כאשר כל המיוחסים למיניהם שחלקם מוכרים לציבור כאפסים מדופלמים, מסתובבים לך במירון בארשת נפוחה והתיעוד מגיע לכל מקום, אי אפשר לדרוש מדלת העם שישבו בבית בחיבוק ידיים ואפס מעש, ולא יתארגנו לאיזה הדלקה עסיסית עם ניחוחת מירון, בושה וחרפה ממדרגה ראשונה! לו היו מציעים לי אישור לעלות מירונה הייתי מסרב בתוקף כדי לא להיות ברשימה הנבזית והמתנשאת על ראשי עם הקודש.
ולא, אני לא נסחף עקב זה - לטרוניה ילדותית להתנפל על הרצפה ולבעוט בקרקע, ולא לא הולך לעשות 'דוקא' דברים הגורמים לסכנה.
ואלו המאכערים יבואו אתם חשבון. ואלו ה'חברמנים' וה'סלבים' וכל מיני ה'חשובים' וה'עסקנים' - בזויים אתם בעיני הקהל! מסוף העולם ועד סופו!
אשריך שאינך נזקק לאישור כניסה למירון בכדי להעלות את המורל העצמי,
אני יותר מודאג מכך שהרי אין מתנות חינם, וברור שזה שמור לי ואשמור לך.
כאשר כל המיוחסים למיניהם שחלקם מוכרים לציבור כאפסים מדופלמים, מסתובבים לך במירון בארשת נפוחה והתיעוד מגיע לכל מקום, אי אפשר לדרוש מדלת העם שישבו בבית בחיבוק ידיים ואפס מעש, ולא יתארגנו לאיזה הדלקה עסיסית עם ניחוחת מירון, בושה וחרפה ממדרגה ראשונה! לו היו מציעים לי אישור לעלות מירונה הייתי מסרב בתוקף כדי לא להיות ברשימה הנבזית והמתנשאת על ראשי עם הקודש.
ולא, אני לא נסחף עקב זה - לטרוניה ילדותית להתנפל על הרצפה ולבעוט בקרקע, ולא לא הולך לעשות 'דוקא' דברים הגורמים לסכנה.
ואלו המאכערים יבואו אתם חשבון. ואלו ה'חברמנים' וה'סלבים' וכל מיני ה'חשובים' וה'עסקנים' - בזויים אתם בעיני הקהל! מסוף העולם ועד סופו!
אשריך שאינך נזקק לאישור כניסה למירון בכדי להעלות את המורל העצמי,
אני יותר מודאג מכך שהרי אין מתנות חינם, וברור שזה שמור לי ואשמור לך.
ולך תדע כמה שחיתויות ושוחד נולדו מהאישורים האלו.
נשלח ב-12/5/2020 17:16
פלנטה
בונדמן כתב:
כאשר כל המיוחסים למיניהם שחלקם מוכרים לציבור כאפסים מדופלמים, מסתובבים לך במירון בארשת נפוחה והתיעוד מגיע לכל מקום, אי אפשר לדרוש מדלת העם שישבו בבית בחיבוק ידיים ואפס מעש, ולא יתארגנו לאיזה הדלקה עסיסית עם ניחוחת מירון,
בושה וחרפה ממדרגה ראשונה! לו היו מציעים לי אישור לעלות מירונה הייתי מסרב בתוקף כדי לא להיות ברשימה הנבזית והמתנשאת על ראשי עם הקודש.
נשלח ב-12/5/2020 17:05
ארנונה
תמניא_אפי כתב:
ארנונה
קצת הבנת הנקרא בבקשה. אתה יכול לנסות את מזלך שוב.
ודרך אגב, מאוד מעניין באיזה צד של המתרס נמצאים פורקי העול.
כאשר כל המיוחסים למיניהם שחלקם מוכרים לציבור כאפסים מדופלמים, מסתובבים לך במירון בארשת נפוחה והתיעוד מגיע לכל מקום, אי אפשר לדרוש מדלת העם שישבו בבית בחיבוק ידיים ואפס מעש, ולא יתארגנו לאיזה הדלקה עסיסית עם ניחוחת מירון,
אכן לדעתי בנקודה הזאת אתה צודק , לדעתי ברגע שלא סגרו את מירון לגמריי, הם הראו חוסר רצינות בעניין פיקוח נפש.
אבל מדוע כל זה מתיר להתנהג בהפקרות??
נשלח ב-12/5/2020 15:36
ארנונה
תמניא_אפי כתב:
אסור לפרוש מן הציבור גם כשהוא טועה וסוגר אלפי בתי כנסיות וישיבות וגורם ביטול תורה של אלפי אלפים לומדי תורה???
וכל זה למה? בגלל שנסחפו כמו עדר כבשים אחרי בריוני התקשורת!! עדר כבשים עיוורים!! והם הציבור?? ואני חייב ללכת בעקבותם ולהתאבד כי אסור לפרוש מן הציבור??
איפה המקור שלך לדברי הבל אלו?
סליחה , אתה צודק, אכן איסור על הדלקת מדורה זה כמו התאבדות.
כמו כן באמת אסור ללמוד תורה ואנחנו צריכים לברוח למערות.
תסתכלו ברשימת יפי הנפש המורשים להיכנס למירון המתפרסמת כעת ברוטר, בטח אתם תזהו שם כמה שמות שלאדם מהשורה הם לא מוכרים, 'הרב שישא - מפקח תוכן תורני' ' הרב מרדכי שיינברגר - נואם' יעקב ביכלר ויום טוב ביכלר - מוזמנים מטעם ההפקה, 'חונא דייטש - אמרגן זמרים' (פחחחח) וזה רק הרשימה של ההפקה, יש עוד רשימה של המרכז למקומות הקדושים שם נמצאים האדמו"רים ועוד כל מיני.........
נשלח ב-12/5/2020 15:22
אסור לפרוש מן הציבור גם כשהוא טועה וסוגר אלפי בתי כנסיות וישיבות וגורם ביטול תורה של אלפי אלפים לומדי תורה???
וכל זה למה? בגלל שנסחפו כמו עדר כבשים אחרי בריוני התקשורת!! עדר כבשים עיוורים!! והם הציבור?? ואני חייב ללכת בעקבותם ולהתאבד כי אסור לפרוש מן הציבור??