חולים חילונים מאומתים הדביקו בקורונה אוטובוס מלא אנשים?לא שידוע לי אבל דיווחים שבאים לכאורה להשמיץ?
מכובדי,אני לא מטילה דופי בידיעותיו של כתב זה או אחר,אבל לבוא לספר סיפורים על חרדים שחולים בקורונה"שאין להם שמות" שנהגו ברשעות וסיכנו את בריאות הציבור,זו חכמה קטנה,אדרבא יש לדווח עליהם לרשויות החוק,בכל מצב,בפרט שסביר להניח שאלה ימשיכו במעשיהם הרעים! אבל סתם השמצה,לשם השמצת מגזר שלם?לזה אין מקום,באותה מידה אני יכולה לדווח על חוליי קרונה חילוניים שמסכנים את הציבור?
נשלח ב-12/5/2020 02:22
אם כתבת את זה בהתייחסות לדיוחיו השוטפים של חריף ומקשה בכל פעם שחרדי עושה אפצ'י - חבל על הדיבורים
מה אמור לעשות אדם שיש לו חסכים וחוסר תשומת לב? מגיע לפורום חרדי, מנסה לעצבן את כולם כדי לקבל תגובות והתענינות
אין שום הגיון שהוא יבוא לכאן וידבר נגד חילונים, שהרי זוהי עבודה בחינם
נשלח ב-12/5/2020 10:07
ככל שעובר הזמן מתחזקת הערכה שיש מי שבמזיד נהנה להשמיץ חרדים ללא שום בסיס עובדתי?""נראה שהם מן הזרם המרכזי חילוני" דתי,חרדי, מחקו את המיותר עוד לא ברור נשמח להתעדכן...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 12/05/2020 10:21:10
נשלח ב-12/5/2020 10:59
לבחירתכם
לךתדע1 כתב:
ככל שעובר הזמן מתחזקת הערכה שיש מי שבמזיד נהנה להשמיץ חרדים ללא שום בסיס עובדתי?""נראה שהם מן הזרם המרכזי חילוני" דתי,חרדי, מחקו את המיותר עוד לא ברור נשמח להתעדכן...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 12/05/2020 10:21:10
לא ולא ולא הם מהזרם החרדשי המסורס
נשלח ב-12/5/2020 11:03
לךתדע1 כתב:
אם תחפש דופי באחרים במופבי זה יסיר מעליך את החטוטרת?
נשלח ב-12/5/2020 11:12
חילונים מתועבים, לא נותנים הכשר לחרדים מתועבים
תמונה מאתמול בערב משכונת בתי אונגרין בירושלים. האם הם חילונים מאומתים? . אגב, בניגוד לחילונים זאת לא 'אידאולוגיה' זה חוסר אחראיות רשעות של יחידים ששמים פס... אצל החרדים 'הקיצונים' זו אידאולוגיה' עושים דווקא!
חיים התמים,אני יצאתי נגד זה,שבאים לספר סיפורים בלי אסמכתאות,אדרבא מי שמודע לחולים חלאות חדלי אישים! שיזמין את המשטרה אבל לבוא לספר סיפורים על אנשים שטרם נימולו כי הם חסרי שמות,זה גובל בהשמצה וברצח אופי של כלל הציבור החרדי?
momeir היקר.קשה לי להסכים אתך שיש במקרה הזה אידיאולוגיה של לעשות דווקא,טיפשות של המשתתפים כן אבל לא אידיאולגיה:כפי שאצל החוגגים עצמאות בבת ים לא היה מניע של לעשות דווקא כך כאן,בפרט שזה חג שנחגג כל השנים בצורה דומה.אני רואה את ההתקבצות בבת ים בצורה הרבה יותר חמורה,זה עוד היה בעת שלא הותר יציאה אל-הפארקים,מארגנים רשמיים.מה עוד שהאוכלוסייה בבתי הונגרים בין כה וכה נחשפת,בחיי... מאין משפחה גרעינית אחת גדולה.גם המשטרה לא ראתה לנכון במקרה הזה להיכנס לעימותים ולפזר.מ"מ האשכול נסוב סביב השאלה,האש יש מקום להמצאת סיפורים לכאורה לדווח על חולים אנונימיים שנצפו בחוצות שמפירים הנחיות כביכול,סתם כך האם המאומתים לא נמצאים תחת עינם הפקוחה של הרשויות:כך שיש עוד ראיה להמצאות שאין להן שחר ונועדו להשמיץ את המגזר החרדי?
"מעשה בשני כוהנים שהיו שווין רצין ועולין בכבש. דחף אחד מהן את חבירו לתוך ד' אמות, נטל סכין ותקע לו בלבו.
בא רבי צדוק ועמד על מעלות האולם ואמר: 'שמעוני אחינו בית ישראל! הרי הוא אומר (דברים כא) 'כי ימצא חלל וגו' 'ויצאו זקניך ושופטיך ומדדו'. בואו ונמדוד על מי ראוי להביא עגלה - על ההיכל או על העזרות'.
געו כל העם אחריו בבכייה.
ואח"כ בא אביו של תינוק אמר להם: 'אחינו! אני כפרתכם - עדיין בני מפרפר וסכין לא נטמא'.
ללמדך שטומאת סכין קשה להם לישראל יותר משפיכות דמים. וכן הוא אומר (מלכים ב' כא') 'וגם דם נקי שפך מנשה הרבה מאוד עד אשר מלא את ירושלים פה לפה': מכאן אמרו בעוון שפיכות דמים שכינה נעלית ומקדש נטמא (תוספתא יומא, פ"א ה"י).
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 12/05/2020 13:19:22
נשלח ב-12/5/2020 16:09
מצדרביעי. תודה על הדברים. אני זוכר שאחרי האסון בלוויה של הרב וואזנר. היה איזה פובלציסט חרדי שכתב שזה שבח וכמו שאומרת הגמרא "ללמדך שטומאת סכין קשה להם לישראל יותר משפיכות דמים". ושזה השבח שלנו שכ"כ חשוב לנו להידחס בלוויה של צדיק כך שבלהט העניין לא שמים לב ששופכים דמים. אבל הטיפש הזה, קרא את הגמרא ולא הבין שהגמרא קובעת את זה בביקורת נוראה ונוקבת! הם הגיעו לשפל המדריגה שהיה שפיכת דמים כל כך קלה בעיניהם עד שטהרת כלים היתה חמורה להם ממנה. ובגלל זה נסתלקה מהם שכינה! ואותו הדבר לענייננו.
בהחלט!!! כמו שכבר כתבתי לך בעבר, אם מישהו משתתף ב"מסיבת הדבקה" שכתוצאה ממנה נהרג אדם זקן אחד, אז לצערנו יש לו חלק עקיף ב"מעשה רציחה"...
נשלח ב-13/5/2020 00:00
momeir כתב:
תמונה מאתמול בערב משכונת בתי אונגרין בירושלים. האם הם חילונים מאומתים? . אגב, בניגוד לחילונים זאת לא 'אידאולוגיה' זה חוסר אחראיות רשעות של יחידים ששמים פס... אצל החרדים 'הקיצונים' זו אידאולוגיה' עושים דווקא!
זה בסדר, אתה תביא תמונות של חרדים מצפצפים על הקורונה ואנחנו נביא תמונות של חילונים מצפצפים על הקורונה
רק תעשה טובה, את הפרשנות העקומה שלך תשמור בראש הקרימינלי שלך מאות התושבים בתמונה שהבאת באו להשתתף בחגיגה של מדורת לג בעומר כבכל שנה לא נראה לך מטופש לומר שכולם יצאו בדווקא?