בית פורומים בחדרי חרדים

בושה!!! שוטרות בבתי כנסת... תודה לכם יהדו"ת וש"ס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/5/2020 03:20 לינק ישיר 
בושה!!! שוטרות בבתי כנסת... תודה לכם יהדו"ת וש"ס

www.bhol.co.il/news/1098773 הנני מקיים מצוות מחאה! חברי הכנסת המתקרים חרדים; אין לכם בושה!? אין לכם את היכולת לפנות לארדן שיורה ששוטרות לא ישתתפו בפעילות בקרב גברים (זה שווה לכם, יהיו פחות מהקריאות הלא אנושיות "שיקצע" שגורמות להסתה וחילול השם [העבירה שעוד נשארה לכם ב"ה], וגורמת לאמוציות לא טובות בציבור), ועאכו"כ לא בבתי כנסת? בחו"ל לא שולחים שוטרות בבתי כנסת... מה אתם שווים??? רק ג'ובים ולדאוג למקורבים ומנהלי המוסדות שיוכלו להמשיך לעשוק את הציבור? לכה"פ אל תקראו לעצמכם שלוחא דרבנן!!! שלוחא דמושחתים הוא כינוי היותר ראוי לכם!

תוקן על ידי היצל ב- 11/05/2020 03:24:31

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 23:12 לינק ישיר 

למה לסטות מהנושא המרכזי ? בסדר או לא בסדר להתפלל בבית הכנסת זה עניין אחד ולשלוח שוטרות לבתי הכנסת זה גועל נפש אחר . אף פעם לא מתחשבים בציבור שלנו עם קורונה או בלי קורונה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 21:22 לינק ישיר 

היצל כתב:
"אבהיר שוב, לא נכנס לעצם הנדון אם הם פועלים נכון, אני חושב שאי הגעת שוטרות לפעילות בבית כנסת אמור להיות בקונצנזוס!"

אתה מצפה מגפני וחבריו ב'דגל' שיעשו משהו בנידון? 
https://www.kikar.co.il/296139.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 19:29 לינק ישיר 

סקופער כתב:

לרוצחים האלה הייתי שולח שוטרות ערומות, אולי כך יפסיקו לרצוח...

מן הסתם אתה אחד מאותם ''רוצחים'' ואתה מייחל ומצפה שישלחו לך שוטרות כאלו .

אבל צר לי לאכזב אותך שמפקד המחוז כנראה לא גולש פה בבחדרי כדי לראות את הרעיון היצירתי שלך .
ומאחר וכך תמיד ימשיכו לפנות אותך שוטרים זכרים ושוטרות תפוחות ועגלגלות ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 19:22 לינק ישיר 
סקופער

היצל כתב:
הנדון כאן הוא לא בתי כנסת כן או לא, כי באמת אפשר לדון האם כבר אפשר לפתוח בית כנסת במקום שיש אנשים אחראיים שיבואו רק עם מסיכות וכו'. 

לצערי, בוידאו רואים בבירור שהרבה מהאנשים שם ללא מסכות כלל, דבוקים זה בזה, ומספיק חולה קורונה אחד שיבוא לשם ואנחנו עומדים לפני התפרצות נוספת. לא מספיק לאנשים שם שכמה מהאזור שם נפטרו?

וכמובן, אין להשוות את זה לחנות או מכולת וכדו'. אני הולך למכולת מיד אחרי הנץ שאין אנשים, לבוש מסיכה, מחטא ידיים כשמסיים, את הילדים לא שולח למוסדות. ספק פיקוח נפש דוחה שבת, אז פה הצדיקים האלה מחמירים לי על תפילה בציבור שעל זה כתב השו"ע רק לשון ישתדל אדם ולא לשון חיוב גמור...

ואני חשב שדבר זה הוא כי הציבור חונך שעושים כי כך עושים, ולא שעושים כי זה רצון ה', וממילא שפתאום א"א לעשות את מה שעושים כל הזמן, אנשים קשה להם ומרגישים מחויבים לעשות מה שעושים כל הזמן כי כך חונכו, ולא עוצרים לחשוב מה רצון ה' כאן.

רוב ככל גדולי הפוסקים פסקו שלא ללכת לבתי כנסיות עד יעבור זעם. אבל כמו בכל דבר, יש את שולי השוליים שיודעים יותר טוב וגם כאן מסתמא יצעקו רבינו סטה מן הדרך, וכולי תקווה שהקב"ה לא ינהג אתם במידה נגד מידה, מה הם לא חסים על אחרים כך הקב"ה לא יחוס עליהם...

אני חושב שרצח הוא אחת מג' עברות חמורות, והוא אמור להיות קונצנזוס יותר חזק מאשר שליחת שוטרות לפיזור רוצחים...

נראה לי עד שלא ימותו ממאה שערים וגאולה מאה מתים החברה שם לא יבינו. רח"ל. איפה הקו האדום שלהם שהם יתחילו לשמור על עצמם ועל אחרים? או שאולי אין כלל קו אדום ואין לצפות מהם להבנה מינימלית של ילד בן 5 שמבין את חומרת העניין. נמאס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 17:47 לינק ישיר 
ולשרה_בן

היצל כתב:
לרוצחים האלה הייתי שולח שוטרות ערומות, אולי כך יפסיקו לרצוח...

הוא רק מנסה לעזור לך, הוא רואה מה יש בראש שלך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 16:53 לינק ישיר 
אבהיר שוב, לא נכנס לעצם הנדון אם הם פועלים נכון, אני חושב שאי הגעת שוטרות לפעילות בבית כנסת אמור להיות בקונצנזוס!

סקופער כתב:
הנדון כאן הוא לא בתי כנסת כן או לא, כי באמת אפשר לדון האם כבר אפשר לפתוח בית כנסת במקום שיש אנשים אחראיים שיבואו רק עם מסיכות וכו'. 

לצערי, בוידאו רואים בבירור שהרבה מהאנשים שם ללא מסכות כלל, דבוקים זה בזה, ומספיק חולה קורונה אחד שיבוא לשם ואנחנו עומדים לפני התפרצות נוספת. לא מספיק לאנשים שם שכמה מהאזור שם נפטרו?

וכמובן, אין להשוות את זה לחנות או מכולת וכדו'. אני הולך למכולת מיד אחרי הנץ שאין אנשים, לבוש מסיכה, מחטא ידיים כשמסיים, את הילדים לא שולח למוסדות. ספק פיקוח נפש דוחה שבת, אז פה הצדיקים האלה מחמירים לי על תפילה בציבור שעל זה כתב השו"ע רק לשון ישתדל אדם ולא לשון חיוב גמור...

ואני חשב שדבר זה הוא כי הציבור חונך שעושים כי כך עושים, ולא שעושים כי זה רצון ה', וממילא שפתאום א"א לעשות את מה שעושים כל הזמן, אנשים קשה להם ומרגישים מחויבים לעשות מה שעושים כל הזמן כי כך חונכו, ולא עוצרים לחשוב מה רצון ה' כאן.

רוב ככל גדולי הפוסקים פסקו שלא ללכת לבתי כנסיות עד יעבור זעם. אבל כמו בכל דבר, יש את שולי השוליים שיודעים יותר טוב וגם כאן מסתמא יצעקו רבינו סטה מן הדרך, וכולי תקווה שהקב"ה לא ינהג אתם במידה נגד מידה, מה הם לא חסים על אחרים כך הקב"ה לא יחוס עליהם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 16:04 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 12:50 לינק ישיר 

סיירת_מרן כתב:

פושע מי שנכנס לבית כנסת להתפלל

אפשר לחשוב, עבריין ורוצח שכמותך, שאתה כבר חודשיים חי רק משימורים ומים מינרלים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 12:49 לינק ישיר 
סענדי

תמניא_אפי כתב:
למה בריכוזים החרדיים אין תחבורה ציבורית?

אי אפשר להגיש תביעה על אפליה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

ולמה רק בריכוזים החרדים יש תחלואה, למה רק בריכוזים החרדים התחלואה עדיין לא מפסיקה.

תסתכל קצת בגרפים ותראה, בזמן שברוב ערי הארץ התחלואה עומדת על 0 נדבקים זה למעלה משבועיים שלוש, ורק בריכוזים החרדים ממתינים וממתינים. אמנם זה כבר בירידה ענקית, אבל עדיין יש שם נדבקים, למה? ממי הם נדבקים??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 12:37 לינק ישיר 

מי שרוצה להתאבד בתוך בית הכנסת , זכותו.
הבעיה שהוא לא נשאר שם לנצח אלא יוצא החוצה ומדביק אותי .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 11:48 לינק ישיר 

ולפותח האשכול, במחילה מכבודך, יתכן ואתה קצת נאיבי בנידון, אתה באמת משוכנע שח"כים חרדים אמורים לדאוג לך או לרוחניותך, הם מעולם לא התיימרו לעשות את זה, הם סוחרים שעושים כסף וביזנעס נטו, אתה רוצה לדבר על ישיבות ומוסדות גנים וכו', איפה שאפשר לעשות על זה קופה ותקציבים, משרות, ג'ובים וכו', בכבוד,  בית כנסת ? מניינים ? שוטרות וצניעות ? עזוב, אין על זה שום תקציב ושום קופון, אז אל תנדנד בנושא, אולי סמוטריץ' ירצה לסייע בנידון, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 11:47 לינק ישיר 

למה בריכוזים החרדיים אין תחבורה ציבורית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 11:44 לינק ישיר 

כל התחבורה הציבורית בארץ עובדת כמעט כרגיל, למעט בריכוזים החרדים,

מי החליט שעשרים נוסעים באוטובוס סגור הם לא רוצחים ורודפים ומחלללי שם שמים, ועשרים מתפללים בבית כנסת שיותר מרווח מאוטובוס הם רוצחים ורודפים וסוטים ופדופילים וכו', 

חרד"קים, תפעילו קצת את הקופסא שבין שתי האוזניים, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 11:38 לינק ישיר 

היצל כתב:
גם מי שנכנס לאוטובוס ?

סיירת_מרן כתב:

גם מי ששולח את הילד שלו לגן?
גם מי שמפגין?
גם מי שנכנס לחנות שלא לצורך אוכל נפש?

בקיצור
הטלית ותפילין זורקים ראשון לים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2020 11:31 לינק ישיר 
גם מי שנכנס לאוטובוס ?

סיירת_מרן כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בושה!!! שוטרות בבתי כנסת... תודה לכם יהדו"ת וש"ס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext