|
|
| נשלח ב-13/5/2020 00:41 |
|
| |
לפעמים אני חושב לעצמי האם החבר'ה האלה עובדים את רבש"ע או עובדים את רצונותיהם. אני נוטה לאפשרות השניה. (הא למה הדבר דומה, לחולה קשיש שהורה לו רופא לאכול ביום הכיפורים והוא מסרב כי זה לו שבעים שנה שצם).
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 00:56 |
|
| |
ואלה שהורו לאחר פורים לא לסגור את מאגרי ההדבקה (הישיבות) את מי עובדים?
| משגיחשליטא כתב: |  | | לפעמים אני חושב לעצמי האם החבר'ה האלה עובדים את רבש"ע או עובדים את רצונותיהם. אני נוטה לאפשרות השניה. (הא למה הדבר דומה, לחולה קשיש שהורה לו רופא לאכול ביום הכיפורים והוא מסרב כי זה לו שבעים שנה שצם). |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 02:08 |
|
| |
כל הדיון יכול להתקיים מכיוון שההדבקה בנסיגה דרסטית. אם ח"ו יתחיל גל שני אין ספק שלא יהיה ויכוח. ועכשיו נותר רק להמתין... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 03:56 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
צריך כמה נחשונים בשביל הבתי כנסיות ובתי מדרשות.
(כמובן במסגרת החוק)
|
|
לא נחשונים אלא חוליגנים כמוך. אנשים מופקרים שחייו של השני שווים בעיניו כקליפת השום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 06:02 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  |
לא נחשונים אלא חוליגנים כמוך. אנשים מופקרים שחייו של השני שווים בעיניו כקליפת השום.
|
|
לא נמאס לך לרדוף אחרי תמניא אפי לכל אשכול? אני מביט בך כצופה מהצד, ונדהם מההתנהגות הילדותית שאתה מפגין כאן מה לעזאזל אתה עושה כאן בפורום בין מבוגרים, לך לישון ילד.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 07:14 |
|
| |
| כלומ_ניק כתב: |  | אדון נוירולוג אתה פשוט התבלבלת עם האמונה הנוצרית, שם מושיטים את הלחי השניה, נמאס כבר להיות שק החבטות של המשטרה, וההיטפלות המזעזעת לכל דבר שבקדושה,
הנה היום כבר בוטל הצו לסגירת בתי קולנוע ותיאטורואות, אבל בתי כנסת? יוק. יאללה אתה ודומיך, נמאס וכל הכבוד לאנשי מאה שערים שלמדו פרקי לקח למי שצריך. |
|
זו כבר ממש חוצפה אם זה נכון! מה ההבדל בין אולם סגור של קולנוע, להבדיל.. ובין ביכנ"ס סגור? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 07:17 |
|
| |
שיהיה ברור! גם הפעם (כבר כתבתי את זה לפני חודש בנוגע לבני ברק ועוד), הנציגים החרדים דרעי, גפני וליצמן שווים לפח האשפה! לא עשו כלום ולא מנסים לעשות כלום, מלבד להראות לנו כאילו עושים… נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|