|
|
| נשלח ב-12/5/2020 19:15 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | ואני מנסה להבין כל הזמן משהו אחר -
למה ככל שאתה יותר חרדי / חסידי / ירושלמי אתה יותר מאמין ומבין שהכל בסדר וככל שאתה יותר דתל"י / חרדק"י / מודרני , אתה יותר חושש יותר נסגר בבית (יותר בורח ממנין ובית כנסת ומקוה אבל נמשך כמו מגנט לקניונים והצרכניות..)
דווקא חילונים כן רואים שעושים מה שבא להם הולןכים לחופים לרחובות למסיבות ובצבא בכלל אין מה לדבר אבל אני מדבר על החרדים המודרנים, שלא מפסיקים לצקצק כל הזמן על הקורונה עד שהלשון שלהם תיכף מצטקצקת מכל הצקצוקים |
|
אבחנה יפה. החרדים הקיצוניים והחילונים ביחד באותה סירה. שניהם לא מצליחים להתגבר על התאוות שלהם ושניהם רגילים להתנהל כעדר ולא לחשוב בהיגיון. החרדים והדתיים השפויים פועלים מתוך הגיון ומתוך אחריות שלא להיות ח"ו חב לאחריני. (לא קשור לפחד). והם לא נמשכים כמו מגנט לחנויות. אני רואה בדיוק מי מבלה בחניות ביחד עם ילדים ללא שמירת מרחק וללא המסיכות..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 19:47 |
|
| |
ולשרה_בן
| יוחנןש כתב: |  | אחרי חשיפת המחקר האמריקאי אתמול כי 66% מחולי הקורונה, נדבקו בבידוד, שלא מאנשים, ואי לכך התבטאו הרופאים "זה כנראה נגיף שאיננו מכירים". הרי חוץ ממה שזה מראה על אפסיות היכולת והמומחיות הרפואית שהיא מוכת הלם. הרי זה גם מראה לנו כי כל ההסגרים וכו' לא אמורים לכאורה להועיל. וסתם משגעים אותנו מזה חודשיים. הכל בולשיט. זה טוב לאנשים מרובעים, שחושבים שחייהם תלויים בידיהם ובידי מסכת הנייר במחיר שנקל. או לאנשים שונאי בית המדרש מימים ימימה שכאן מוצאים תקופה שהם - מתפללי היחידיות ומדירי הרגליים מהיכלי תורה - הם כביכול 'על הגובה'.
המגיפה נעצרה כבר מלפני שבוע, אתם באיחור ובפיגור !!! |
|
מדובר ב 66% מהמקרים החדשים ולא 66% מכלל חולי הקורונה עד עכשיו. מדובר באנשים שלא עובדים ולא יוצאים הרבה, אבל אנחנו לא יודעים אם הם או קרוביהם שמרו על הכללים. נא לדייק. אתה מהמדענים הבודדים שיודע שהמגפה נעצרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 19:52 |
|
| |
ולשרה_בן
למה ככל שאתה יותר חרדי / חסידי / ירושלמי אתה יותר מאמין ומבין שהכל בסדר וככל שאתה יותר דתל"י / חרדק"י / מודרני , אתה יותר חושש יותר נסגר בבית (יותר בורח ממנין ובית כנסת ומקוה אבל נמשך כמו מגנט לקניונים והצרכניות..)
דווקא חילונים כן רואים שעושים מה שבא להם הולןכים לחופים לרחובות למסיבות ובצבא בכלל אין מה לדבר אבל אני מדבר על החרדים המודרנים, שלא מפסיקים לצקצק כל הזמן על הקורונה עד שהלשון שלהם תיכף מצטקצקת מכל הצקצוקים |
|
רוב החרדים שומרים על הכללים, הבעיה היא בשוטים כמוך שאין להם שום קשר לחרדים חוץ מהלבוש.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 19:56 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2020 18:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2020 18:39 |
|
| |
דווקא מתו לצערנו כמה אנשים חשובים באיזור מא"ש - אך כמובן לא מחמת ההדלקה, וכמדומה שרובם חלו לפני פרוץ התקנות של משרד הבריאות. הרב סטריק למשל היה חולה מאז פורים, כאשר עדיין לא חלו שום תקנות והגבלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2020 21:24 |
|
| |
העיקר שהשנה ופירש מני גורה כבר הסית נגד החרדים במאה שערים והמציא מהבטן שבהדלקה שם היתה הדבקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2020 00:21 |
|
| |
קלעפער
| יוחנןש כתב: |  | | דווקא מתו לצערנו כמה אנשים חשובים באיזור מא"ש - אך כמובן לא מחמת ההדלקה, וכמדומה שרובם חלו לפני פרוץ התקנות של משרד הבריאות. הרב סטריק למשל היה חולה מאז פורים, כאשר עדיין לא חלו שום תקנות והגבלות. |
|
שטיא, מה אתה מקפיץ אשכול בו התגלת בטיפשותך, שהמחלה עובדת לא דרך הדבקו מאנשים?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 11:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 12:37 |
|
| |
כל מי שלא שומר על בריאותו הוא לא רק שוטה, אלא גם עובר על איסור מדאורייתא. ומי שמסכן את זולתו, גם כן "מצטיין" באכזריות יתירה ובלב אטום. זה לא משנה איזה סוג של אנרכיסט הוא, בעלזאי, עצניק, ספרדי, או שמאלני. כולם באותה רמת זלזול בקדושת החיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|