|
|
| נשלח ב-12/5/2020 23:42 |
|
| |
למסתננים לרשב"י, שאלה.
למסתננים לרשב"י אני רק שאלה. חשיבות התפילה ברשב"י גדולה מאוד. אך,האם גם הסתננתם להתפלל בכותל בימים בהם היתה אסורה הכניסה? לא שמענו על מסתננים לתפילה בכותל. והרי על הכותל נאמר שלא זזה ממנו שכינה מעולם!?!?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 11:35 |
|
| |
ירו_שלמי
| משגיחשליטא כתב: |  | | הערת אגב: כולנו כאלה ברמה כזאת או אחרת, אך לכל הפחות נכיר בכך ולא נרמה את עצמנו.
|
|
כמה נכון. כל כך מפתה להתרגל לעבודת ה' בצד החיצוני והמורגש, ולא לבדוק כל יום מחדש אם אנחנו עדיין מתאימים את עצמנו לרצון ה' על טהרתו. ואין סוף לדוגמאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 11:04 |
|
| |
ומה תגובתך על המסתנן הרב"מ אזרחי שלמרות שהוא קיבל אישור מהציונים, אבל להילולא הוא בהחלט מסתנן חדש, תשאל אותו למה הוא לא הלך לכותל,
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 09:37 |
|
| |
מה הייתה היקף ההתפרצות,האם באמת רבי שמעון "לכל?"
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 09:30 |
|
| |
השכל מגנה כמובן את ההתפרצות. מיותר לומר שזה היה מעשה חסר אחריות.
אבל הבטן שמחה. מאד שמחה לאידה של המשטרה. וכי מה חשבו להם קציני המשטרה שהצטלמו והכניסו וליוו את הזמרים החילונים עומר אדם וקובי פרץ?
שני השקצים האלה כן, ורבנים וחסידים שר' שימען ומירון זורם בדמם, לא?! אז שילמדו לקח.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 08:40 |
|
| |
| היצל כתב: |  | | משגיח, כבר ברור לך את מי עובדים אלה שמגדלים בלורית בניגוד להוראת מרנא החפץ חיים, שנטפלת לאלה שיש בליבם רגש לדברים שבקדושה? |
| למרות שאבודבי ענה לך אשתדל להסביר בשפה מובנת. תגדל עשר בלוריות ותאכל גם רח"ל רבנות, אך אל תעשה דברים שעלולים לסכן אחרים. וגם אם תגדל בלורית, אל תדמה שזו מצווה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 02:40 |
|
| |
אבודאבי
| היצל כתב: |  | | משגיח, כבר ברור לך את מי עובדים אלה שמגדלים בלורית בניגוד להוראת מרנא החפץ חיים, שנטפלת לאלה שיש בליבם רגש לדברים שבקדושה? |
| אמר לה ינאי מלכא לדביתיה אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין אלא מן הצבועין שדומין לפרושין שמעשיהן כמעשה זמרי ומבקשין שכר כפנחס
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 01:48 |
|
| |
ואיבעית אימא שהכותל בירושלים ומירון בצפון, וזה פשוט.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 00:54 |
|
| |
משגיח, כבר ברור לך את מי עובדים אלה שמגדלים בלורית בניגוד להוראת מרנא החפץ חיים, שנטפלת לאלה שיש בליבם רגש לדברים שבקדושה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 00:43 |
|
| |
לפעמים אני חושב לעצמי האם החבר'ה האלה עובדים את רבש"ע או עובדים את רצונותיהם. אני נוטה כרגע לאפשרות השניה. (הא למה הדבר דומה, לחולה קשיש שהורה לו רופא לאכול ביום הכיפורים והוא מסרב כי זה לו שבעים שנה שצם). הערת אגב: כולנו כאלה ברמה כזאת או אחרת, אך לכל הפחות נכיר בכך ולא נרמה את עצמנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 23:58 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 23:46 |
|
| |
איבעית אימא הם חסידי סאטמאר ותולדות אהרן שלא הולכים לכותל ואיבעית אימא בכותל אפשר לדחות למחר וליומא אחרא. אין יום מסוים שבו דווקא צריכים להיות בכותל. מה שאין כן בר' שמעון אם פספסת ל"ג בעומר הוי מעוות לא יוכל לתקון וחיסרון לא יוכל להימנות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|