דעת מבין שלעת עתה התקהלויות בבתי כנסת (מקומות סגורים) 3 פעמים ביום ויותר, זה בעייתי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אלפי מתרחצים בים מול בתי כנסת ונעולים=16 ח"כים עלובים אפסים מוחלטים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext