בית פורומים בחדרי חרדים

מדוע האחים ביכלר קבלו אישור כניסה למירון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2020 16:22 לינק ישיר 

אלו הם פני הציבור החרדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 17:34 לינק ישיר 
הרב שלום שישא הוא מנכ"ל איחוד דושינסקי.

מכשירקשר כתב:

מי זה ברשימה הרב שלום שישא? איך הוא הצליח להשתחל? הוא מפיק ? רב של הסלבס? זה ההוא מתולדות אהרן מאירגון היתומים, או המערבב והמאכער מדושינסקי?

לאחר שרואים את ר' צבי מאיר הולך ברגל בשדות כדי לנסות להגיע לקבר רשבי ואת רשימת זבי החוטם שאיני יודע מה טיבם, פשוט בא לבכות. 

הם כן ור' צבי מאיר לא, הם כן ברשימת האחמ"ם לעומת השפלת האדמורים שעמדו במחסומים והתחננו שירשו להם להיכנס פנימה תוך ביזיונות.  

קימבן את כולם... אחראי תוכן רוחני...

השאלה למי הוא מקושר שם בקודקודים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 17:41 לינק ישיר 
וזה תגובת יוסי שווינגער ל'עלהום' שחונא דייטש עובד

אני רואה את הלינץ שחנא עובר החלטתי לכתוב לך כמה מילים.

ללא חנא לא היה תזמורת יהודית שם.

חנא נלחם כמו אריה שתיהיה תזמורת כשרה וטהורה ובהתנדבות מלאה.

חנא דאג נטו להכנסת אורחים ותזמורת מירוונית אוטנטית וטהורה.

תשמע סיפור אישי, הרה"ח ר' בנימין ברזסקי מנגן במירון רצוף 54 שנים, חנא עבד לילות כימים לא נח ולא שקט עד שהשיג לו אישור לנגן בחצר המערה באתרא קדישה מירון תמוך ונראה לציון הק' , ר' בנימין התרגש כל הדרך למירון, ולא האמין שעל כך שזוכה להמשיך את המסורת הקדושה, כמו"כ היו שם ר' חיים שטינברג ר' חייליק פראנק ועוד, כל המנגנים שניגנו שם כולם עלו לנגן ללא שום כוונות רווח.

ציון הרשב"י במירון תש"פ היה אכן ריק לחלוטין אבל חנא דייטש אישית דאג במסירות עצומה שיהיה תזמורות לפי כל הכללים
תזמורת המירונית האוטנטית על טהרת הקודש.

ארגוני מירון אמרו לי שם שזה שהתזמורת שפועלת ונותנת חיות למקום הקדוש, ממש לא מובנת מאליה שבועות שחנא ניסה ולא הצליח, בליל ל"ג בעומר ב2 בלילה השיג סו"ס את האישור לתזמורת בחצר המערה.

וכל העם ראו ושמעו את הקולות, התחברו למקום וראו את השמחה מחצר הציון הק'.

חנא , כה לחי.

לפום צערא אגרה, שיהיה לך בני חיה ומזוני רוויחא, שתזכה להמשיך לעשות מעשי חסד כשאיפתך ומעשיך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 18:50 לינק ישיר 

הא גופא קשיא, למה התזמורת המנגנת שם עשרות שם היו צריכים להזיע עד שקיבלו אישור, וכל הפוצים נכללו ברשימה בשביל קצת ליקוקים, זה נראה שדרעי חוזר לסורו לימיו העליזים בהם הוא חשב שהמדינה של סבתו, ולכבוד זה הוא הגיע למעשיהו, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 19:00 לינק ישיר 

התגובה של יוסי שווינגר רק מראה את גודל החרפה

אגב. למה שווינגר עצמו לא דאג לתזמורת האותנטית שנמצאת קבוע בחצר המערה? רק להרב אזרחי ופמלייתו שמעולם לא היו במירון בל"ג בעומר הוא ידע לדאוג (ואף להצטלם עמם)?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 23:26 לינק ישיר 

מי היה צריך בכלל תזמורת לרחבה ריקה? נעילה למי? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 23:36 לינק ישיר 

הנעילה היתה מיועדת לזה שכעס מאוד......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2020 00:39 לינק ישיר 

יחצנות בגרוש, לזולל כספי הציבור.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מדוע האחים ביכלר קבלו אישור כניסה למירון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext